DetayMaxiNet.com ( SCAM )

Başlatan Ogun6034, 09 Ocak 2017, 14:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

husami

%15 ten dolar alımı yapılır

benden özelden ref linki alıp sisteme paket alarak girene gümüşte 15$ hediye ediyorum

buarada sistemin verdiği cihaz değişti hometech alpha 100a modeli oldu

yeni note buuk 14inç ekrana sahip windows 10 lisanslı satarak geri dönüşüm miktarını azaltabilirsiniz yatırımın

bu arada sistem telefonda çalışmıyor sadece tablet ve bilgsaarlarda
Coin Birds kuş al sat para kazan  https://coin-birds.com/?tr=Husami Reklamizle satoshi kazan https://www.coinpayu.com/?r=husami

gurkan05

Alıntı yapılan: husami - 15 Şubat 2018, 02:44:46
%15 ten dolar alımı yapılır

benden özelden ref linki alıp sisteme paket alarak girene gümüşte 15$ hediye ediyorum

buarada sistemin verdiği cihaz değişti hometech alpha 100a modeli oldu

yeni note buuk 14inç ekrana sahip windows 10 lisanslı satarak geri dönüşüm miktarını azaltabilirsiniz yatırımın

bu arada sistem telefonda çalışmıyor sadece tablet ve bilgsaarlarda

Hocam şuan gruplarda dolarlar %5 den gidiyor zaten. Detaya yogun talep var bu ara. Yani insanlara gümüşten 15 dolar veriyormuş gibi görünüp . Dolar alımı yaparken ucuzdan alarak bu açığı kapatıyosunuz.

İyilik yapacaksanız tam yapın bari. Yada konuma bu şekilde gelmemenizi rica ediyorum.

husami

onla onun ne alakası var %15 dolar alımının üye olup olmamasıyla alakası yok isteyen alır isteyen almaz %20den vermesin para istediği zaman hesapta olsun diye dedim ayrıca refimden üye olanlara 15dolar hediye ediyorum karşılık beklemiyorum olay bu
Coin Birds kuş al sat para kazan  https://coin-birds.com/?tr=Husami Reklamizle satoshi kazan https://www.coinpayu.com/?r=husami

Kny76

70$ alip 15 ini vereceksin, bari yarisini verde iyiligin tam yerine gitsin

gurkan05

Nathan47

@gurkan05 bu sitenin son durumu nedir? Bu güne kadar herhangi bir yanlışı oldu mu?
Ödemelerini sorunsuz bir şekilde alıyor musun acaba? Ne kadar güvenilir?
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

gurkan05

Alıntı yapılan: Nathan47 - 19 Şubat 2018, 10:04:49
@gurkan05 bu sitenin son durumu nedir? Bu güne kadar herhangi bir yanlışı oldu mu?
Ödemelerini sorunsuz bir şekilde alıyor musun acaba? Ne kadar güvenilir?

1 yılı geçti hocam benim. Şuana kadar ödemelerde sıkıntı olmadı. Bazı kişilerin kendi teknik hatasından dolayı sosyal medyaya yanlış bilgi verdiklerini görüyouz fakat şimdilik bi sıkıntı yok.
Şu anda detaya girişler arttıgı için dolarları içerden bozduruyoruz.
Ne kadar güvenilir sorusuna cevap veremicem yanlış algı oluşmasın. Sonuçta her yatırım bişey oldugunda kişiyi üzer. Komisyon için çok fazla övme yoluna girmem. Şuanki ve geçmiş durumu hakkında konuşursak sıkıntı yok hocam.

Nathan47

Alıntı yapılan: gurkan05 - 19 Şubat 2018, 22:48:11
1 yılı geçti hocam benim. Şuana kadar ödemelerde sıkıntı olmadı. Bazı kişilerin kendi teknik hatasından dolayı sosyal medyaya yanlış bilgi verdiklerini görüyouz fakat şimdilik bi sıkıntı yok.
Şu anda detaya girişler arttıgı için dolarları içerden bozduruyoruz.
Ne kadar güvenilir sorusuna cevap veremicem yanlış algı oluşmasın. Sonuçta her yatırım bişey oldugunda kişiyi üzer. Komisyon için çok fazla övme yoluna girmem. Şuanki ve geçmiş durumu hakkında konuşursak sıkıntı yok hocam.

Bilgilendirme için teşekkürler. Peki TL ile giriş yapılabilir mi?
TL ile Paket alınabilir mi?
En düşük paket günde hala 4 Dolar mı kazandırıyor?
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

gurkan05

Alıntı yapılan: Nathan47 - 20 Şubat 2018, 00:04:31
Bilgilendirme için teşekkürler. Peki TL ile giriş yapılabilir mi?
TL ile Paket alınabilir mi?
En düşük paket günde hala 4 Dolar mı kazandırıyor?

paketleri zaten TL ile alıyoruz. Günlük 5 geliyor bankaya cektiğinizde vergi kesildiği için 4 dolara gelmiş oluyor günlük. Ekip olarak dolar konusunda birbirimize yardımcı oluyoruz. o sayede günlük 4.5 dolara gelmiş oluyor.

cmgngr

İlk paket alımında sistem içindeki para kullanılabiliyor mu?