Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pathfinder

Merhaba, 3 gündür, 24 saat dolunca günlük kazanç hesabıma geçiyor. Bugün otomatik ödeme yapmışlar hatta fakat şöyle bir sıkıntım oldu gene. Kazancı Blockchain hesabıma istemiştim daha önce. Fakat Blockchain cüzdan no değişiyormuş sürekli, bunu bilmediğimden eski kayıtlı hesabıma ödeme yapmışlar. Şimdi onu düzelttireceğim. En iyisi Koinim'e çekmek herhalde.

yasin 83

Alıntı yapılan: pathfinder - 27 Ekim 2016, 15:44:08
Merhaba, 3 gündür, 24 saat dolunca günlük kazanç hesabıma geçiyor. Bugün otomatik ödeme yapmışlar hatta fakat şöyle bir sıkıntım oldu gene. Kazancı Blockchain hesabıma istemiştim daha önce. Fakat Blockchain cüzdan no değişiyormuş sürekli, bunu bilmediğimden eski kayıtlı hesabıma ödeme yapmışlar. Şimdi onu düzelttireceğim. En iyisi Koinim'e çekmek herhalde.

Btc de  bu gibi sorunlar olabiliyor. Benimde coinbase  de sorun oldu chattan yazdım 24 saatte ödemeniz gelir dediler. Bakalım 1-2 günde ne gibi gelişmeler olacak.

coolin43

biraz geçikmelide olsa sorunsuz şekilde ödemeler geldi sevmeye başladım bu siteyi çalışalım arkadaşlar duyuralım herkese ne eksiği var bu sitenin diğer sitelerden bence fazlası bile var eğerki yaptıkları iş gerçekse çoğu sistemden daha iyidir

yasin 83

Alıntı yapılan: coolin43 - 27 Ekim 2016, 21:08:21
biraz geçikmelide olsa sorunsuz şekilde ödemeler geldi sevmeye başladım bu siteyi çalışalım arkadaşlar duyuralım herkese ne eksiği var bu sitenin diğer sitelerden bence fazlası bile var eğerki yaptıkları iş gerçekse çoğu sistemden daha iyidir

Aynen ödemeleri aldık şükür. İnşallah böyle devam ederiz.  (hp)

Bozkurt88

anladığım kadarıyla sistem Temmuz-Ağustostan beri sorunsuz işliyor?

yasin 83

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 28 Ekim 2016, 10:00:37
anladığım kadarıyla sistem Temmuz-Ağustostan beri sorunsuz işliyor?

160-170 gündür ayakta bu sistem kardeşim.

Dragot

Yasin83 hocam sisteme bitcoin dışında yatırım yapamıyormuyuz

yasin 83

Alıntı yapılan: Dragot - 30 Ekim 2016, 17:49:20
Yasin83 hocam sisteme bitcoin dışında yatırım yapamıyormuyuz

Yapılabiliyor. Payeer, Perfect Money gibi bir çok yatırım seçeneği de mevcut.