Rswtr-investgroup - Geleceğin Ulaşım Teknolojisi - SKYWAY

Başlatan muratica, 23 Kasım 2016, 08:26:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratica

[spoiler]https://youtu.be/B2ImFdcCLWo[/spoiler]
Ekoteknopark Unibus ilk görüntüler.

Futurenet

Ücretsiz üye olup pasif gelir (yani ben yatırım yapmadım ama refim yatırım yapmışsa ) var mı

muratica

Alıntı yapılan: Futurenet - 07 Mayıs 2017, 01:03:49
Ücretsiz üye olup pasif gelir (yani ben yatırım yapmadım ama refim yatırım yapmışsa ) var mı
Evet. %15 bonus kazanıyorsun. 50 dolar olunca cekebiliyorsun veya paket alabilirsin.

muratica

Cevahirin kadrini cevher füruşan olmayan bilmez.
Sûfîlerin hallerine sürekli itiraz eden bir genç vardı. Bir gün Zünnûn-i Mısrî k.s. o genci yanına çağırdı ve elindeki yüzüğü ona verip:
– Falan ekmekçinin yanına git ve bu yüzüğü bir altın karşılığında ona rehin olarak ver, dedi.
Genç yüzüğü alıp götürdü. Fakat söylenen miktarı vermediler. Genç şeyhin huzuruna geri geldi ve:
– Bir dirhemden daha fazlaya rehin almıyorlar, dedi. Şeyh:
– O halde falan mücevheratçıya götür de kıymetini biçsin, dedi.
Genç yüzüğü tekrar götürdü, kuyumcu yüzüğe iki bin altın kıymet biçti. Tekrar gelip vaziyeti anlatınca Zünnûn-i Mısrî k.s. dedi ki:
– İşte sûfîlerin haline dair senin bilgin, ekmekçinin bu yüzük hakkındaki bilgisi gibidir.
Bunun üzerine genç tevbe etti ve zihnindeki sorular yok olup gitti.
(Feridüddin Attâr, Tezkiretü'l-Evliyâ)

İnsanın hayatında karşısına bazen guzel fırsatlar çıkar, ne yazik ki isin ehli kisilerle karsilasmadigimiz icin, ne oldugunu anlamayız, önemsemeyiz. Yıllar sonra öğrendiğimizde ise pişmanlık duyariz.
Skyway, sizin için bir fırsattır. Nasıl ki yüzüğün değerini ehli anliyorsa, yatırım konusunda bilgi sahibi olan insanlar da bu projeye ortak olmanin ne demek oldugunu çok iyi biliyorlar. Hala zaman varken bu firsati kaçırmayın. Gücünüz yettiği kadar alın hisse dursun bi kenarda. Hayatin ne getireceğini veya götüreceğini bilmiyoruz. En azindan biz tedbirimizi alalım.

muratica

Uzun Vade Yatırım
Uzun vade yatırımın önemi, yaşanmış örnekler, hisse analizleri.. Derdim basit bir şekilde uzun vade yatırımdan ne kadar getiri yapılabileceğini göstermek. Yeterki doğru hisseyi seçin ve bekleyin. Uzun vade yatırımda anahtar kelime "SABIR" ve sabredersek neler olacağını örneklerle anlatmaya çalışıyorum...

Yatırım Yapmanın Önemi
Bir akrabam vardı.

2001 yılında 82000 adet Tüpraş hissesine sahipti. Kriz yılında bile hiç unutmuyorum kimse temettü ödemezken Tupraş ödemişti.

2007'de yıllarca temettu aldıktan sonra altın yumurtlayan tavuğu keserek 32.00 TL den (1 hissenin degeri) hepsini sattı.

Son 7 senede de ev aldı, ev yaptırdı, yazlık aldı, yazlık yaptırdı, araba aldı kullandı, sık sık araba değiştirdi, geçindi, yedi içti sonra 4 sene evvel 750 bin lira parası kaldığını, bunun faizi ile geçinemeyeceği gerçeğini gördü ve can havli ile son kalan parası ile bir cafe açtı.
Simdi o cafede yılda 180-200 bin kazanabilmek için tırmalayıp duruyor.

Ay oluyor kira çıkmıyor. Ay oluyor isler kesat oluyor ama bir şekilde toplamda anladığım kadarıyla yılda net 200 bin lira para kazanıyor.

İşin kendi stresi bir yana mal sahibi kirayı artırıyor, vergisi, masrafı geliri gideri ile uğraşıyor.
Mal sahibi ile mahkemelik oluyor.
Tam bir omur törpüsü yani.

Ama bu vatandaş  elindeki 82000 adet Tüpraş'a gözü gibi baksaydı yılda ortalama 200-300 bin lira temettüyü yattığı yerden alırdı.
Ya şimdi?

Simdi tüm varlığını, evini arabalarını, cafesini bugün nakite çevirebilse bile 82000 lot Tupraş alamıyor geri. (alıntıdır)

Not: şu an 1 hisse 92.35 tl. 10 senede nerdeyse 3 kati artmış.

Skyway hissesi alırsınız veya almazsınız, sizin kararınız. Uzmanlar, gelecegin en büyük sorunu olarak, işsizliğin olacağını söylüyorlar. Gelisen otomasyon sektörü, bircok insanin isine son verecek.

muratica

RSW TR Ailesi, bugünü çok güzel değerlendirdi. Yakın zamanda paketlere zam gelecek. Bu hediye bizim için son fırsattı.

muratica

Hayırlı günler arkadaşlar. Proje hakkında ne kadar bilgi versemde, video linki paylaşsam da projeyi anlatabilmem mümkün degil. Baklavayi anlatmak gibi birşey, bir dilim baklava ikram edersin, saatlerce anlatmakla uğraşmazsın.
Skyway projesine inanmanız için de sizin Belarus'a Ekoteknoparka gitmeniz lazim. Gidemiyorsak eğer, o zaman ekoteknoparka giden insanlardan bilgi alacağız. Bu sinerjiyi buradan benim vermem imkansiz, çünkü bende gitmedim, ama giden insanları tanidigim için projeye güveniyorum. Sizde bu güveni kazanmak ve motive olmak istiyorsaniz, whatsapp grubuna ekleyebilirim. Böylece proje hakkindaki bilgilerden, son gelismelerden haberiniz olur, online konferanslara katilabilir, yatırımcı arkadaşların heyecan ve enerjisini içinizde hissedersiniz. Yalnız whatsapp grubunda proje dışında bilgi paylaşımı yapmıyoruz, bende bu projeyi merak ediyorum, ama güven konusunda sıkıntı yaşıyorum diyorsanız, gurubumuza bekleriz. Zaten birkaç konferansa katılın, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Refimden üye olduktan sonra, bana mesaj atin sizi de guruba ekleyeyim. 100 yılda bir gelen bu fırsatı kaçırmayın. Her türlü sorularınızı bana sorabilirsiniz.
Firsat, karınca hızında gelir, yıldırım hızında kaçar.

muratica

[spoiler]https://youtu.be/QJ_XtAzGKHk[/spoiler]

TARİHİ BİR AN
Hindistan ile 922 milyon dolarlık yatırım anlaşması imzalandı.

muratica

[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=T7f-hwUX_C8[/spoiler]
SkyWay teknolojisi hakkında Amerikan Finans Uzmanının Görüşleri.

Not: Hergün yeni haberler ve videolar yayınlanıyor. Refimden üye olan arkadaslar, bana o.m. atarsaniz sizi whatsapp gurubuna ekleyeceğim. Bazı haberler RSW TR ailesine özel,