Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: coolin43 - 26 Ekim 2016, 15:20:58
site istikrarlı bir şekilde devam ederse ileriki günlerde sağlam üye toplayacak türkiyedende

Bakalım durum neyi gösterecek. Canlı destekle ödeme işlemleri konusunda iyiler. Umarım uzun süre piyasada kalırlar.   (hp)

alihanfb

bu site  benimde favori üçüncü sitem.Ancak biraz daha kanıt sunmaları lazım.Türkiyede ofisi var ama ofisde kimin görevli olduğu yada en azından fotoğrafı filan olsaydı daha güzel olurdu.

yasin 83

Alıntı yapılan: alihanfb - 26 Ekim 2016, 16:21:21
bu site  benimde favori üçüncü sitem.Ancak biraz daha kanıt sunmaları lazım.Türkiyede ofisi var ama ofisde kimin görevli olduğu yada en azından fotoğrafı filan olsaydı daha güzel olurdu.

Aynen onlar yok. İşin orası tartışılır. Ama burada mesele bize kar ettirip uzun süre piyasada kalmaları bence. O yüzden sisteme ilk başta dahil olup geç kalmamak bu tip uzun vadeli sistemlerde büyük fayda sağlıyor. Siteden ben 3 aydır para alıyorum ve forumda çoğu kişi karlar az diye ilgi göstermedi. Ama bir get my ads ye millet 10 bin tl yi gözü kapalı basıyor. İki sistem arasında ki farklar göz önüne alındığında bu sistem daha karlı. Çünkü günlük karların yarısı içeriye yansıtılmıyor ve gelen karın toplamı hemen çekilebiliyor. Bunun haricinde ref kazancıda o kadar uçuk oranda değil. Buda sistemden yatırım yapılmadan büyük paraların elde edilmesinin önüne geçiyor. Bu da var olan düzenin uzun vade de daha fazla kalıcı olmasını sağlıyor. Bende sistemin içindeyim karlarımı alıp kanıtları da ekliyorum. Üye olup parasını alamayan ve sistemden memnun olmayanı da görmedim hala.

yasin 83

Arkadaşlar site bazı günler yotubeden canlı yayın yapıyormuş bunuda bugün keşfettim. Vereceğim link üzerinden sitenin yaptığı daha önce ki canlı yayın kayıtlarını ve 23 saat içinde yapacağı yeni yayını izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=uSoaQxl_wvQ

Coulers79

Yasin 83'ün dikkatine :m kaideler gereği, full bolt karakter ve kod kullanmayalım, please. ;)

yasin 83

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Ekim 2016, 18:19:02
Yasin 83'ün dikkatine :m kaideler gereği, full bolt karakter ve kod kullanmayalım, please. ;)

Güzel insan sağ olasın da bu uyarıyı daha evvel ne hyip bölümünde nede bu bölümde gördüm.Bu bölümde açılmış diğer konulara da tek tek uyarı mesajı bırakman gerekecek.  ;)

Bu arada yazım kurallarını da okudum öyle bir şey gözüme ilişmedi. Şu bahsettiğin yazım kurallarını neye istinaden söylediğini de söylersen sevinirim.

https://www.gelirkapisi.com/forum-kurallari/turkcenin-duzgun-kullanimi/

Coulers79

Sende sağ olasın, belki vardır bir yerde ama herşeyin yazılması veya uyarı yapılmasına gerek yok.
Bir mesajın her harfinin büyük yazılmaması gibi her harfinin de kalın olmaması bir kullanım kuralı.

yasin 83

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Ekim 2016, 18:50:34
Sende sağ olasın, belki vardır bir yerde ama herşeyin yazılması veya uyarı yapılmasına gerek yok.
Bir mesajın her harfinin büyük yazılmaması gibi her harfinin de kalın olmaması bir kullanım kuralı.

İyi tamam seninde gönlün olsun.  :g

Coulers79

Bolt diye aratınca benim mesajlar çıkıyor. Sana özel bir durum değil, bolt olsa ne olur olmasa ne...

Ancak o kod konusu forumda sıkıntılar yaşatıyor ve yasak. Ceza falan almamak için kullanma bence.

yasin 83

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Ekim 2016, 22:30:51
Bolt yazıp aratınca benim mesajlar çıkıyor. :D Sana özel bir durum değil, bolt olsa ne olur olmasa ne olur banane...

Ancak o kod konusu forumda sıkıntılar yaşatıyor. Ceza falan almamak için kullanma bence.

1 yıldan beri forumdayım almadığım bir şey değil ceza. Uyarın için sağ ol fazlada kafana takma her şeyi.