Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Üyelik adları değiştirildi. Değerlerine göre maden isimlerinden oluşturdum. İlkine de teneke dedim :m . Hesabına gir @ibrhmsny  sol tarafta earn money yazar altında point contest var. Oraya tıklayıp açılan ekranda ''Current Contest'' yazan yere tıklayıp ''View Prizes'' tan da ödülleri görebilirsin. Point Contest i şimdi ana sayfaya alıcam en üstte görünecek ;)

ibrhmsny

Peki 1. olan günlükte mi haftalıkta mı aylıkta mı 1. olunca 100 usd kazanacak  ???

Edit: Bir de şu girişteki solve media yı değişsek olma mı :)
2. Edit: Reklam izleme zorunluluğu var mı?

gaddar

1. Olana 100$ subat 1 inde bitiyor ama devam devamlı yarışma olacak.solve media durumuna gelecek olursak ona su an bisey diyemem . Reklam izleme zorunluluğu var :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gaddar - 17 Ocak 2017, 10:50:07
1. Olana 100$ subat 1 inde bitiyor ama devam devamlı yarışma olacak.solve media durumuna gelecek olursak ona su an bisey diyemem . Reklam izleme zorunluluğu var :)
Grand üzerinden reklam verdim, bakalım kaç dr gelecek :)
Standart üyeye 50 dr az hatta en üst üyelikte de sınır 250 imiş. Bu çok çok az  O:-)
Edit: Reset saati 03 sanırım  ???

Edit: 2 dr geldi bile  (p) (p)
Dr upgrade geliri de 2 usd ama yea, azmış  :m
Hatta en üst üyelik harici o usd imiş. (zopa)

messli

Hayırlı Olsun @gaddar  en kisa sürede üye olucam destek amaçlı siteye

Sorum : Cep telden reklam izleyebilirmiyiz ?

gaddar

Telden kısıtlama yok. Fakat farklı üyeliklerle telden ve pc den ayrı ayrı girmeyin

fzthkurmaz

@gaddar dostum forum çok güven vermiyor forum da yapabileceğin bir şey yok mu ?

gaddar

Mesela ne gibi temasından kaynaklı mı ? Ya da İngilizce olduğu icin oyle olabilir mi

varidat

varidat