Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Tamam yazıyı değiştiriyorum . Şubat ayında şu ana kadar 23 ref kazanmışsın. Ekstra 230 puanını yarışma sonu eklenmiş olarak hesaplanacak. Ama aynı şekilde puan kazanmaya devam edeceksin @ibrhmsny

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gaddar - 18 Şubat 2017, 15:50:10
Tamam yazıyı değiştiriyorum . Şubat ayında şu ana kadar 23 ref kazanmışsın. Ekstra 230 puanını yarışma sonu eklenmiş olarak hesaplanacak. Ama aynı şekilde puan kazanmaya devam edeceksin @ibrhmsny
Benim mağduriyetimi giderdiğin için teşekkür ederim ancak bana sorarsan herkese aynı puan olsun.
Çünkü standart üye maksimum 50 dr toplayabilir. Haliyle bir sınırlaması zaten var, bir de puandan vurma garibe  :)

Extraloob

Hocam bence bu siteyi geliştirin, satmayin derim.

gaddar

Dostum aslında direk satma gibi bi derdim yoktu hiç. Alexa hızlı düşse yine niyetimden vazgeçicem. Host a c panel+ litespeed = 180 TL gibi bi rakam ödüyorum. Litespeed i devre dışı bırakmayı düşünüyorum bakalım görücez, düğün arefesi ağır geliyor bazı harcamalar.

Extraloob

http://www.alexa.com/siteinfo/yourclix.net hocam alexa iyi görünüyor daha da hizli artar umarım.

gaddar

Umarım :) @bycasper yourclixte ki byhayalet sendin diye hatırlıyorum. Para çekim işlemini şu an payeer den yapabilirsin ki zaten tek payeer den hesaba para aktarımında bulunmuşsun :)

bycasper

@gaddar Evet benim. payza ya öylesine tıkladım o da gitti :D şimdi paayer çekim yapıyım dedim ama 28 ine kadar bekle diyor.

Bu arada siteyi satacak mısınız yoksa devam mı edeceksiniz açıkçası ben evet veya hayır a göre sitede devam edeceğim.

gaddar

Akıbeti şu an için net değil dün payzayı ekleyince gelecek yatırımlara göre şekilleneceğim, sana kalmış . Ama devralmak isteyene devrederim :)

Extraloob

Hocam merhaba benimnormal balancimdaki parayi  reklam balancima aktarabilir miyiz acaba?

bycasper

Alıntı yapılan: Extraloob - 23 Şubat 2017, 22:38:56
Hocam merhaba benimnormal balancimdaki parayi  reklam balancima aktarabilir miyiz acaba?
Bunu kendiniz aktarabilirsiniz zaten.

Bu arada @gaddar Sitenin forumu kapalı 2 gündür. Düzenleme mi var acaba ?