Payza (AlertPay) Üyelik (Resimli Anlatım)

Başlatan AnilK, 15 Aralık 2010, 01:32:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Teşekkürler.Güzel haber :)

Prepaid karta sadece 1 Kanada doları masraf yazmışlar.Bu finansbankınki prepaid kart mı oluyordu?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 19 Ağustos 2014, 12:52:19
Teşekkürler.Güzel haber :)

Prepaid karta sadece 1 Kanada doları masraf yazmışlar.Bu finansbankınki prepaid kart mı oluyordu?

Evet öyle olması gerekiyor. Kredi değil ön ödemeli gibi zaten içinde olan parayı kullanıyorsunuz değil mi ?
Öyle ise prepaid card.

Yanlız, bir üstte verdiğim linkte, TR için Prepaid card görünmüyor withdraw seçenekleri arasında.
O yüzden şaibeli bence :)

hakanatik01

Anında ordaki haberde yazmıyordu zaten hocam Size geldimi payzaya ilkk giridiğinzide bir mesaj bana bir mesaj geldi sanki orda instatnt diyor gibi geldi sonra bakayım ayrıntılara dedim buraya gelmişti :P

@nouma hocam bilgim yok o konuda maalesef preparid(yazamıyorum bile :D ) nedir ki ? :D  Müşteri temsilcisi güzel ama oranın arayıp sorun bence :)

nouma26

Hakan ön ödemeli yani sen veya bir başkası kartına para yüklüyor ve sen o kartla ödeme yapabiliyorsun.Yani sizin kartın özellklerine uyuyor.Evet Elisa hocam sanırım Türkiye ye yok....

hakanatik01

Güzel açıklama şimdik anladım :) Teşekkür ettim nouma hocam evet bizim kart demek ki prepaid :)

nouma26

Daha önce Universitely belirtmişti.Bugün yeni payza hesabı açtım.Yeni açılan hesaplarda artık starter seçeneği bulunmuyor.Sadece personal ve business seçeneği var ve  personal de %2.5+0.25 kesinti var.Yeni açılan hesaplar kesintisiz para alamayacak.Eski hesaplarda mevcut starter haklar korunuyor....

Ahir Zaman

[spoiler]
Alıntı yapılan: AnilK - 15 Aralık 2010, 01:32:39

Hesabımız Kullanıma hazır hayırlı olsun!

[/spoiler]

hotmail ile mi gmail ile mi üye olunuyor?

Bence bu işten anlayan bir hocamız; Payza'ya üyelik konusunu , ayrıntılı bir şekilde yeniden forumda anlatmalı !

fraghera

E-mail için kısıtlama bulunmamaktadır. İstediğinizle olabilirsiniz...

Payza konusunda Pazar günü konu ile ilgilenip detaylı bir anlatım hazırlarım...

Eğerki öncesinde anlatan arkadaşlar olursa saygılar :)

messli

Bu ne arkadaş ya payza havaleye bak Fees - 30.00 TRY insan mısınız bu kadar da olmaz .

nebu

Alıntı yapılan: messli - 28 Temmuz 2017, 14:36:05
Bu ne arkadaş ya payza havaleye bak Fees - 30.00 TRY insan mısınız bu kadar da olmaz .

Çözüm yolu @fraghera arkadaşımızdır. Kendisine danışılmasını şiddetle öneriyorum. Benim gönderdiğimi söyleyin, o gerekli kolaylığı sağlayacaktır :)