Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Konuyu scama aldırma kararı aldım. Son yorumlarımda da durum hakkında gerekli açıklamayı yaptım.

ikose

Biraz daha devam edersiniz konuyu kiltliycem kimse bir şey yazıp haber verip haber alamıycak.
Yasinnnnn   kızıyorum ama  :X

yasin 83

Alıntı yapılan: ikose - 09 Mart 2017, 22:10:32
Biraz daha devam edersiniz konuyu kiltliycem kimse bir şey yazıp haber verip haber alamıycak.
Yasinnnnn   kızıyorum ama  :X

Abla şahsıma hakaret ve ifitra içerikli mesajlar yazılıyor. Ref kazancı için konumu savunuyormuşum. Şu saatten sonra bunun gibi tipler yüzünden bu konuyu  bir dkk bile açık tutmam. Zaten ödeme alamıyormuş  çoğu kişi. Konuyu rapor ederek scama taşınmasını rica edeceğim. Allah benim hakkımı kimseye bırakmasın inşallah.

@ikose Abla konuyu rapor ettim. Scama alırsanız sevinirim.

ikose

az önce bir kaç gün bekleyelim ptesi görelim diyordunuz.
birden scam ilan ettiniz demek
bizim için hava hoş
scam diyerek konuyu kilitliyorum
temizliği için konuyu scama taşımıyorum şimdilik
bilginiz olsun

ikose

yasin 83

Alıntı yapılan: ikose - 09 Mart 2017, 22:19:03
az önce bir kaç gün bekleyelim ptesi görelim diyordunuz.
birden scam ilan ettiniz demek
bizim için hava hoş
scam diyerek konuyu kilitliyorum
temizliği için konuyu scama taşımıyorum şimdilik
bilginiz olsun

İlgin için teşekkürler abla.  :y

bboyextrem

ödeme yapan site scam nasıl oluyor alt alta hesap açıp ödeme alamyan oluyo diye site scam mı oluyo artık 5 iş günü dolmadan ödeme gelmedi diyenler yada yeni yılda uzun süre ödemeler durdu toplu yapıldı o ara bile scam olmamışken şimdi scam olması garip nese ödemelerimi bu dönemde aldım konu sahibine teşekkürler yinede ($$)

yasin 83

Alıntı yapılan: bboyextrem - 09 Mart 2017, 22:50:21
ödeme yapan site scam nasıl oluyor alt alta hesap açıp ödeme alamyan oluyo diye site scam mı oluyo artık 5 iş günü dolmadan ödeme gelmedi diyenler yada yeni yılda uzun süre ödemeler durdu toplu yapıldı o ara bile scam olmamışken şimdi scam olması garip nese ödemelerimi bu dönemde aldım konu sahibine teşekkürler yinede ($$)

Bende desteklerinden ötürü sana teşekkür ederim.  :y

alihanfb

Alıntı yapılan: bboyextrem - 09 Mart 2017, 22:50:21
Yılbaşı zamanıda bu konu scama alınmıştı.Hatta o zamanlarda millet demediğini bırakmamıştı  ;)

cocoextra