Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemguetta

Alıntı yapılan: mtuna - 04 Mart 2017, 14:05:48
hocam mart 1-3 ödemesi  bitcoin hesabınıza gönderildimi acaba
cuma günü cüzdanıma ödeme geldi

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baygolge

Alıntı yapılan: cemguetta - 04 Mart 2017, 14:10:11
cuma günü cüzdanıma ödeme geldi

. Bu haftaki para yatmadi yok hesabinizi baskalari kullaniyor vs... Dediler haftaya yatircez dedidler

mtuna

Alıntı yapılan: baygolge - 05 Mart 2017, 02:33:20
. Bu haftaki para yatmadi yok hesabinizi baskalari kullaniyor vs... Dediler haftaya yatircez dedidler

benimde bu ay 560 dolar yatmadı daha 3 gün oldu, çarşambayı bekliyorum bakalım ayın 5. iş günü oluyor
daha önce ilk günde yatardı

bboyextrem

Payeer anında yattı btc beklemde oda yatar hafta içi  ($$)

Ritech

yasin kardesim özelden iletişim bilgilerini yazarmısın? ben mesaj atamıyorum sana

yasin 83

Alıntı yapılan: Ritech - 07 Mart 2017, 19:57:30
yasin kardesim özelden iletişim bilgilerini yazarmısın? ben mesaj atamıyorum sana

Yazarım peki.  :y

Tunna

Merhabalar. 4aydir edelweiss5 in yatirimcisiyim. İlk defa odemeler bu kadar aksadi 3martta verdigim (bitcoin) ödeme talebi henuz gerceklesmedi. 5is gunu icinde yapiyorlar dogru ama daha once bu kadar geciktirmemislerdi. Bugunde dunya kadinlar gunu diye %50 az kar tahakkuk etmis. Sistem catirdamaya basladi sanirim bilgisi olan varmi. Zaten cuma gunune kadar odeme olmazsa gecmis olsun *) :m

mtuna

Alıntı yapılan: Tunna - 08 Mart 2017, 18:15:04
Merhabalar. 4aydir edelweiss5 in yatirimcisiyim. İlk defa odemeler bu kadar aksadi 3martta verdigim (bitcoin) ödeme talebi henuz gerceklesmedi. 5is gunu icinde yapiyorlar dogru ama daha once bu kadar geciktirmemislerdi. Bugunde dunya kadinlar gunu diye %50 az kar tahakkuk etmis. Sistem catirdamaya basladi sanirim bilgisi olan varmi. Zaten cuma gunune kadar odeme olmazsa gecmis olsun *) :m
toplamda 5500 dolar yatırımım var 3 ayrı hesapta
benimde ödemem yapılmadı 5 iş gününü geçti
support a mail attım verdiği cevap çok komik
''Lütfen bize açıkça kaç tane hesabınız olduğunu söyleyiniz. Güvenlik uzmanlarımız tarafınızdan kural ihlali yapıldığını tespit etmiş bulunmaktadırlar.''
gitti 2500 dolar
yatırım önermiyorum

bboyextrem

Alıntı yapılan: mtuna - 08 Mart 2017, 18:30:40
toplamda 5500 dolar yatırımım var 3 ayrı hesapta
benimde ödemem yapılmadı 5 iş gününü geçti
support a mail attım verdiği cevap çok komik
''Lütfen bize açıkça kaç tane hesabınız olduğunu söyleyiniz. Güvenlik uzmanlarımız tarafınızdan kural ihlali yapıldığını tespit etmiş bulunmaktadırlar.''
gitti 2500 dolar
yatırım önermiyorum
yanlız sen kendin kurnazlık yapmaya çalışmışsın şirketin bunda suçu ne niye 1 hesap değilde 3 hesap açıp kurnazlık yapıyosun

cemguetta

ondan sonra da yok yatırım yapmayı önermiyorum ne güzel istanbul