DetayMaxiNet.com ( SCAM )

Başlatan Ogun6034, 09 Ocak 2017, 14:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurkan05

Artık sadece paparadan alınacak para papara hesabı acmayı unutmayın arkadaşlar

gurkan05

Detay ödemeler an itibari ile yapıldı .

gurkan05

Sınırsız Üye Kaydı
1 Adet Notebook / Tablet
(İlk Paket Alımında Geçerlidir)
Digital Medya Yazılımı
Teknik Destek
14 Saat Çalışma
Max.Günlük Kazanç : $14.00
Max.Yıllık Kazanç : $5110.00

gold paket açılmıstır : 1534 $

sicher

Detayın amacı reklamını yaptıgı sitelerin üst sıralarda yer alması değil mi. Bir kişinin birden fazla paket alması reklam veren e zarar verecek. Çünkü tek bir ipden 10 kerede tıklasan 1 kabul edilecek. Reklam veren firmalar ne zaman ayıkırlarsa o zaman bu sistemde gümlicek :) İnşallah o zamana kadar sistemden paranızı kurtarırsınız.

gurkan05

seo nun ayrıntısını bilmiyorum. burdada zaten 1 ip den 6 pc sınırı var. Bir evde bir wifiden en az 7 8 cihaz bağlı. Seo nun ayrıntısını bilen bilgilendirirse iyi olur tabi .

sicher

Alıntı yapılan: gurkan05 - 08 Eylül 2017, 18:57:37
seo nun ayrıntısını bilmiyorum. burdada zaten 1 ip den 6 pc sınırı var. Bir evde bir wifiden en az 7 8 cihaz bağlı. Seo nun ayrıntısını bilen bilgilendirirse iyi olur tabi .

Seo çok ayrı bişey şuanki durumda detay şirketi seo hizmeti yapmıyor. Özelden anlaştıgı bazı firmalara yapıosa bilemem ama benim demek istediğim durum ile seonun hiçbir alakası yok ;)

gurkan05

şuan pc ekranında anlastıgı firmaların reklamları görünüyor. Ortada yapılan bi iş var . Arka planda ne kadar dogru yapılıyodur bilemem. Ama bi uğraş var . Vınn denemeleri de yapıyorlar bazı müşterilere gönderdiler güzel gelişmeler yapıyorlar yani.

xtrfit

Hukukçular Towers A Blok No: 66 D: 38 Kartal / İstanbul                                            Bu adres auturk
Hukukçular Towers No 66/A Kat 15 D:100 Cevizli-Kartal / İstanbul / TÜRKİYE                Bu adres detaymaxinet        Aynı kişilerinmi ?

gurkan05

Alıntı yapılan: xtrfit - 11 Eylül 2017, 03:44:53
Hukukçular Towers A Blok No: 66 D: 38 Kartal / İstanbul                                            Bu adres auturk
Hukukçular Towers No 66/A Kat 15 D:100 Cevizli-Kartal / İstanbul / TÜRKİYE                Bu adres detaymaxinet        Aynı kişilerinmi ?

Şuan güncellenmemiş Bugun gittim  şirketi ziyarete neler olup bittiğini daha net anlamak için.Bi diğer bloğa taşınmış. Basit bi matematik yapın bu şirketi ponzi olarak düşünün şuana kadar çoktan bitmişti.  Detaymaxinet yapılan seo işinden ciddi paralar kazanıyor . Gidip şirketi bi ziyaret edebilirsiniz.

BladesTR

Alıntı yapılan: gurkan05 - 12 Eylül 2017, 01:20:26
Şuan güncellenmemiş Bugun gittim  şirketi ziyarete neler olup bittiğini daha net anlamak için.Bi diğer bloğa taşınmış. Basit bi matematik yapın bu şirketi ponzi olarak düşünün şuana kadar çoktan bitmişti.  Detaymaxinet yapılan seo işinden ciddi paralar kazanıyor . Gidip şirketi bi ziyaret edebilirsiniz.
Bilgisayar açık tut para kazan olayı yüzünden soğutuyor. Yoksa sıkıntı yok, atardık üç beş birşey.