Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtuna

Alıntı yapılan: aanniill14 - 27 Mart 2017, 20:49:42
ödemem 3 gün gecikmeli olarak gelmiştir bilginize
hocam hayırlı olsun 3 gün derken 16-18 mart ödemesimi birde ne kadardı ödemeniz acaba

aanniill14

Alıntı yapılan: mtuna - 27 Mart 2017, 21:22:48
hocam hayırlı olsun 3 gün derken 16-18 mart ödemesimi birde ne kadardı ödemeniz acaba
16-18 mart ödemesinde 17 martta vermiş olduğum çekim talebi ayın 27 sinde işlem gördü 167 dolar çektim

Omerbarak

arkadaşlar dün gece 2 de ödemem gelmiş. 16 martta istemiş olduğum ödeme 28 martın ilk saatlerinde geldi. bilginize

mtuna

16 martta istediğim 598 usd. 1saat önce btc hesabıma yatmış

Tunna

Arkadaşlar merhaba malum aybaşı yine sıkıntılı bi hafta daha geciricez.
Odemelerini alan arkadaslar buradan bizimle bilgi paylasirsa güzel olur.
Bn ayın 1inde istedim suan beklemedeyim bu haftayida atlatalım  hayirlisiyla
(yvr) (yvr)

investor42

Alıntı yapılan: Tunna - 03 Nisan 2017, 12:29:06
Arkadaşlar merhaba malum aybaşı yine sıkıntılı bi hafta daha geciricez.
Odemelerini alan arkadaslar buradan bizimle bilgi paylasirsa güzel olur.
Bn ayın 1inde istedim suan beklemedeyim bu haftayida atlatalım  hayirlisiyla
(yvr) (yvr)
Bu ay geçecek ama nasıl geçecek onu bilmiyorum tunna

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelincik26

Arkadaşlar ben 6 aydır sabit kullanıyorum bana simdi hesap onaylaması gönderdiler nasıl bir yol izlemeliyim. Adres doğrulama için üzerime fatura yok ne gönderebilirim.. Ne zaman onaylanır sizce hesabim.. Bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.

aanniill14

para istemeyi unuttuk 200 dolar güme gidiyorduki site saati 2 saat geç geldiğini hatırladım :D:D

Commander

Sanirim 1-3 tarihleri arasinda odeme isteyip odemesi gelen hala yok. Bekleyelim bakalim artik ayin 15 ine dogru gonderirler heralde

manjimurai

Alıntı yapılan: Omerbarak - 27 Mart 2017, 14:48:09
ben de mail attım cumartesi günü. Aynı gün cevap yazdılar ödemeniz gün içinde yapılacaktır diye ancak pazartesi oldu hala ödeme yapılmadı.

Adamların Birbirinden Haberi Yokki  -:)) Yüksek İhtimal Ya Paraları İşletiyorlar Ondan Geç Yatırıyorlar . Yada Bi Yere Yatırım Yaptı Sahipleri Oda Gümledi Gitti :D 2. Secenek Tavsiye Edilmez
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)