Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

Daha  önce  scam alanına  taşınmış  olan  konu , site ödemelere  devam ettiği  için @alihanfb ye  devredilmiştir  (ok)
Konu yeniden açılmıştır eski konu ile birleştirilecektir  :y

Site devri için  bir kaç arkadaş daha    talip  oldu , ilk yazan ve konuyu hazırlayan   @alihanfb olduğu için konu kendisine verilmiştir.

alihanfb

Alıntı yapılan: cocoextra - 13 Mart 2017, 01:08:41
Daha  önce  scam alanına  taşınmış  olan  konu , site ödemelere  devam ettiği  için @alihanfb ye  devredilmiştir  (ok)
Konu yeniden açılmıştır eski konu ile birleştirilecektir  :y

Site devri için  bir kaç arkadaş daha    talip  oldu , ilk yazan ve konuyu hazırlayan   @alihanfb olduğu için konu kendisine verilmiştir.
Çok teşekkür ederim modum hayırlısı olsun  :)

yasin 83

Kardeşim konun hayırlı olsun. Biliyorsun bu konu daha evvel bana aitti fakat yoğun baskılar yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Yıl başından beri sürekli olarak ödeme alamıyoruz diye konuya yorumlar yapılıyordu. Bu yorumlar son bir kaç hafta içerisinde de artış göstermişti. Ben şahsım adına siteden ödeme alıyorum sorunum yok siteyle. Konun tekrardan hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim. :y

Not: Yakın zamanda siteden aldığım bir ödemeyi kanıtlara ekledim. Diğer ödeme ayın 16. günü talep edilecek. Allah ömür verirse onu da çekeceğiz.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5-enerji-sektorune-yatirim-odeme-kanitlari/msg484445/#msg484445

investor42

Alıntı yapılan: yasin 83 - 13 Mart 2017, 01:58:39
Kardeşim konun hayırlı olsun. Biliyorsun bu konu daha evvel bana aitti fakat yoğun baskılar yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Yıl başından beri sürekli olarak ödeme alamıyoruz diye konuya yorumlar yapılıyordu. Bu yorumlar son bir kaç hafta içerisinde de artış göstermişti. Ben şahsım adına siteden ödeme alıyorum sorunum yok siteyle. Konun tekrardan hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim. :y

Not: Yakın zamanda siteden aldığım bir ödemeyi kanıtlara ekledim. Diğer ödeme ayın 16. günü talep edilecek. Allah ömür verirse onu da çekeceğiz.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5-enerji-sektorune-yatirim-odeme-kanitlari/msg484445/#msg484445
Cümleten bol kazançlar [emoji106] [emoji106] [emoji106]

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alihanfb

Alıntı yapılan: yasin 83 - 13 Mart 2017, 01:58:39

Sağol kardeşim inşallah hep beraber güzel kazançlar elde edeceğiz  (spk)

aanniill14

aanniill14

desteğe ödemem gelmedi yazdım küfür edip yollayacaktı :D

ortadireksbn

hala ödeme bekliyorum, gelmedi yatırım yapacaklar dikkat  (hydr)

Tunna

Ayın 3ünde odeme isteyenlerin odemeleri yapilmamistir.

bboyextrem

Alıntı yapılan: Tunna - 13 Mart 2017, 16:30:03
Ayın 3ünde odeme isteyenlerin odemeleri yapilmamistir. Cuma gunu 5 iş gunu dolmus buna ragmen pazartesi yani bugun yapacaklarini beyan etmislerdir. Sabah online olarak tekrar gorusme sagladim gun icinde yatirilacagi soylendi hala odeme yok. Ödeme almayali bugun 10.gün yatirimcilarin dikkatine.  >:( (d) >:( (sns)  (scm) (scm) (scm)
birincisi 8 de tatil olduğu için 5 iş günü bu gün doluyo 2 cisi isteyenlerin diye çoğul konuşma bende 3 de istedim yattı