Paypal dispute ile alakalı soru

Başlatan Maverickk, 21 Nisan 2012, 11:53:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 21 Nisan 2012, 23:42:48
Abi zaten "-" ye düşürüyor hesabı dedim, bankadan çeker demedim. Buda başka bir forumda birisinin yaşadığı bir sıkıntıydı...
bakiye -21 tl diyor..

vay vicdansız apo benimde başıma bela olmuştu hatta elisa hocama danıştımda sağolsun yardım etti  sorunu çözdük...banada  dispute açmıştı haksız yere vicdansız ama çok küçük meblağdı.
tolga o linki bana pm den yollarmısın bi inceleyim  ;)

Maverickk

Alıntı yapılan: enderege - 21 Nisan 2012, 23:01:40
Alıntı yapılan: Maverickk - 21 Nisan 2012, 22:48:49

Satıcı taraf 10 gün boyunca cevap vermezse otomatikman ben kazanıyorum.Ya satıcının bana yolladığı birşey yok ya dur bakalım.Türkiyeye gönderilmiş bir kargo faturası da bulamayacağına göre kazanmam lazım ama görücez...

Kazansanda karşı tarafın PP hesabında para yoksa yinede bişey alamazsın.

Paypal alıcı koruması dahilindeki alışverişlerde dolandıran tarafta para olmasada paypal veriyor parayı hesabın bakiyesini - ye düşürerek.PTC olaylarında durum farklı.Zaten PTC alıcı korumasına girmediğinden adamın hesabında para yoksa göndermiyor işte.Karşı tarafın bankasından çekemese de kendisi ödüyor paypal bunu...

Maverickk

Ha bu arada tam 4 gün dolmadan dispute açtığımdan parasını bankaya çekememiştir ama bu uyeliği köprü olarak kullanıyorsa başka hesaba havale etmiştir.Yalnız işte bağlantı bulursa paypal ona bağlı bütün üyelikleri de kilitleyebilir.Neyse bekleyip görücez...

Maverickk

Bu arada söylemeyi unuttum aldım paramı geri.Darısı iconbux'un başına:)

bilalyuzugullu

tolgacan86

Hayırlı olsun mu diyim geçmiş olsun mu karar veremedim.. Sonuçta mutlu son olması güzel..

Maverickk

Valla süper bir gün oldu bugün.Iconbuxdan 135 dolarımı da geri aldım:)

tolgacan86