Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aanniill14

bu site kadar beni şaşırtan bir site yok o kadar siteye yatırım yaptık bu site için o yakında patlıyacak ondan bişey olmaz vs vs dediler diğer sitelerin hepsi patladı bu site geçte olsa ödeme yapıyor ve hala ayakta adamalr paraları harbi harbi güzel işletmişler kaç gün oldu eminim topladıklarından fazlasını ödemişlerdirki şu günlerde çok fazla yatırım aldığını düşünmüyorum yani kapatacak olsalar kapatırlardı çoktan bakalım bekleyelim geç olsunda güç olmasın : )

Tunna

Yok mu bu ay ödeme alan bir babayiğit  :D

investor42

Biz de merakla bekliyoruz tunna kardeşim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

recyclix51

Ben 1 dolar aldım

mtuna

Alıntı yapılan: recyclix51 - 05 Nisan 2017, 22:05:39
Ben 1 dolar aldım
talep ettiğiniz günmü yattı acaba, yoksa geçmi yattı

aanniill14

para alanlar yazarsa iyi olur

recyclix51

Alıntı yapılan: mtuna - 05 Nisan 2017, 22:09:26
talep ettiğiniz günmü yattı acaba, yoksa geçmi yattı
talep ettiğm gün 1 saat içinde yattı test için çekmiştim başka çekme hakkım yokmuş her çekim gününde 1 kereymiş

recyclix51

1 dolarlık ödememin kanıtı

xxxxxxxxxx

yasin 83

Bende ayın 3. günü ödeme talep ettim. 15.50 dolar . Bugün de ödemem gelmeyince 2 gün daha beklemeden evvel durum nedir ne değildir diye mesaj attım siteye. Onlara aynen şunları yazdım. Sitede ödemeler ile ilgili bir problem mevcut mu? Ödemeleri ne zaman yapacaksınız? Bu sorularıma karşı hemen bir mail atarak 5 gün içerisinde ödemeleriniz yapılacaktır dediler. Bakalım sonuç ne olacak. Gecikmelerden ötürü bir çok monitör siteyi problemli gösteriyor fakat orası bizi ilgilendirmez. Netice de ödemeleri yapsınlar da gerisi sorun olmaz. Ödemem elime ulaşınca buradan bildiririm sizlere.  :y

cemguetta

xxxxxxxxxxx

canlı desteğin kapalı olması manidar.

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi