Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Yarın itibariyle Referanslarda değişime gidilecek gözlem yapacağım RR lerin fiyatları sabitlenecek. 5 bin RR de alsanız 1 RR nin fiyatı aynı olacak. Çok kolay yöntemle kazancınızı hesaplama tablosundan hesaplayabileceksiniz ve autopay i açarak % 10 daha fazla ve RR uzatmalarında ise + % 30 daha fazla kazanım elde edeceksiniz.

ibrhmsny

@gaddar ana sayfadaki reklam kalkmış

gaddar

Adsense hesabım durduruldu, reklamları o yüzden kaldırdım. Politikalara aykırı olduğunu bilmeme rağmen koyan gaddar da suç zaten  (zopa)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gaddar - 09 Şubat 2017, 06:29:28
Adsense hesabım durduruldu, reklamları o yüzden kaldırdım. Politikalara aykırı olduğunu bilmeme rağmen koyan gaddar da suç zaten  (zopa)
geçmiş olsun, nasıl olacak şimdi

gaddar

Kötü olan birşey yok aslında da soğuttu beni . Ona güvenerek 200 $ civarında reklam harcaması yapmıştım kesinleşince. RR Düzenini ayarlayım sonrasına bakıcaz :)

strenergy

Adhitz deneyebilirsin ancak Türkiye den üyelik kabul etmiyordu en son. Varsa yurtdışı arkadaş filan yardımcı olabilir belki  ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

gaddar

Ya zaten tüm mesele banner reklamı almak. 200 bine inince alexa da çok şey değişecek

fexkomin

Alıntı yapılan: gaddar - 09 Şubat 2017, 13:35:44
Kötü olan birşey yok aslında da soğuttu beni . Ona güvenerek 200 $ civarında reklam harcaması yapmıştım kesinleşince. RR Düzenini ayarlayım sonrasına bakıcaz :)

Hocam adsense reklamlarının ana amacı içerik olan sayfalarda yayınlanmasıdir.

Ptc, ciftlik oyunları link kısaltma vs gibi kazanç sitelerinde  bloglar gibi içerik olmadığı için illa ki ilk gün olmasa da birkaç gün sonra kesin durdurulur. Bu yüzden adsense arkamda diye reklam harcaması yapmanız biraz garip olmuş:)

Ha istisna var derseniz de görüyorum. Mesela madenistan.com sahibi kimse banlanma yok adam ben her baktığımda reklami yayında

gaddar

Ben zaten tutmayacaktım da kesinleşen bi miktar vardı ona güvendim yoksa zaten ilk başlarda yayınlamadım :)

Güncelleme !!!

Tüm RR lerin fiyatları sabit 0,2 $ olarak sabitlendi. Artık kolayca hesaplama yapabileceksiniz kazanç için. Buna istinaden olması gereken bi durum RR niz azken kazancınız düşük olacak çünkü RR ücreti aynı olduğu için ne kadar RR alırsanız o kadar çok kazanacaksınız. Şimdi Yüksek üyeliklerin çekiciliği daha da arttı :)

ibrhmsny

@gaddar
Site üzerinden artık reklam geliri alamayacak mısın