DetayMaxiNet.com ( SCAM )

Başlatan Ogun6034, 09 Ocak 2017, 14:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kalp hastası

Seo hizmetlerinin kâr marjının yüksek olduğunu göz önüne alınca kazancı cok mantıklı geliyor ve bunun yanında bir de note book hediye etmeleri çok çok güzel bir durum kaydımı açtım beklemedeyim   (spk)  ($$)

bandanar

Bunların gerçekten Turkcell mobil ödeme iş ortağı olduğunu nasıl öğreniriz?  Herhangi belge gösteriyorlar mı?

Ogun6034

@bandanar hocam yeni olduğu için şuanlık sadece bu var benim elimdede.

https://turkcellpartner.com/Partners/Detay-Telekom

bandanar

Alıntı yapılan: Ogun6034 - 09 Ocak 2017, 18:47:44
@bandanar hocam yeni olduğu için şuanlık sadece bu var benim elimdede.

https://turkcellpartner.com/Partners/Detay-Telekom

Eğer detay telekom böyle iş yaptıklarını teyit ederse baya güzel ve güvenli iş gibi görünüyor.

gurkan05

Darkbiohazar

sms onay kodu gelmedi yazdığım numaraya referansa mı gidiyor demiştiniz

bandanar

Alıntı yapılan: Darkbiohazar - 09 Ocak 2017, 21:30:55
sms onay kodu gelmedi yazdığım numaraya referansa mı gidiyor demiştiniz
Kimin ref linkinden üye olduysanız onun telefonuna gelir.

gurkan05

yok anlamadıgım sistem yeni başlıyor ve gayet iyiyken sanki bu sitede hiç kapanmamış bi sistem tanıtılmış gibi muamele görmesi beni şaşırtıyor :)

bandanar

Alıntı yapılan: gurkan05 - 09 Ocak 2017, 23:16:19
yok anlamadıgım sistem yeni başlıyor ve gayet iyiyken sanki bu sitede hiç kapanmamış bi sistem tanıtılmış gibi muamele görmesi beni şaşırtıyor :)
Hocam adamlar baştan fire verdiler türkcell mobil ödeme iş ortağıyız deyipte eğer öyle değillerse hiçbir şey demememiz mi gerekiyor?

sezerfaal

Arkadaslar mobildev'e mail atmıştım ve şimdi cevap geldi. Sitenin kendilerine ait olmadığını soyluyor.
[spoiler]
Merhabalar,

Tarafımıza ait Detay Telekom isimli bir şirket bulunmamaktadır. Aşağıda belirttiğiniz sitede tarafımıza ait değildir.
Varsa ilgili site üzerinden yetkililerine ulaşınız.

Sent from Ozan Erdogan Mobile[/spoiler]