DetayMaxiNet.com ( SCAM )

Başlatan Ogun6034, 09 Ocak 2017, 14:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

detaymaxinet

mesaj silinmiştir. (red)

ersntas

Bende Başlarsam Ref Geliri Olan 70$'ın Tamamını Refim olarak girene vereceğim. Şuan Araştırma Aşamasındayım  ($$)

zaamansss

Tam olarak ne dediginizi anlayamadim ama.Anladigim kadariyla sorayim neden boyle birsey yapacaksiniz ya da.Her isin her ticaretin biisleyisi vardir.Ama farkli paket alimlarinda gumus degilde altin alirsaniz size referans  olan kisi ne der buna bilmiyorum.Konuyu da tam anlayamadim ama belirteyim ;)

gurkan05

Alıntı yapılan: ersntas - 13 Ocak 2018, 15:14:57
Yatırım Yapmasak Sadece Referans toplasak para kazanılıyormu Merak ettim.  ($$)

Denemedim hocam. Önceden paket almadan ref linki görünmüyordu. Şimdi görünüyor deneyebilirsiniz.

gurkan05

Alıntı yapılan: winner1984 - 13 Ocak 2018, 16:34:30
Referans Kazancını iade ediyormusun neden senin referansindan üye
Olalım

Her konuda destek olacağım için. Özgür iradeniz dilediğiniz kişiden üye olabilirsiniz. Üyelerimin Detayla ilgili her sıkıntısında destek vermek boynumuzun borcu. O ref kazancını hak etmek için uğraşıyoruz.

ersntas

yok Büyük bir sistem kuracağım. Bana gelen referans kazançlarının %100'ünü Vereceğim. Ben zaten kazanacağım Yeterli ilgi gelirse imzam daki konuya gelebilir

colculatorr

Yaklaşık 1 yıldır Detaymaxinet'te üyeliğim var. Hiç bir sorun yaşamadan kazandığım parayı alabiliyorum. Sizlere tavsiye ederim.

Tanıtım konusunda sadece konu sahibi referanslı link paylaşabilir.

Kazanckapisi

Alıntı yapılan: colculatorr - 23 Ocak 2018, 00:42:17
Yaklaşık 1 yıldır Detaymaxinet'te üyeliğim var. Hiç bir sorun yaşamadan kazandığım parayı alabiliyorum. Sizlere tavsiye ederim. Kayıt linkim ile üye olan arkadaşlara sınırsız destek. Şimdiden bol kazançları.

Kazancınız bol olsun @colculatorr  hocam fakat konu sahibi hariç referans linki paylaşmak yasaktır bilginiz olsun zaten siler modlarımız birazdan

gurkan05

Maxishop Projesi başladı. Ürünler ekleniyor. Detay kendini geliştirmeye devam ediyor .

Kny76

Ust pakete gecmek istiyorum % 10 ile hesabindan yardimci olabilecek arkadas varmi.