Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: bboyextrem - 09 Mart 2017, 00:41:27
bu gün tatildi o yüzden haftasonu gibi yattı

Bunu ben bile bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler kardeşim.  :)

bboyextrem

Alıntı yapılan: alihanfb - 09 Mart 2017, 00:17:32
Arkadaşım herkes deli sen mi akıllısın ? biz bilmiyomuyuz eş dost akraba diye alt üyemiz yapmayı herkes onlarca kişi kaydediyor birşey olmuyor sana dediğine göre bir sıkıntı var demektir.
kardeş yanlış yere yorum yapmışsın ben zaten ben arkadaşa konuyu anlatan yorum yaptım :)

alihanfb

Arkadaşlar geçen günlerde sitenin satış bölümüne mail attım ve dönüş yaptılar.Sitenin üretmiş olduğu makinalarla ilgili bilgiler gönderdiler.Aşağıda resimlerini paylaşıyorum.Artık gerçekmidir yalanmıdır bilmiyorum.Balıkesirde ilk Türkiye ofiside açıldı bunu sitenin contact kısmında görebilirsiniz.Yeni haberler duyarsam burada paylaşırım.Herkese bol kazançlar  (spk)

xxxxxxxxxxxx

bboyextrem

translate çeviri bukadar oluyo
8 Mart, dünyadaki en güzel yaratıklar olan kadınlar için bir sevgi ve hayran tatilidir. Onu sevdiğimiz gerçeğinden ve bugünlerde sevdiklerimize ve yalnızca mutluluğa, sevincimize ve refahıza dilek etmekten ötürü, kadınları ne oldukları için neşe ve şükran ilkbahar tatili hayal ediyoruz!
Uluslararası Kadınlar Günü genellikle birçok ülkede kutlanmaktadır ve bu tatil aynı zamanda kamusal bir tatiltir. Birçok işveren böyle bir sistemle dayanışma içinde ve çalışanları çalışmadan daha erken bir tarihte serbest bırakmaya çalışıyor; böylece tatil için hazırlanacak zamanları olacak. Sevgili annesi, sevecen anne, sevecen karısı, tatlı kız kardeşi ve sevimli kızını, sevdikleri yaygara ve Edelweiss5'in, bu tatili deneyecek olan sevecen kadınının ilgisini, ilgisini ve sevgisini göstermek üzere uzak durmayın.
Sevdikleriniz için gerçek bir kutlama yapmak ve işinize büyük coşku ile dönmek için mükemmel bir fırsat. 8 Mart'ta dinleniriz: Tüm mevduatların günde% 0,5 tahsil edileceğini ve para çekme işleminin hemen ardından tatilten çekileceğini belirtti. Edelweiss5 tüm tebrik kartlarına katıldı ve Uluslararası Kadınlar Günü'nün kadınsı bir nazik isimle tatil olduğunu hatırlattı. Bu nedenle, önemli olan şey - dikkatinizi ve sevginizi gösterin. Ve çiçekler ve hediyeler sadece hislerinize bir katkı.

Emre776

xxxxxxxxxxxx
Para çekmede hiç bir sorun yaşamamıyorum ben dün ve bugün toplamda 50.5 dolar çektim arkadaşlar.

aanniill14

xxxxxxxxx
hocam nasıl her gün çekim yapıyorsunuz ayda 2 defa ile sınırlı bizde

cemguetta

referans komisyonunu herzaman çekebiliyorsunuz kâr çekim işlemleri ayda 2 emir ile gerçekleşiyor

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tunna

(prt) (prt)Bugünde bir ödeme yok. Yarın 5 iş günü icin son gün. Yarinda odemeleri alamazsak herkese geçmiş olsun. (yvr) (yvr)

bboyextrem

Alıntı yapılan: Tunna - 09 Mart 2017, 13:45:38
(prt) (prt)Bugünde bir ödeme yok. Yarın 5 iş günü icin son gün. Yarinda odemeleri alamazsak herkese geçmiş olsun. (yvr) (yvr)
ödemeler yapılıyo almayan çok az kişi kaldı neye geçmiş olsun ? ayrıca dün tatıldı oyüzden iş gününü ona göre hesaplayın 3 martta cekenlerın pazartesiye sarkabılır

Emre776

Alıntı yapılan: Tunna - 09 Mart 2017, 13:45:38

Hocam sen öyle diyosunda ben 1 martta çekim yaptım aynı gün bitcoin hesabıma geçti valla geçmiş bişey göremiyorum ben.