Hitleap - Bitcoin Kazanma Yöntemi

Başlatan tiki93, 21 Ekim 2016, 15:46:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lutch

Alıntı yapılan: tiki93 - 26 Ekim 2016, 13:15:32
filitrede hepsine tıklama harici ben başka bir şey bilmiyorum

Filtrede tik var onu kaldırayım mı ?

tiki93

lutch

lutch

Ama ad lerin bazıları beyaz gözüküyor diğerleri mavi  ???

smbllr424

@tiki93 hocam filtredeki yerleri tıklıycaz mı boşmu kalacak bana tıkla demiştiniz..şuan bende 3 filtrede tıklanmış halde bütün reklamlarda

chngrlp

@tiki93 hocam mydailylikes.com ile followlike sitelerine sitemi ekledim.nasıl trafik gelecek.coin harcayarak mı trafik geliyor yoksa bunlara blog sitemi ekledim blogumu hitleap ile işletsem bunlara nasıl hit gelir bunları ellemeden.bunların reklamlarıda blogumda çünkü.yani ben sitelerdede trafik ve coin işlemesini istiyorum.blogum hit alırsa baska yerden bunlarda trafik ve coin birikir mi.bilmem anlatabildimmi derdimi  :m

tiki93

Alıntı yapılan: smbllr424 - 27 Ekim 2016, 20:02:39
@tiki93 hocam filtredeki yerleri tıklıycaz mı boşmu kalacak bana tıkla demiştiniz..şuan bende 3 filtrede tıklanmış halde bütün reklamlarda
bende tıklancak diye biliyordum yeni öğrendim tıklanmıyacakmış

tiki93

Alıntı yapılan: chngrlp - 27 Ekim 2016, 20:13:53
@tiki93 hocam mydailylikes.com ile followlike sitelerine sitemi ekledim.nasıl trafik gelecek.coin harcayarak mı trafik geliyor yoksa bunlara blog sitemi ekledim blogumu hitleap ile işletsem bunlara nasıl hit gelir bunları ellemeden.bunların reklamlarıda blogumda çünkü.yani ben sitelerdede trafik ve coin işlemesini istiyorum.blogum hit alırsa baska yerden bunlarda trafik ve coin birikir mi.bilmem anlatabildimmi derdimi  :m
o sitelerde puan birikiyor o puanları harcıyarak sitemize hit geliyor sitemize gelen hitlerle o sitelerde puan birikiyor

smbllr424

fallowfast ta puanım var traffic gelmiyor günde 3-4 traffic anca..traffic basına 9 coins veriyoum yinede az traffic geliyor

tiki93

ptp diye secenek var oraya verirsen daha hızlı gelir hem daha ucuz