Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coolin43

Alıntı yapılan: strenergy - 02 Ocak 2017, 20:55:04
Sitenin ödemesini bugün yapmasından dolayı site eski bölümüne taşınmıştır  :y

Hocam şirket belirttikleri şekilde ödemelerini zaten devamlı yapıyordu.

Darkbiohazar

Hani 10 una kadar odeme yapmayacaklardı. Odeme alanlar nasil aldı

coolin43

En güzel ve iyi donum - yaklaşan Sevgili dostlar, ! Bu herkesin Yılbaşı hediyeler, yürütme en aziz arzuları için sabırsızlanıyor bir zamandır. şehir ve ülke ruhu dünyada gelir. aydınlık köyler üzerinde, tatil yaklaşımını bakın., çelenk ise, mağaza vitrinleri, kiliselerde, her yerde. güç geri için mükemmel bir fırsat biz dinlenme ve 27.12 Aralık 2016 10.12 Ocak 2017 5 Edelweis şirket planlanan tatil gider için böyle büyük bir dönemden faydalanmak alamaz tagzhe işe geri yeni bir enerji ve büyük bir entuzizmom ile beslenir. Bu süre zarfında, tüm katkıların tahakkuk fonların çekilmesi gün hemen tatilinden sonra devam edilecektir üzerinde% 0.5 yapılacaktır. Ancak, sevk komisyon normal modda ödenecektir. Şirket Customer Service 5 pm 10 saatleri arasında hafta içi sadece çalışacak (GMT + 1)

İçtenlikle,
Edelweiss 5.

Darkbiohazar

Orda yaptıkları sozlesmede 365 gun her gun otomatik cüzdana diyor. Yılbaşında kapaliyizi da ekleseydiniz o zaman oraya. Elektrik uretip kar veriyorsan tatilde de yaptığın panel elektrik uretir karini verirsin. Oyle yagma yok.
Beyler odeme yapıyor olabilirler ama bunlarin hyip oldugu belli. Kaybedince uzuleceginiz paralar yatirmayin bunlara

coolin43

Site konu ile alakalı bilgilendirmeleri her zaman mail ile bilgilendiriyor arkadaşlar

strenergy

@coolin43 şu birbirinize yaptığınız atıfları bir kenara bırakın artık . İletiler editlendi  (ok)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

coolin43

çoğu firma noelde ödeme yapmadı bu çoğu sitede aynıdır sen yatırdığın paranın hesaplama kısmında yazan miktarı kadar ödemeni alırsın

yasin 83

Konu sahibi olarak gerekli bilgilendirmeyi ben yapayım. Ben garantici bir insanım arkadaşlar. Şirket Elektrik trafo işlerinden anlamam. Siteye ödeme yapmadığı süreçte her gün mail attım chatten mesajlar yazdım. Adamlar ayın 10. gününden itibaren ödeme yapacağız dediler her seferinde. Bende bunu konuda bildirdim zaten. Fakat bir kaç gün boyunca karları yansıtmadıklarını görünce vatandaş zarar etmesin diye konuyu scama taşıttım. Çünkü sitede sürekli bakiye birikiyor fakat ödeme gelmiyordu. Bazı arkadaşlar bu ayın 3. günü ödeme yapılacak demişler. Bazıları da ödeme aldık demişler. Benim bakiyem de 6 dolar bekleme de. Ben de ödeme alırsam konuya ekleyeceğim. Güncel bir gelişme olunca sizleri konu üzerinden haberdar ederim. Bunun haricinde boş tartışma ve yorumlardan lütfen kaçınalım ve konu bütünlüğünü bozmayalım.

messo587

Ödeme butonu kapalı ödeme alan arkadaş nasıl almış acaba kaç gündür aktif değil buton

yasin 83

Alıntı yapılan: messo587 - 02 Ocak 2017, 22:27:06
Ödeme butonu kapalı ödeme alan arkadaş nasıl almış acaba kaç gündür aktif değil buton

Benim de 6 dolarım beklemede hala.O şahıs parasını nasıl almış ne yapmış bilmiyorum fakat, site ya seçmece iş yapıyor yada herkese birden ödeme yapmaya başlayacak. Üçüncü seçenekte belli zaten...  Bir kaç gün daha bekleyip durumu izleyeceğim. Ondan sonra siteye tekrar mail atar durumu sorarım. Canlı desteği de tatildeymiş gibi kapatmışlar. En geç bu ayın 10. gününe kadar ne yaptıkları belli olacak. O zamana da az kaldı. Bir arkadaş 3. gün demişti. O da yarına denk geliyor. O da sorun değil onuda bekleriz. Bakalım netice de ne yapacaklar.