Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihanfb

Alıntı yapılan: Commander - 17 Mart 2017, 15:24:31
Kardeşim kusura bakma ama sana inanmıyorum ben daha 3.03.2017'deki ödemeyi almamışken sen yeni ödemeyi nasıl aliyorrsun ya bu nasıl bir mantıktır. Varsa kanitin resim ekle.
Artı hesabımda hiçbir problem problem yok doğrulamamı yaptım ikinci bir hesabım yok
Resimli kanıtı ekledim zaten daha başka nasıl kanıt sunabilirim

mtuna

3 adet çekim talebi verdim 16 martta
5-36-598 dolar ,  5 dolar ve 36 dolar bu sabah yattı 598 dolar bekliyor
bu arada hesaplarımda onaylı yazmıyor
1 mart çekimimdede böyle olmuştu  küçük meblağları hemen verip 560 doları 10 gün sonra vermişlerdi
bakalım bekliyoruz ne zaman yatacak

coolin43

150 gündür sistemdeyim bir gün dahi ödemem aksamadı demekki sitede sıkıntı yok

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5uzun-vadeli-kazanc-sistemiodemeleri!/new/#new

Emre776

Dün akşam çekim yaptım, bugün saat 10da btc hesabıma geçti.

http://i.hizliresim.com/brDol0.png

investor42

Coolin43 sende sıkıntı olmaması sistemde sıkıntı olmadığı anlamına gelmez

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tunna

Genel bir problem kesin var zaten onda hemfikiriz. Aybasindaki odememi 11gun gecikmeli olarak aldım. 16sindaki odeme talebi içinde 5is gununu bekliyorum bakalim hayirlisi.
Genel olarak sistem kucuk odemeleri hizli sekilde yaparken buyuk odemelerde mumkun mertebe gecikmeye giriyor. Ayin 3undeki odemesini hala alamayanlarda var aramizda.
O yuzden kimse bnde sorun yok site sağlam 200gun oldu hersey tikirinda demesin.
Kim hangi bilgiye ulaştıysa odeme konusunda nsl bi yol izledi ve odemesini aldiysa bu konularda birbirimize yardimci olalim.
İyi forumlar.

Elnino

Beyler ben de ayin 2 sinde cekim talimatı verdim 186 dolar. Hala gelmedi. Üstelik sizdeki gibi hesap doğrulandı demiyor sağ üst kösede. Ama her şeyi yaptım doğrulama icin. Hatta onaylandı hesabınız diye mail de atmışlardı. Adres kimlik her şey tamam ama o yazı Yok. Sordum desteğe Mail geldi sonra ödemeniz kısa süre içinde yapılacaktır gecikme icin özür dileriz diye ama hala tık Yok. İkinci cekim de bekliyor. Bir yol izleyip de o şekilde odeme alanlar bizlere de yardımcı olabilirler mi?

aanniill14

Alıntı yapılan: Elnino - 18 Mart 2017, 03:11:15
Beyler ben de ayin 2 sinde cekim talimatı verdim 186 dolar. Hala gelmedi. Üstelik sizdeki gibi hesap doğrulandı demiyor sağ üst kösede. Ama her şeyi yaptım doğrulama icin. Hatta onaylandı hesabınız diye mail de atmışlardı. Adres kimlik her şey tamam ama o yazı Yok. Sordum desteğe Mail geldi sonra ödemeniz kısa süre içinde yapılacaktır gecikme icin özür dileriz diye ama hala tık Yok. İkinci cekim de bekliyor. Bir yol izleyip de o şekilde odeme alanlar bizlere de yardımcı olabilirler mi?

hepimizin izlediği tek yol beklemek : ) umarım paralarınız gelir

Elnino

Ama orada hesap doğrulandı yazmıyor. Bir de 2 sinde çekip 18 inde alamayan tek benim herhalde.

Elnino

Desteğe yazdım Mail olarak. Hesabımda bir sorun var doğrulanmamış galiba dedim. Hesabınız onaylı dedi. Odeme alamadım dedim. Lütfen ödemeyi bekleyin dedi. Ne kadar beklemem lazım. 16 gün oldu dedim. Daha ondan sonra cevap gelmedi.