DetayMaxiNet.com ( SCAM )

Başlatan Ogun6034, 09 Ocak 2017, 14:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xtrfit

Alıntı yapılan: gurkan05 - 15 Eylül 2017, 11:59:41
Son ayı ekledim zaten . Ödeme alanlar eklerseler daha iyi olur.  Sadece benim kanıtım bişey değiştirmez :)

İstanbuldaysanız şirketle görüşmeniz daha sağlıklı olucaktır.
Tşk ederim.

gurkan05

1 IP üzerinden en fazla 6 bilgisayarda programınızı çalıştırabilirsiniz, 6 adetten fazla bilgisayar çalıştırması tespit edilmesi durumunda aynı IP ye bağlı tüm kullanıcıların, 1. tespitimizde 15 gün süre ile hesaplarına erişimleri engellenecektir, 2. tespitimizde 45 gün süre ile hesaplarına erişimleri engellenecektir, 3. tespit durumunda bütün hesaplar süresiz olarak kapatılacaktır.

BladesTR

Gürkan bey, 1 tane bilgisayar 6 paket oluyor mu? Tek merak ettiğim bu..

gurkan05

Alıntı yapılan: BladesTR - 21 Eylül 2017, 12:33:44

1 ip den yani kullandıgınız internetten 6 tane detay hesabı kullanabilirsiniz. Her detay hesabı için ayrı bilgisayar gerekiyor.

gurkan05

Alıntı yapılan: BladesTR - 21 Eylül 2017, 12:33:44

Biliyorsunuzki Cihazları suan Detay gönderiyor bizlere her yeni kullanıcıya

gurkan05

Ek paket alımında 30 Eylüle kadar Tablet veriliyor . Bilginize

yasin 83

Gurkancım güzel konu açmışsın. Bol kazançlar dilerim. Param olsaydı yatırım yapar leptapla tableti kapardım. Umarım daha iyi miktarları üyelerinle birlikte sen kazanırsın. İyi forumlar dilerim.  :)

gurkan05

Alıntı yapılan: yasin 83 - 22 Eylül 2017, 21:26:22
Gurkancım güzel konu açmışsın. Bol kazançlar dilerim. Param olsaydı yatırım yapar leptapla tableti kapardım. Umarım daha iyi miktarları üyelerinle birlikte sen kazanırsın. İyi forumlar dilerim.  :)

Teşekkür ederim :) Ekip oluştu güzel kazanıcaz inşallah. Paketide gold yaptım maaşımızı alıyoruz :)

mevlutmestek

.