payza para yatırma limiti

Başlatan TeSLacon, 29 Mayıs 2012, 00:42:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TeSLacon

arkadaşlar mrb.
payza personal pro hesabında toplam bir limit varmı. mesela payzaya kredi kartından para yatırmada bir limit uygulanıyor mu?

FilmsizKalma

Starterken kredi kartımı eklemiştim. Aylık 1000$olarak gösteriyordu.. Şu anda proyum yine aylık 1000$ olarak gösteriyor.
Hatta kredi kartından ne kadar harcadığınızıda düşüp limitinizide gösteriyor.
Yani aylık 1000$ aktarma hakkınız var:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Mayıs 2012, 00:48:30
Starterken kredi kartımı eklemiştim. Aylık 1000$olarak gösteriyordu.. Şu anda proyum yine aylık 1000$ olarak gösteriyor.

Ben öyle bir bilgi göremedim Filmsizkalma, hangi aşamada çıkıyor o bilgi ?

Edit :
Heh, ok, buldum :)
Tanımlı kedi kartlarının bulunduğu sayfada yazıyormuş :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Mayıs 2012, 01:02:07
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Mayıs 2012, 00:48:30

Ben öyle bir bilgi göremedim Filmsizkalma, hangi aşamada çıkıyor o bilgi ?
https://secure.payza.com/ViewCreditCards.aspx

TeSLacon

benim bildiğim toplamda aylık 5000$ bir limit var. ama bu kredi kartından 1000$ yazıyor prodada aynı yazıyor galiba.5 tane kredi kartımı gerekiyor?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TeSLacon - 29 Mayıs 2012, 01:41:13
benim bildiğim toplamda aylık 5000$ bir limit var. ama bu kredi kartından 1000$ yazıyor prodada aynı yazıyor galiba.5 tane kredi kartımı gerekiyor?

Buradaki cevapta kendileriyle de çatışıyorlar... Ne desek yalan.
https://helpdesk.payza.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/556/86/what-is-the-monthly-limit-for-credit-cards

FilmsizKalma

Aslında kendileri ile çelişiyor değilde.. 1000$ toplamda aylık hakkımız var.. Tekil kredi kartındanda 500$(Visa ve mastercard anlaşması nedeni ile) eğer 1000$ kullanmak istersen farklı bir kredi kartından 500$ daha kullanabilirsin demiyormu ?
Bu durumda pekde kendi ile çelişmiyor.Anlatmak istediği bu ise ..Ama tabi uygulamada ne durumda bilmiyorum denemedim:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Mayıs 2012, 02:46:08
Aslında kendileri ile çelişiyor değilde.. 1000$ toplamda aylık hakkımız var.. Tekil kredi kartındanda 500$(Visa ve mastercard anlaşması nedeni ile) eğer 1000$ kullanmak istersen farklı bir kredi kartından 500$ daha kullanabilirsin demiyormu ?
Bu durumda pekde kendi ile çelişmiyor.Anlatmak istediği bu ise ..Ama tabi uygulamada ne durumda bilmiyorum denemedim:)

Tek kredi kartıyla 1000$ ı görebildiğime göre :) Nasıl inanıcaz neyi doğru bildiklerine.. ikinciyi eklersem 2000$ olur mu acaba ? :)