Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coolin43

hayırlısıyla 42 kişilik bir ekibe ulaştım hızlı bir şekilde geliyoruz inş.

yasin 83

Alıntı yapılan: coolin43 - 03 Kasım 2016, 10:10:55
kimlik ve adres icin belge istemişler yasın hocam onlar basit ingilizce istiyorlarsada ikametgah çıkartırız tercümanlar var onlara ceviri yaptırıp yükleriz ben bir kaç defa başka sitelerde yaptım o konular sıkıntısız çözülürde ben bu belgelerin nerde istediklerini göremedim sitede

Mail onayını yaptım, telefon onayı için istek yolladım. E devletten ikametgah adresi indirdim pdf. Birde kimlik fotokopisi filan atarım yeter umarım.  (hp)

yasin 83

Arkadaşlar aktivasyon işlemi sadece alt üyesi çok fazla olanlara geliyor büyük ihtimalle. Benim bir  çok üyem olduğu için sistem hesabımın onaylanması gerektiğini bildirdi bana. Hesabı onaylayınca işlemler hakkında bilgilendirme yapacağım.

coolin43

Hayırlısı bakalım hele siz bir yapın sizden bilgi alırız hocam banada hesap onaylatma istemelerine az kaldı öyleyse *)

yasin 83

Alıntı yapılan: coolin43 - 03 Kasım 2016, 20:34:41
Hayırlısı bakalım hele siz bir yapın sizden bilgi alırız hocam banada hesap onaylatma istemelerine az kaldı öyleyse *)

Chat aktif olsun ben bir yapıyım şu işi hepimiz için yaparız sorun yok. Sistem ödeme yapsın ve işlemleri onaylasın yeter.

omerfa27

konu bu kadar ilerlemişken bunu sormak ne kadar dogru bilmiyorum ama karın yarısını bidaha kar için  geri kalan yarsını çekmek için mi veriyor anlamadım

yasin 83

Alıntı yapılan: omerfa27 - 03 Kasım 2016, 22:18:15
konu bu kadar ilerlemişken bunu sormak ne kadar dogru bilmiyorum ama karın yarısını bidaha kar için  geri kalan yarsını çekmek için mi veriyor anlamadım

Hayır. Günlük karın hepsi hesaba yansıtılır ve tamamı çekilebilir.

yasin 83

Hesap onaylama işlemlerimi % 99 oranında tamamladım dostlar. Gerekli bütün belgeler neler hepsini tek tek araştırdım ve yolladım. Şu anda sadece beni aramalarını bekliyorum. İşlemler tamamlandıktan sonra sizleri bilgilendiricem. Eğer sizden de aktivasyon işlemi istenirse bana konu altından bildirin hangi belgeleri nasıl bir mesaj yazarak göndermeniz gerektiğini sizlere söyleyeceğim.

coolin43

bana şuana kadar hesap onaylama istemediler ama sitenin içindeki garantiler bölümünde maksimum 3 ay içinde kimlik ve adres gösteren belgelerin yollanması istenmiş bende dün yolladım.Malüm ekibim hızla büyüyor gerekli işlemleri yapmalıyımki onlarada yol gösterelim sonraki aşamalarda  (dns)

coolin43

Hayırlısıyla terfi ettik (dns) müşteri statüsünden temsilciliğe yükseldik