Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Commander

Alıntı yapılan: alihanfb - 16 Mart 2017, 17:54:09
Benim tahminim site ödeme yaparken hesapları kontrol etmeye başladıklarını düşünüyorum bu sebeple bazı arkadaşların ödemesi geç geldi.Seçmece ödeme yapsa düşük miktarları öder yüksek miktarları ödemezdi fakat öyle bir durum yok.
Konuyu takip edenler bilir yılbaşı zamanı site ödemelerini yılbaşı sonrası yapacağını duyurmuştu fakat yılbaşı bitmeden scama alınmıştı.O zamanda en azından verdikleri zaman dolana kadar beklememiz gerektiğini söyledim fakat kimse dinlemedi.
Bence anket yapalım scama taşınsın ya da taşınmasın diye çoğunluk ne derse o olsun
Ya kardesim senin dedigin gibi ise o zaman bir bilgilendirme maili atsinlat. Ya da benim attigim mailime cevap yazsinlar. Boyle yatirim sitesimi olur. Lanet olsun ya. Kazakistan da yok bandirma konferans varmis da bilmem ne diye mail atiyorlar. Ama odemem ne durumda neden odenmedi diyorum tik ses yok

Tunna

16-17 tarihleri arasi ödeme talep edipte ödeme alan arkadaslar varsa bilgi verebilirlermi?
Ödemesi gelen varmı?

alihanfb

16-18 tarihleri arasındaki çekimim yaklaşık 12 saatte bitcoin hesabıma yatmıştır.

xxxxxxxxx

Tunna

xxxxxxxxxx
Tesekkurler darisi bizim bitcoin hesaplarimiza ozmn ($) ($)

investor42

xxxxxxx
Hesabınız onaylı Mı?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alihanfb

Alıntı yapılan: investor42 - 17 Mart 2017, 14:12:34
Hesabınız onaylı Mı?

Evet onaylı

investor42

Hm biz daha sözleşmeyi imzalamadık ondan mı vermiyolar bizim parayı acaba

Commander

xxxxxxxxx
Kardeşim kusura bakma ama sana inanmıyorum ben daha 3.03.2017'deki ödemeyi almamışken sen yeni ödemeyi nasıl aliyorrsun ya bu nasıl bir mantıktır. Varsa kanitin resim ekle.
Artı hesabımda hiçbir problem problem yok doğrulamamı yaptım ikinci bir hesabım yok

aanniill14

163 dolarlık çekim emri gönderdim hiç umudum yok ama gelirse (dns) (dns) (dns)

aanniill14

Alıntı yapılan: Commander - 17 Mart 2017, 15:24:31
Kardeşim kusura bakma ama sana inanmıyorum ben daha 3.03.2017'deki ödemeyi almamışken sen yeni ödemeyi nasıl aliyorrsun ya bu nasıl bir mantıktır. Varsa kanitin resim ekle.
Artı hesabımda hiçbir problem problem yok doğrulamamı yaptım ikinci bir hesabım yok

geçmiş iletilere bak kanıtlarıyla alanlar var bende çok geç aldım ödemeyi birsürü mail attım parayı yolladıktan sonra gelen mail paranızı yatırdık güle gle harcayın oldu canlı destek dalga geçti site şu an tam yerinde kimse güvenipte para falan yatırmasın varsa içerdekini kurtarmaya çalışsın