Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtuna

Alıntı yapılan: bboyextrem - 08 Mart 2017, 19:03:13
yanlız sen kendin kurnazlık yapmaya çalışmışsın şirketin bunda suçu ne niye 1 hesap değilde 3 hesap açıp kurnazlık yapıyosun
adamlar referans veriyor sana gelse 2 akraban bende bu işe girecem dese, sen sarı çizmeli mehmet ağanın referansıylamı yapacan, akrabalarını
yoksa kendi referansının altınamı.
sistem verdiği referans paralarını gözden çıkarmış ona göre yapılanmıştır.
bahane üretiyorlar ödeme yapmamak için

bboyextrem

farklı ip lerden ve farklı cihazlardan yaparsın herkesın kednı ınternetı ve telefon yada pc vardır böle olsa zaten sorun cıkmaz sistem farklı kişilere yayın diyo 1 kişiye değil ozmn 10.000 euro yatırcam adam 10 hesap açsın sonuç olarak ortada belli bi kural varki bu tüm sistemlerde var hangi sistem alt alta birden fazla hesap açmaya izin veriyor ? sen kurallara uydukdan sonra paranı vermezse sistem kötü diyebilirsin ama sen sistem dışı davranıp sisteme laf etmen çok saçma oluyor benim ödemelerim sorunsuz yattı ve hiç altında kaç hesap var diye bişey soran olmadı mesala

cemguetta

Alıntı yapılan: bboyextrem - 08 Mart 2017, 19:33:49
farklı ip lerden ve farklı cihazlardan yaparsın herkesın kednı ınternetı ve telefon yada pc vardır böle olsa zaten sorun cıkmaz sistem farklı kişilere yayın diyo 1 kişiye değil ozmn 10.000 euro yatırcam adam 10 hesap açsın sonuç olarak ortada belli bi kural varki bu tüm sistemlerde var hangi sistem alt alta birden fazla hesap açmaya izin veriyor ? sen kurallara uydukdan sonra paranı vermezse sistem kötü diyebilirsin ama sen sistem dışı davranıp sisteme laf etmen çok saçma oluyor benim ödemelerim sorunsuz yattı ve hiç altında kaç hesap var diye bişey soran olmadı mesala

investor42

Benim de haftasonu oranıyla yatmış. Hergün hafta içi 2 dolar yatardı, şimdi 1 yatmış

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

askimderim

bugunki kar 0,25 olarak yatmış sizlerdede varmı bu durum.

03/08/2017 07:14
# 2034292
0,25 dolar   
Bitcoin
1NhAeFPSXyi7Y4ZqnbzQBzuL2sMtox5Vxy
Gelir tahakkuku
03/07/2017 07:14
# 2019467
0,50 ABD doları   
Bitcoin
Gelir tahakkuku
03/06/2017 07:14
# 2006086
0,50 ABD doları   
Bitcoin
Gelir tahakkuku

yasin 83

Karlar bugün yarım yansımış sistemsel bir hata olabilir. Bu sorunu yaşayanlar siteye mail atarak durumu bildirebilirler. Birde yukarı da bir arkadaş altıma eş dost akrabayı üye yaptım ve sistemle sorun yaşadım demiş. Her sitenin kuralları vardır. Keseyi doldurmak adına işi kurnazlığa çekersen sistem hesaplarını inceleme altına alır ve kapatır. Kendi suçunuzun cezasını kimseye yükleyemezsiniz. Bu arada site bugün itibariyle 303 günlük bir site. Şu saatten sonra siteden ne bekleyebiliriz ki? Adamlar kazanacaklarını kazanmış, site maksimum üye sayısına ulaşmış. Elbette ki sorunlar ortaya çıkacak ve sistem zaman içerisinde scama düşecek. Ödüyorken ağam paşam, scam olunca lanet olsun bu işe deme zihniyetinden vazgeçin. İnsanlar bile yaşlandıkça elden ayaktan düşüp iş görmez hale geliyorlar. Basit bir kazanç sitesinin sonsuza dek var olmasını mı bekliyorsunuz? Netice de şu saatten sonra adamlar iyi kötü ne yapıyorlarsa ben şahsım adına ona razı olurum. Durum özetle budur.  :y

alihanfb

Alıntı yapılan: bboyextrem - 08 Mart 2017, 19:33:49
Arkadaşım herkes deli sen mi akıllısın ? biz bilmiyomuyuz eş dost akraba diye alt üyemiz yapmayı herkes onlarca kişi kaydediyor birşey olmuyor sana dediğine göre bir sıkıntı var demektir.

Emre776

Alıntı yapılan: yasin 83 - 08 Mart 2017, 21:46:59
Karlar bugün yarım yansımış sistemsel bir hata olabilir. Bu sorunu yaşayanlar siteye mail atarak durumu bildirebilirler. Birde yukarı da bir arkadaş altıma eş dost akrabayı üye yaptım ve sistemle sorun yaşadım demiş. Her sitenin kuralları vardır. Keseyi doldurmak adına işi kurnazlığa çekersen sistem hesaplarını inceleme altına alır ve kapatır. Kendi suçunuzun cezasını kimseye yükleyemezsiniz. Bu arada site bugün itibariyle 303 günlük bir site. Şu saatten sonra siteden ne bekleyebiliriz ki? Adamlar kazanacaklarını kazanmış, site maksimum üye sayısına ulaşmış. Elbette ki sorunlar ortaya çıkacak ve sistem zaman içerisinde scama düşecek. Ödüyorken ağam paşam, scam olunca lanet olsun bu işe deme zihniyetinden vazgeçin. İnsanlar bile yaşlandıkça elden ayaktan düşüp iş görmez hale geliyorlar. Basit bir kazanç sitesinin sonsuza dek var olmasını mı bekliyorsunuz? Netice de şu saatten sonra adamlar iyi kötü ne yapıyorlarsa ben şahsım adına ona razı olurum. Durum özetle budur.  :y

Kısaca artık siteye yatırım önermiyormusun konu sahibi sensin sonuçta bende senin refinden üye olmuştum.Birde benim ödemelerim sürekli düzenli olarak geliyor.Bugünde 20 dolar ref geldi.Bir saat içinde btc ile hesaba geçti.Eğer yatırım önermiyorsan ve senin ödemelerinde aksıyorsa bizde önermeyelim kimseye.

yasin 83

Alıntı yapılan: Emre776 - 09 Mart 2017, 00:28:27
Kısaca artık siteye yatırım önermiyormusun konu sahibi sensin sonuçta bende senin refinden üye olmuştum.Birde benim ödemelerim sürekli düzenli olarak geliyor.Bugünde 20 dolar ref geldi.Bir saat içinde btc ile hesaba geçti.Eğer yatırım önermiyorsan ve senin ödemelerinde aksıyorsa bizde önermeyelim kimseye.

Ben ödemelerimi alıyorum kardeşim. Benden yana bir sorun yok. Fakat 300 günlük siteyi şu saatten sonra tavsiye etmek ne kadar mantıklı bunu bir düşünmek gerek.  O yüzden sistemi kimseye tavsiye etmiyorum ben. Sadece içeride ki paketimden biriken karları çekiyorum. Zaten forumda konu açmamın haricinde site tavsiye etmek gibi bir huyum olmadığı için çok fazla aktif üyem yok. Yaklaşık 40 adet filan aktif üyem var. Onlardan da 200-250 dolar ancak komisyon gelmiştir bu zamana kadar.  :)

bboyextrem

bu gün tatildi o yüzden haftasonu gibi yattı