Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Site hakkında ki yeni gelişmeler... Siteden bu akşam 19.04 dolarlık bir ödeme talebinde bulundum ve ödemem 10 saniye sonra hesabıma ulaştı. Sitenin şu an ki gidişatı  benim açımdan pozitif. Ayrıca sitenin kendisine kattığı güzel bir güncelleme daha var.  Sol menüden ayarlar sekmesine tıklayarak ödeme bilgileri seçeneği üzerinden  banka hesabınıza ödeme talep edebileceksiniz. Sistem siteye yeni eklendi. Ben bu yöntemi kullanmadığım için ayrıntılarını bilmiyorum. Fakat bu bile site açısından önemli bir gelişmedir. Uzun vadeli yatırımlarda siteyi kullanmak isteyenleri konumu incelemeye davet ediyorum.

Özetle:
-Sitenin Payeer,Perfect Money,Advcash ve Bitcoin sistemleri yatırıma müsaittir ve sorunsuzdur.
-Siteye ödeme talep etmeniz için swift sistemi eklenmiştir.
-Ödemeler ayda 2 defa yapılmakta olup an itibariyle sorunsuzdur.
-Sitenin mail desteği işler durumdadır ve her sorunuza ayrıntılı olarak cevap verilmektedir.
-Siteden ödeme talep, edilerek, ödemelerin sorunsuz şekilde yapıldığı tarafımca test edilmiştir.
-Ayrıca sistemi Türk forumlarında ilk defa ben tanıttım ve sistemden 6 aydan beri ödeme almaktayım.

Ödeme Kanıtı Linki

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5uzun-vadeli-kazanc-sistemiodemeleri!/msg454798/#msg454798

Gelenbevy

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5uzun-vadeli-kazanc-sistemiodemeleri!/new/#new

Bunlar da benim ödeme kanıtlarım, Payeer den da vardı ama tutarı yazmadan onaya bastıgım icin 0.02 tahsilat yaptık :D 100 Dolar Kaldı 16 Sına kadar içeride :)

yasin 83

Alıntı yapılan: Gelenbevy - 01 Şubat 2017, 15:40:44
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5uzun-vadeli-kazanc-sistemiodemeleri!/new/#new

Bunlar da benim ödeme kanıtlarım, Payeer den da vardı ama tutarı yazmadan onaya bastıgım icin 0.02 tahsilat yaptık :D 100 Dolar Kaldı 16 Sına kadar içeride :)

Ödemelerin hayırlı olsun. Site ödeme yaptığı için sorun yok. Belirtilen tarihler arasında gene ödeme talep ederiz.  (spk)

zfralv

Kanıtlara eklemedim ama 22.5$ anında yolladılar  :y

yasin 83

Edelweiss yatırımcılarına hediyeler dağıtıyor. Bu yıl geçerli olacak bu kampanyanın ayrıntıları aşağıdadır.

Yeni Yılın İlk Süper Eylemi

Saygıdeğer Dostlar, bizimle olan iş birliğinize cevaben şükran ifadesi olarak yeni yılın ilk süper eylemini başlattığımızı müjdeliyoruz. Siz hediye almayı seviyor musunuz? Biz çok seviyoruz. Hiçbir şey ödül uğruna verilen mücadele tutkusu ve bu mücadelenin verdiği heyecan ile karşılaştırılamaz. Özellikle de eğer o ödül yepyeni "iPhone 7" ya da "MacBook Air" ise, biz bunları size hediye etmeye hazırız. Etkinlikten yararlanarak "iPhone 7" kazanmak için yatırımlarınızın yapısal hacmini 1 Şubat 2017 ile 28 Şubat 2017 tarihleri arasında 40.000 dolar arttırmanız gerekmektedir, bunu gerçekleştirmeniz durumunda yepyeni "iPhone 7" kesinlikle sizin olacaktır. Yatırımlarınızın yapısal hacmini 1 Şubat 2017 ile 28 Şubat 2017 tarihleri arasında 50.000 dolar arttırmanız durumunda ise yepyeni "MacBook Air" kesinlikle sizin olacaktır. Etkinliğe katılın ve hediye kazanın! Hepinize başarılar diliyoruz!

ibrahimcakic

icemanus

Alıntı yapılan: ibrahimcakic - 03 Şubat 2017, 16:29:39
Bugün ödeme alan varmı arkadaşla.

Sistem değişti hocam artık. Ayın 1-3 arası ve 16-19 arası iki ödeme talebinde bulunabiliyorsun. Paran hesabında birikiyordur zaten.
Edit : İleti tarihini görmemişim. Ben aldım 30$. direk payeere 10sn de geçiyor para.

yasin 83

Ödemeler ayda 2 kez yapılıyor. Ödeme çekme butonuna tıkladığınızda önünüze gelen bölümde hangi tarihlerde ödeme talep edebileceğiniz açık şekilde yazmaktadır. Site zaten Türkçe dil desteğine sahip. Lütfen işlemlerimizi okuyarak gerçekleştirelim.  :)

aanniill14

Ben ayın 3 ünden beri bekliyorum hala bir gelişme yok

yasin 83

Alıntı yapılan: aanniill14 - 07 Şubat 2017, 02:54:23
Ben ayın 3 ünden beri bekliyorum hala bir gelişme yok

Ödemeler bu ay talepler verildikten sonra otomatik olarak gönderildi. Yani 3-5 gün bekleme durumu olmadı. Ödemeyi doğru şekilde talep ettiğinizden emin olun ve kontrol amaçlı siteye mesaj atın.