Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

investor42

xxxxxxxxxxxx
1 dolar dışında hiç ödeme alan bi Allah ın kulu yok mu?
Alıntı yapılan: yasin 83 - 06 Nisan 2017, 17:53:04
Bende ayın 3. günü ödeme talep ettim. 15.50 dolar . Bugün de ödemem gelmeyince 2 gün daha beklemeden evvel durum nedir ne değildir diye mesaj attım siteye. Onlara aynen şunları yazdım. Sitede ödemeler ile ilgili bir problem mevcut mu? Ödemeleri ne zaman yapacaksınız? Bu sorularıma karşı hemen bir mail atarak 5 gün içerisinde ödemeleriniz yapılacaktır dediler. Bakalım sonuç ne olacak. Gecikmelerden ötürü bir çok monitör siteyi problemli gösteriyor fakat orası bizi ilgilendirmez. Netice de ödemeleri yapsınlar da gerisi sorun olmaz. Ödemem elime ulaşınca buradan bildiririm sizlere.  :y

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alihanfb

Alıntı yapılan: cemguetta - 06 Nisan 2017, 17:56:24
xxxxxxxxxx

canlı desteğin kapalı olması manidar.

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canlı destekle bugün konuştum

Elnino

Beyler ben ve bir arkadaşımın hesabında mail kısmının altında "hesap verified değil" yazıyor. Aranızdan hesap doğrulaması yapmadın diyen olacaktır diye söylüyorum. İlk günden beri hesabım doğrulanmıştır. Hiç bir sorun yok. Ödeme yapmamak icin Yen'i bir strateji çıkardılar sanırım. 270 dolarlık ödeme talebimi de iptal etmişler. Bilginize.  (scm)

Tunna

Bnmde hesabimda hicbir sorun yoktu bana ve arkadasimin hesabina "hesap onayli değil" ibaresi koymuslar. Ayarlar kismindan mail adresini onayladim. Fakat telefon onayi icin site bizi arayacakmış artik kac ay sonra arar arasa ne olur hatta ararmi bilemicem patladik sanki  (prt)

Gelincik26

arkadaşlar ben 29 martta adres bilgilerimi gönderdim hala onaylanmasını ve aramalarını bekliyorum Ukrayna merkez ile iletişim kurduğumda ise 1 ay içerisinde onaylanacağını belirtiyorlar 10 günden beri bekliyorum. sizlere de hayırlı olsun.. daha önce hesap onaylatan arkadaslar bilgi verirlerse bizlere cok ıyı olur.
İyi forumlar.

alihanfb

Bugün benim ve üyelerimden birinin hesabında onaylı değil yazısı çıktı.

Elnino

Hikaye yahu ne onayı.

yasin 83

Bugün 5. günüm doldu. Siteyi yaklaşık 200-250 günden beri kullanıyorum ve bu vakte kadar hiç böyle bir bekleme durumu yaşamamıştım. Teknik destek hep aynı şeyleri zırvalıyor. Monitörler siteyi scama atmışlar. Şu saatten sonra ödeme yaparlar mı yapmazlar mı bilinmez fakat kesinlikle sisteme yatırım yapmayın ve yaptırmayın. 15.50 doları bana ödeyemeyen sistem size bundan büyük miktarları zaten ödemez.  (dik)

aanniill14

5 gündür ödeme alan yok bence burasıda patladı

mtuna

Alıntı yapılan: aanniill14 - 07 Nisan 2017, 16:12:12
5 gündür ödeme alan yok bence burasıda patladı
recyclix51 ' e   1 dolar vermiş ya belki bizede verir