Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Bir dönem ödemeler yapılmadı.Konu scam'a taşındı.Daha sonradan ödemeler gecikmeli olarak yapılmaya başlandı.

Ödemelerinizin yapıldığına sevindim. :) Bol kazançlar.  ;)

aanniill14

benim ödemem yine yok taahüt edilen süre yine doldu :D site bana kuruldu sanırım A:SD

tuhaf

Bahsetigim 30 kisilik whatsap grubunda 16 ve 17 sinde ödeme talep edip parası yatmıyan kalmadı herkes mutlu :) aralik da kayit olmustum sirf sozlesme isine gicik olup para yatirmadigima pişmanım. Şimdi de gözüm kesmiyor

rıza09

ayın 16sındaki para çekme talebim 5 iş günü dolmasına karşın gelmedi. bende cuma günü canlı destek hattına mesaj attım. böyle site mi olur neden madur ediyorsunuz insanları diye. yarım saatlik konusma sonuna dogru benden kayıt oldugum msn adresimi yazmamı istedi bende yazdım ve bana şöyle dedi. paranızı geç almanız için elimden ne geliyorsa yapacam dedi. bende sinirden sirkette çalısan yapımda  emeği gecen herkese küfür ettim. sohbeti kapattım. yarım saaat sonra mail geldi. canlı sohbet hattındaki arkadasımıza agza alınmayacak şekilde konusma yaptıgınız için para çekme talebinizi iptal ettik dedi. bir dahaki para çekme tarihinde paranızı çekebilirsinz dedi. yani paranızı vermeyecegiz demenin başka bir yolu   (sns)  :)

bboyextrem

Alıntı yapılan: rıza09 - 25 Mart 2017, 05:05:23
ayın 16sındaki para çekme talebim 5 iş günü dolmasına karşın gelmedi. bende cuma günü canlı destek hattına mesaj attım. böyle site mi olur neden madur ediyorsunuz insanları diye. yarım saatlik konusma sonuna dogru benden kayıt oldugum msn adresimi yazmamı istedi bende yazdım ve bana şöyle dedi. paranızı geç almanız için elimden ne geliyorsa yapacam dedi. bende sinirden sirkette çalısan yapımda  emeği gecen herkese küfür ettim. sohbeti kapattım. yarım saaat sonra mail geldi. canlı sohbet hattındaki arkadasımıza agza alınmayacak şekilde konusma yaptıgınız için para çekme talebinizi iptal ettik dedi. bir dahaki para çekme tarihinde paranızı çekebilirsinz dedi. yani paranızı vermeyecegiz demenin başka bir yolu   (sns)  :)
senin ki de saçma olmuş canlı destekle bile konuşmana gerek yok direk iletşimden yaz 5 iş gğnğ doldu param yatmadı diye benimde whatsap gurubumda çoğu kişi öle aldı yattı hemn hemen herkesin sen kendi ayağına sıkmışın adamlar hesabını kapatsa ne diyebilirsin ki küfür ederek eline ne geçcek ve dün canlı destek kapalı diye biliyodum ?

investor42

Alıntı yapılan: bboyextrem - 25 Mart 2017, 10:24:36
senin ki de saçma olmuş canlı destekle bile konuşmana gerek yok direk iletşimden yaz 5 iş gğnğ doldu param yatmadı diye benimde whatsap gurubumda çoğu kişi öle aldı yattı hemn hemen herkesin sen kendi ayağına sıkmışın adamlar hesabını kapatsa ne diyebilirsin ki küfür ederek eline ne geçcek ve dün canlı destek kapalı diye biliyodum ?
Haklısın, sonuçta bu işler pamuk ipliğine bağlı, bugün kepenk kapatsalar kimden hakkını isteyeceksin?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omerbarak

arkadaşlar benim ve bir arkadaşımında ödemesi gelmedi. 16 martta talep etmiştim. desteğe mail attım ama cevap ta gelmedi para da... :(

investor42

Ömer kardeşim

Dear sir

I Sent withdrawal request on 16.03.2017. But I didn't get any money to payer account.

Best regards

Şeklinde bir mail atmayı dene

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bboyextrem

Alıntı yapılan: Omerbarak - 25 Mart 2017, 10:47:21
arkadaşlar benim ve bir arkadaşımında ödemesi gelmedi. 16 martta talep etmiştim. desteğe mail attım ama cevap ta gelmedi para da... :(
beklediğin ödeme şekli ne payeer ise sıkıntı var başka ödeme yöntemleriyse siteye gir iletişimi tıkla ordan yaz

Omerbarak

Payer değil bitcoin.  Mail attım ama tekrar deneyeyim.