Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Do you have 100k or more #Satoshi sitting in your balance? Then why not double your 100k today!
We have a new coupon code which will double your earnings of 100000 satoshi.
Enter #BitcoinEarnner0150 to claim your bonus of 150000 #Satoshi. The min balance requirement to claim this code is 100000 in your current balance.
This coupon may be claimed once per user and will expire on the 1st of February 2017.

arkadaşlar siteye giriş social girişten oluyor ama soru sorduğunda

bir account sahibiyim dediğinizde kayıt olduğunuz kullanıcı ile şifreyi kabul ediyor

bunu önlem olarak almış admin

yukarıda ingilizce yazan yazıda içerde satoshisi olan yazan kuponu yazdıklarında satoshi alacak. 1 şubat son gün

Neutron

Alıntı yapılan: kazims - 30 Ocak 2017, 23:10:58

bir account sahibiyim dediğinizde kayıt olduğunuz kullanıcı ile şifreyi kabul ediyor

@kazims Dediğin yazı nerede bulamadım. Şifre ile eski hesabıma nasıl ulaşabilirim anlatırsan sevinirim.

kazims

Alıntı yapılan: Neutron - 30 Ocak 2017, 23:22:46
@kazims Dediğin yazı nerede bulamadım. Şifre ile eski hesabıma nasıl ulaşabilirim anlatırsan sevinirim.

siteye girince facebook twitter girişi yazıyor yazı şeklinde görülüyor ordan facebook seçip yada twitter giriş yap sonra bir accountın var mı diye soracak evet dersen siteye eski şifrenle girebiliyorsun

Login or Sign up with favorite email or social accounts:
Facebook Google Twitter Yahoo! LinkedIn Reddit Steam Yandex

Tigro

kazims

Alıntı yapılan: Tigro - 30 Ocak 2017, 23:55:48
siteye kaydolamadimki bi turlu boyuna reklam virus girmiyo

artık adamlar pop up ile para kazanıyor. pop up engelleme açın browserdan

kazims

BitcoinEarnner04412

kody eni

10000 bonus

bonus diye birşey gelmiş ne olduğuna bakamadım

site tekrar açıldı

Tg382016

10 K geldi hocam saolun :)

Xibalba

Bonus 10k idi kodu girdim ana bakiye hala 0 ama bonus 20k oldu. Bonuslar sonradan mı bakiyeye ekleniyor?

kazims

Alıntı yapılan: Xibalba - 06 Şubat 2017, 19:23:25
Bonus 10k idi kodu girdim ana bakiye hala 0 ama bonus 20k oldu. Bonuslar sonradan mı bakiyeye ekleniyor?
bonusun ne olduğunu anlamadım

site bugün düzeldi o yüzden yeni birşey yapmış admin

anlarız yakında