Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

varidat

Hadi bakalım iyi yere tezgah açtık bugün :)

ibrhmsny

Hayırlı olsun bana niye çıkmadığı belli oldu  *)
Hangi bölgeye odaklanıyoruz :m

bycasper

hocam böyle olur mu ? Paydan bize de bırakın :D
Hayırlı olsun

bycasper

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 18 Ocak 2017, 21:20:18
Hayırlı olsun bana niye çıkmadığı belli oldu  *)
Hangi bölgeye odaklanıyoruz :m
Çözmüş işi hocam sayfa yeniledikçe hediye kazanıyor :D

ibrhmsny

9 dr oldu şimdiden, siteye gelen 2 üyeden 1 i benim sayemde geliyor @gaddar  :P

varidat

Bugunluk bıze kısmetmıs dıyelım :)

Alıntı yapılan: bycasper - 18 Ocak 2017, 21:21:22
Çözmüş işi hocam sayfa yeniledikçe hediye kazanıyor :D

gaddar

Daha 5 gün çıkmaz kimseye :m hayırlı olsun bunları talktomoney.com da da paylaşırsan sevinirim :)
Sağlam bi üç kağıtçıya denk geldim bugün bangladeşli. Forumda konusu mevcut. Onun yüzünden çayım soğudu içemedim o derece  (hydr)
9 farklı üyelikten 0,02 $ lık reklam açıp hepsine kendisi tıklamış bir günde 77 reklam. Bi de ticket atmış hayırdır scam mısın diye. Gelde sövme  (zopa)

bycasper

Alıntı yapılan: gaddar - 18 Ocak 2017, 16:54:50
Mesela ne gibi temasından kaynaklı mı ? Ya da İngilizce olduğu icin oyle olabilir mi
@gaddar bana göre de neobux tarzı bir forum olsa yani giriş için başka yer kullanmadan böyle bir durumunuz var mı acaba?

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gaddar - 18 Ocak 2017, 21:39:02
Daha 5 gün çıkmaz kimseye :m hayırlı olsun bunları talktomoney.com da da paylaşırsan sevinirim :)
Sağlam bi üç kağıtçıya denk geldim bugün bangladeşli. Forumda konusu mevcut. Onun yüzünden çayım soğudu içemedim o derece  (hydr)
9 farklı üyelikten 0,02 $ lık reklam açıp hepsine kendisi tıklamış bir günde 77 reklam. Bi de ticket atmış hayırdır scam mısın diye. Gelde sövme  (zopa)
Ne de olsa çekim limitine ulaşmadan çekemez  ;)
Ayrıca çekim limitine ulaşan çekebiliyor mu yoksa henüz hazır değil mi işlemciler?

gaddar

Arkadaşlar Pm ve Payeer den para yatırılabiliyorsa aynı zamanda çekilebilirde :) Adam çekim limitine kadar reklam açıp tıklamış, hiç üşenmemiş uğraşmış. Site kurallarını okudunuz mu bilmem ama 2. ödeme için foruma ekran görüntüsü atma şartı var :) Şu an için böyle iyi biraz canlansın olmadı temada ayarlama yaparız ;)