Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: KARABOGA - 24 Şubat 2017, 00:38:54
Pardon hocam bu 2 aralık tarihli bilgi. Kaynak sitem yanlış olabilir. Sadece fikrimi açıkladım no problem.

Benim içim de problem değil zaten. Sadece en doğru bilgiyi vermek adına bunları size açıklama gereği duydum. İşin gerisi teferruat zaten.  :)

KARABOGA

Alıntı yapılan: yasin 83 - 24 Şubat 2017, 00:40:57
Benim içim de problem değil zaten. Sadece en doğru bilgiyi vermek adına bunları size açıklama gereği duydum. İşin gerisi teferruat zaten.  :)

Sıkıntı yok. Çok teşekkürler net bilgi için (ok)

yasin 83

Alıntı yapılan: KARABOGA - 24 Şubat 2017, 00:42:37
Sıkıntı yok. Çok teşekkürler net bilgi için (ok)

Rica ederim kardeşim. Hayırlı geceler dilerim. (spk)

manjimurai

Site Yakın Takibimde , Sisteme Gireceğim Ama Daha Fazla Bilgi Bulabilmek Adına Araştırmalarım Sürüyor . Sistemin Bir Cok Catmalarının Bulunması , Sistemde Temsilcilik Olarak Gösterilen Büronun Aslında Temsilcilik Değil. Normal Sisteme İlk Dahil Olan Bir Kişinin Olması , Sistemin Belgeler Adı Altında Gösterdiği Bazı Evrakların Aynının Farklı Yazım Şekliyle Farklı Sitelerde Bulunması Açıkcası Cok Kafa Karısıklığı Yaratıyor Bende. Ancak Şunuda Söleyebilirim Sistemin Ufak Tefek Aksaklıklar Dışında Ödemeleri Net Gerçekleştirdiği Konusunda Bi Sıkıntı Yok . Bu Aşamada Güvenilirmi Güvenilir Ama Hala Girilmelimi Bilmiyorum :) Kişisel Görüşümdür Arkadaşın Açtıgı Konuyu Baltalama Veya Sisteme Dahil Olmayın Uyarısı Değildir. Arkadaş Gayet Güzel Ve Hizli Bi Sekilde Yardımcı Oluyor. Sisteme Giren Arkadaşların Konular Hakkında Görüşlerini Uzaktan Takip eDEn Birisi Olarak Daha Cok Görmek İsteriz . Teşekkürler
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

alihanfb

Alıntı yapılan: manjimurai - 25 Şubat 2017, 11:53:55
Site Yakın Takibimde , Sisteme Gireceğim Ama Daha Fazla Bilgi Bulabilmek Adına Araştırmalarım Sürüyor . Sistemin Bir Cok Catmalarının Bulunması , Sistemde Temsilcilik Olarak Gösterilen Büronun Aslında Temsilcilik Değil. Normal Sisteme İlk Dahil Olan Bir Kişinin Olması , Sistemin Belgeler Adı Altında Gösterdiği Bazı Evrakların Aynının Farklı Yazım Şekliyle Farklı Sitelerde Bulunması Açıkcası Cok Kafa Karısıklığı Yaratıyor Bende. Ancak Şunuda Söleyebilirim Sistemin Ufak Tefek Aksaklıklar Dışında Ödemeleri Net Gerçekleştirdiği Konusunda Bi Sıkıntı Yok . Bu Aşamada Güvenilirmi Güvenilir Ama Hala Girilmelimi Bilmiyorum :) Kişisel Görüşümdür Arkadaşın Açtıgı Konuyu Baltalama Veya Sisteme Dahil Olmayın Uyarısı Değildir. Arkadaş Gayet Güzel Ve Hizli Bi Sekilde Yardımcı Oluyor. Sisteme Giren Arkadaşların Konular Hakkında Görüşlerini Uzaktan Takip eDEn Birisi Olarak Daha Cok Görmek İsteriz . Teşekkürler
Site açılalı uzun bir süre oldu yatırım yaparken bunu aklınızdan çıkarmayın  :)

zfralv

@manjimurai her geçen gün,sitenin/sitelerin sona yaklaştığı gündür.. (YTD)
95. günümdeyim ve yatırımımın 2/3 geri aldım,umarım kimse zararlı çıkmaz..

yasin 83

Alıntı yapılan: manjimurai - 25 Şubat 2017, 11:53:55

Yatırım siteleri bölümünde ki her site gibi bu sitede her hangi bir kuruluşa bağlı değildir. Bunu en başında da söyledim zaten. Biz işin ne kadar gidip gitmeyeceğine göre hareket etmeliyiz. Girdiğimiz siteler zaten resmi siteler olsalar buradan para kazandığımız için devlete vergi vermemiz gerekir. Bu ülkede her türlü ticaret ve yatırım alanından devlet öyle yada böyle vergisini alır. E bu siteden para kazanan hiç bir üye de devlete kazandığı paradan vergi vermeyeceği için bu sistemin de resmi ve gerçek bir kuruluşa ait olmaması gayet normaldir. Sistemin zaten eksileri ve artıları ortadadır. Gönlünüzden geçen neyse onu yapın. Hiç kimseye hiç bir konumda bu sisteme para yatırın demediğim gibi burada da demem.  :)

yasin 83

Arkadaşlar hepinizin görüşüne saygım var ama bu forumda bulunduğum ilk günden beri dikkatimi çeken bir şey var. Bir site paylaşıyoruz sistem aylarca ödemelerine devam ediyor.Bu süreçte siteye yatırım yapmayanlar işin en sonunda gelip yatırımda bulunuyorlar ve daha çok sitres altına girerek sürekli bir panik havası içerisinde ödeme bekliyorlar. Sizlere tavsiyem eğer ki yatırım da kullanacağınız miktarı kısa sürede farklı şekillerde kazanamayacağınızı düşünüyorsanız hiç bir sisteme para yatırmayın. Bu sistemlerde karda sizin riskte sizindir. Hiç bir üyenin yaptığı yatırımın riskini üzerime almam.Çünkü sitede benim de yatırımım var ve ben bu sisteme yarın öbür gün bir şey olduğu zaman riski ben aldım kaybeden de ben oldum der önüme bakarım. Kişisel olarak ta bundan öte bir şey yapamayız zaten. Ben konuyu tanıtan kişi olarak her türlü yoruma açığım. Çünkü sistem benim babamın malı değil. O yüzden herkes riskini alarak iş yapsın ve siteye yatırım yaptıktan sonra panik içerisinde yaşamasın.  :)

muhammetfx

bugün çekim günü...paralarınız yatıyor mu arkadaşlar...

cemguetta

5 iş günün de para yatmış oluyor bazen bir bakmışsın 30dk içinde yatıyor ama sürekli yatıyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi