Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihanfb

Hocam şirketlerin hepsi yılbaşı zamanı ödeme yapmıyor.Örnek vermek gerekirse(Getmyads ,Questra Holding).Avrupada yılbaşı tatili biraz uzun sürüyor bu yüzden ödeme yapmamaları normal ve bildiğim kadarıyla otomatik ödemeler devam ediyor.Siz yine iyi niyetli olarak uyarınızı yapmışsınız ama bence yatırım yapmak için olumsuz bir durum yok  :)

yasin 83

Alıntı yapılan: alihanfb - 24 Aralık 2016, 16:29:43
Hocam şirketlerin hepsi yılbaşı zamanı ödeme yapmıyor.Örnek vermek gerekirse(Getmyads ,Questra Holding).Avrupada yılbaşı tatili biraz uzun sürüyor bu yüzden ödeme yapmamaları normal ve bildiğim kadarıyla otomatik ödemeler devam ediyor.Siz yine iyi niyetli olarak uyarınızı yapmışsınız ama bence yatırım yapmak için olumsuz bir durum yok  :)

Eşeği sağlam kazığa bağlayıp gece başımızı yastığa koymanın daha iyi olacağını düşünüyorum kardeşim. Adamlar 10-15 gün ödeme yapmayacağız diyorlar. Bunu söyleyen hangi site olursa olsun insanın aklına yıl başı sonrası durumun nasıl olacağı geliyor hep. Şahsen ben bu siteden en az 150 günden beri ödeme alıyorum fakat genede güvenmiyorum. Bu yüzden forumda bu konuyla ilgilenen arkadaşlarında 10 ocaktan itibaren işlemlerini yapmalarını tavsiye ediyorum. Her şey garanti olsun durum netleşsin kimsede zarar etmesin. Ben vicdanen rahat olayım da site sahipleri istedikleri vakit paralarını ödesinler.  (hp)

askimderim

selam sponsor değiştirmeyi bilen biri nzsıl yapıldını söyleyebilirmi

yasin 83

Alıntı yapılan: askimderim - 24 Aralık 2016, 17:12:26
selam sponsor değiştirmeyi bilen biri nzsıl yapıldını söyleyebilirmi

Siteye konuyla ilgili mesaj atman gerekiyor kardeşim. Onlar hallediyorlar. Mesela şöyle bir mesaj göndermen gerekiyor.

I want to change the sponsor.

Bu mesaja ek olarak sponsor olarak seçmek istediğin kişinin mail adresini veya diğer bilgilerini mesaja eklemen gerekiyor.

askimderim

yasin tşk ederim  5 dk kada kaydettiler

yasin 83

sauntrut

elektrikten para kazanıyoruz diyen bir şirket.evet bu iş yerinin açma ruhsatı var, resim sitede paylaşılmış. Pe bu işi yaptiklarina dair enerji bakanlığı yada başka bir birimden onaylı belge varmı, ellerindeki belge şirketin acık olduğunu kanıtlıyor. Bu enerji işini gösteren bir belge varmı, bu duruma gore çok üye gider  ama müşteriler belge görmek ister hiç ornek varmı. Enerji işine gerçekten para yatırdıgımızı gösteren resmi bir belge. Türkiye de enerji işini yapanlar ,türkiye enerji bakanlığı belgesi vardır burdaki nedir ? Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.

bandanar

Alıntı yapılan: sauntrut - 24 Aralık 2016, 20:13:11
elektrikten para kazanıyoruz diyen bir şirket.evet bu iş yerinin açma ruhsatı var, resim sitede paylaşılmış. Pe bu işi yaptiklarina dair enerji bakanlığı yada başka bir birimden onaylı belge varmı, ellerindeki belge şirketin acık olduğunu kanıtlıyor. Bu enerji işini gösteren bir belge varmı, bu duruma gore çok üye gider  ama müşteriler belge görmek ister hiç ornek varmı. Enerji işine gerçekten para yatırdıgımızı gösteren resmi bir belge. Türkiye de enerji işini yapanlar ,türkiye enerji bakanlığı belgesi vardır burdaki nedir ? Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.
Enerji işleri felan yalan hocam bunlar üye çekmek için olan şeyler.Bu site de elbet birgün patlar hepsi gibi  önemli olan site kapanana kadar musluğu doldurmak yani kar edebileceğin kadar kar etmek tabi dikkatli de olmak lazım. İnşallah ömürü uzundur sitemizin.Yasin hocam yardımcı olur size :)

yasin 83

Alıntı yapılan: sauntrut - 24 Aralık 2016, 20:13:11

Konu içerisinde  siteyi savunmadığı mı ve sistemden 150 günden beri ödeme alsam dahi bu siteye %100 güvenilemeyeceğini belirtmiştim. Bu sitenin gerçekten bir iş yapıp yapmadığı tartışılır. Fakat söylediğin şeyleri ben tek tek araştırmadım ve işin aslı araştıracak durumum da yok. Ben bu siteyi resmi bir şirket  olarak tanıtsaydım amenna bu soruları bana sormaya hakkın olurdu. Fakat ben sitenin resmiyette bir üretim yaptığına filan şahsım adına inanmıyorum. Neden derseniz gözümle görmediğim  veya şahitlik etmediğim bir şeye bir kişi var dese dahi inanacak bir yapım yok. Ben bunların aksine site ödüyor mu kar oranları nedir, ne kadar üyesi var, hangi tarihte açılmış ve ne kadar daha ayakta kalabilir yanına bakıyorum. Çünkü bu bilgilere az çok site hakkında araştırma yaparak veya siteyi gözlemleyerek ulaşabiliyorum. Benim bu konu hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Eğer ki site gerçekten üretim yapıyor mu diye araştırma imkanınız var ise bireysel olarak araştırma yapabilirsiniz. Fakat ben şahsım adına bir üretimin olduğuna inanmıyorum. Selametle kalın.

strenergy

Konu ile alakasız iletiler silinmiştir  (ok)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]