Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: teober - 16 Şubat 2017, 22:05:47
Benim ne yapmam gerekiyor simdi bir islem yapmalimiyim. Yoksa bekleyimmi

SM-A9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşlemin onay almasını beklemen gerek. Bunun siteyle bir alakası yok. Bu kullandığın cüzdanla alakalı bir problem.

teober

koinim de ki hesap cüzdanından dolayı bekliyorum ozaman coin cüzdanı coinbase veya yabancı başka bir cüzdan olsaydı beklmezdim heralde tahminen kaç gün belerim ???

DarkBioHzarD

Coinbase veya blockchain cüzdanı kullanip btcleri bozduracakken koinime aktarip satmak daha güvenli geliyor bana simdiye kadar da bir sorun yasamadim tavsiye ederim. Satilabilecek bir miktara ulasinca da koinime aktarip orda tutun cunku aniden fiyati dusecek gibi olursa da hemen tlye cevirirsiniz. Diger cuzdanlardan btcyi koinime aktariyim diyene kadar btcnin fiyati dusmus olur buna da dikkat etmek lazım

volkan132

Ayın 16 sında saat 5 gibi 51.42 dolar çekim talebi yolladım. Ama daha gelmedi desteğe mesaj attım bakalım. Cüzdanın Blockchain ondan olabilir mı acaba gelmemesi gelmediyse bile onlar görüyor mı ordan BTC nın ulaşıp ulaşmadığını. Para çekme bölümünde benim girişler diye bölümde para çekme işlemi görünüyor.

yasin 83

Alıntı yapılan: volkan132 - 18 Şubat 2017, 04:02:34
Ayın 16 sında saat 5 gibi 51.42 dolar çekim talebi yolladım. Ama daha gelmedi desteğe mesaj attım bakalım. Cüzdanın Blockchain ondan olabilir mı acaba gelmemesi gelmediyse bile onlar görüyor mı ordan BTC nın ulaşıp ulaşmadığını. Para çekme bölümünde benim girişler diye bölümde para çekme işlemi görünüyor.

Bu tip sorunlar bitcoin cüzdanıyla alakalı bence. Bana talep ettiğim bitcoinler ulaştı mesela. Siteye mesaj atarak son ödemenizin yollanıp yollanmadığını sorarak işlem özetini talep edebilirsiniz.

aanniill14

hafta sonları iş günü sayılmadığı için 16 sında açılan telebin bu gün elinize ulaşmamış olması çok normal beklemenizi tavsiye ederim bende 277 dolar çekim talep ettim beklemedeyim daha

muhammedemin

(spam) (spam)

Kafe2000

Payer hesaba anında geçiş var mı arkadaşlar  ??? pm atarsanız sevinirim

cenk

16.02.2017 tarihinde payeer hesabıma 51 dolar çekim yaptım, para hala hesaba düşmedi. Aynı gün ve bir sonraki günlerde iki defa ingilizce olarak; yardımcı olmalarını ve paramın hesaba düşmediğini belirttim. Daha bir dönüş olmadı. Açıkcası hiç beklemediğim bir durum. Güvenim her geçen zamanla birlikte azalıyor.  :S

bboyextrem

Alıntı yapılan: cenk - 19 Şubat 2017, 03:59:57
16.02.2017 tarihinde payeer hesabıma 51 dolar çekim yaptım, para hala hesaba düşmedi. Aynı gün ve bir sonraki günlerde iki defa ingilizce olarak; yardımcı olmalarını ve paramın hesaba düşmediğini belirttim. Daha bir dönüş olmadı. Açıkcası hiç beklemediğim bir durum. Güvenim her geçen zamanla birlikte azalıyor.  :S
5 iş günü içinde yatcak olan bişey için bu acelen ne ?