Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: Emre776 - 22 Ekim 2016, 00:32:40
Referans linkini göremedim ben, bayadır bakıyorum ne banner ne referans linki yok yada ben göremiyorum.Linki paylaşırsanız sizin linkinizden üye olayım.Sitedeki kar hesap makinesinden hesapladım sanırım roi süresi 4 ay, aylık %25 gibi bir kar oranı var yanlış hesaplamadıysam doğru mu?

Evet yaklaşık olarak 4 ayda ana paranı çıkartıyorsun. 4. ayı tam olarak doldurunca % 20-25 arası bir kar seviyesine ulaşmış olacaksın. Fakat paketin 365 gün geçerli olacaktır. Yani siteye yaptığın her yatırımdan 1 yıl boyunca kar sağlayabiliyorsun. Buna hafta sonları da dahil.

Bu da kayıt linki: https://edelweiss5.com/?ref=1807

Emre776

Tamamdır üye oldum hayırlısı olsun bakalım

yasin 83

Alıntı yapılan: Emre776 - 22 Ekim 2016, 01:53:19
Tamamdır üye oldum hayırlısı olsun bakalım

Hayırlı olması dileğiyle. Sorularınız olursa, özelden veya konu üzerinden bana yönetebilirsiniz.

pathfinder

@yasin 83 merhabalar. Siteyi ilk defa sizden duydum ve bugün referansınızla üye oldum. En kısa zamanda yatırım yapmayı düşünüyorum.

Yatırımı Bitcoin ile yapmayı düşünüyorum. Bunun için bir Türk sitesi mi yoksa yabancı bir site mi kullanmak daha avantajlı? Hayırlı kazançlar.

yasin 83

Alıntı yapılan: pathfinder - 22 Ekim 2016, 14:07:17
@yasin 83 merhabalar. Siteyi ilk defa sizden duydum ve bugün referansınızla üye oldum. En kısa zamanda yatırım yapmayı düşünüyorum.

Yatırımı Bitcoin ile yapmayı düşünüyorum. Bunun için bir Türk sitesi mi yoksa yabancı bir site mi kullanmak daha avantajlı? Hayırlı kazançlar.

İlginden ötürü teşekkür ederim. Yatırım için genellikle cüzdan denilen bitcoin gönderme sistemleri kullanılır. Bitcoin satın alırken koinim adlı Türk btc cüzdanını tavsiye ederim. Fakat yatırım yaparken veya ödeme alırken Coinbase veya Blockchain adlı siteleri kullanmanı tavsiye ederim.

pathfinder

3 sitede de hesabım var ama koinim'in btc fiyatları daha yüksek diğerlerine göre. Ödeme aldıktan sonra da hesaba aktarmak veya TL'ye çevirmek için koinim'i kullanmak daha avantajlı olmaz mı?

BTC ile daha önce işlem yapmadığım için doğru yolu arıyorum. Dediklerini bir deneyeceğim.

Bu arada refinle üye oldum ama bazen sistemler üyeliği başkası üzerine veriyor. Sen de gözüküyorumdur inşallah. Bol kazançlar.

yasin 83

Alıntı yapılan: pathfinder - 22 Ekim 2016, 14:33:46
3 sitede de hesabım var ama koinim'in btc fiyatları daha yüksek diğerlerine göre. Ödeme aldıktan sonra da hesaba aktarmak veya TL'ye çevirmek için koinim'i kullanmak daha avantajlı olmaz mı?

BTC ile daha önce işlem yapmadığım için doğru yolu arıyorum. Dediklerini bir deneyeceğim.

Bu arada refinle üye oldum ama bazen sistemler üyeliği başkası üzerine veriyor. Sen de gözüküyorumdur inşallah. Bol kazançlar.

Üyelik konusunda sorun yok kardeşim. Sorun olsa dahi ben bu işleri hobi olarak yapıyorum. Kazanılan paranın benim gözümde kıymeti yok. Bu arada dediğim gibi ikimizde aslında aynı şeyleri söylüyoruz. Koinimi btc bozdurma da ve nakit çekiminde kullanman senin açından güvenli   olur. Yatırımları da koinim hariç diğer cüzdanların üzerinden yaparsın. Çünkü genellikle Türk cüzdan siteleri yabancı cüzdan sistemleri üzerinden aktarma yoluyla gönderim yapıyorlar. Bunun sonucunda da çeşitli sorunlar veya gecikmeler yaşanabiliyor.

pathfinder

@yasin 83 Teşekkürler hızlı yanıtlarınız için

yasin 83

Alıntı yapılan: pathfinder - 22 Ekim 2016, 15:08:37
@yasin 83 Teşekkürler hızlı yanıtlarınız için

Rica ederim kardeşim. İyi günler dilerim.