DetayMaxiNet.com ( SCAM )

Başlatan Ogun6034, 09 Ocak 2017, 14:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nesimcik11

Detaymaxi ponzi dehil.Seo hizmetiyle bu meblağlar kazanılabilir. Fakat sabit kazanç yani faiz baad eden tüm sistemler çok sayida mağdur bırakarak bir sure sonra batarlar. Çünkü bir hozmetten herzaman belirli bir sevitenin uzerinde ve devamli bir sekilde kar elde edemezsin. Size kim kazanci sabitleyip garanti ediyorsa ondan kacin. Bu tarz calisan tum sirketler pinziye donuserek batti ve baticidir

gurkan05

Alıntı yapılan: nesimcik11 - 31 Mart 2018, 19:39:50
Detaymaxi ponzi dehil.Seo hizmetiyle bu meblağlar kazanılabilir. Fakat sabit kazanç yani faiz baad eden tüm sistemler çok sayida mağdur bırakarak bir sure sonra batarlar. Çünkü bir hozmetten herzaman belirli bir sevitenin uzerinde ve devamli bir sekilde kar elde edemezsin. Size kim kazanci sabitleyip garanti ediyorsa ondan kacin. Bu tarz calisan tum sirketler pinziye donuserek batti ve baticidir

Zaten bu gibi durumlardan dolayı güven Tam olmuyor. Ticaret yapıyorsun ve aylık net kazanc veriyorsun bunlar sıkıntı. Bu yüzden uyarımızı yapıyoruz. Çok teşekkür ederim açıklayıcı birşekilde yazdıgın için.

ata07

Alıntı yapılan: ONLYBLUE - 02 Nisan 2018, 11:45:21
Ponzi değilmiş haberi sonuna kadar okudum.Galiba lahmacun fırını işletiyolarmış.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/sen-yat-bilgisayarin-calissin-demislerdi-o-paralara-el-konuldu-40791566

Geçmiş olsun diyelim. Yıllardır aynı sistemin rengini değiştirip önümüze sunuyorlar ve yıllardır hala inanıp para yatırılıyor artık para yatıran insanlara gerçekten üzülmüyorum ülkeden kaçırılan paralarımıza üzülüyorum.

breakheart

Alıntı yapılan: ata07 - 03 Nisan 2018, 14:45:27
Geçmiş olsun diyelim. Yıllardır aynı sistemin rengini değiştirip önümüze sunuyorlar ve yıllardır hala inanıp para yatırılıyor artık para yatıran insanlara gerçekten üzülmüyorum ülkeden kaçırılan paralarımıza üzülüyorum.
aynen bendende o kadar. şimdiler moda olmuş bir raylı sistem varmış, adı önemli değil. O kadar zengin iş adamı varken, bu eleman vatandaş kazansın diye hisse satıyormuş. torunlarımıza kalacakmış. Bizim gibi vatandaşa yediriler mi raylı sistemi arkadaş. Biz ancak gelirse ki ileride gelir ama bu proje ile gelmez eminim, ancak biletimizi alıp binici oluruz :)
Daha neler var neler, millette para gani gani nereye yatırım yapacağını bilmiyor,  eskiden fakir çoktu , aç çoktu şimdi zenginleştik, para dağıtacak yer arıyoruz :) yüksek getirisi olan yerlere giriliyor, bir kısmı bitkoinzede bir kısmı ponzizede :)
Milyonlarca hatta milyarlarca insan bu projelere yatrım yapmıyor neden acaba? bu soruyu sorun kendinize, millet sabahtan akşama kadar afedersin eşşek gibi çalışıyor 3 kuruş için, bu projeler gerçek olduğunu farzedelim herkes zengin olursa ne olacak. Kimse çalışmayacak, kimse üretmeyecek , sonuc herkes zengin olacak ama açlıktan ölecek.

gurkan05

Alıntı yapılan: breakheart - 03 Nisan 2018, 18:14:10
aynen bendende o kadar. şimdiler moda olmuş bir raylı sistem varmış, adı önemli değil. O kadar zengin iş adamı varken, bu eleman vatandaş kazansın diye hisse satıyormuş. torunlarımıza kalacakmış. Bizim gibi vatandaşa yediriler mi raylı sistemi arkadaş. Biz ancak gelirse ki ileride gelir ama bu proje ile gelmez eminim, ancak biletimizi alıp binici oluruz :)
Daha neler var neler, millette para gani gani nereye yatırım yapacağını bilmiyor,  eskiden fakir çoktu , aç çoktu şimdi zenginleştik, para dağıtacak yer arıyoruz :) yüksek getirisi olan yerlere giriliyor, bir kısmı bitkoinzede bir kısmı ponzizede :)
Milyonlarca hatta milyarlarca insan bu projelere yatrım yapmıyor neden acaba? bu soruyu sorun kendinize, millet sabahtan akşama kadar afedersin eşşek gibi çalışıyor 3 kuruş için, bu projeler gerçek olduğunu farzedelim herkes zengin olursa ne olacak. Kimse çalışmayacak, kimse üretmeyecek , sonuc herkes zengin olacak ama açlıktan ölecek.

Valla herkes aynı düşünceye sahip olabilse dünyada zaten açlık olmaz. Detayın projesi gerçekten harika ama başarırlarmı orasını bilemem. Ben yatırımımı projeye yaparım. Şirket konusu risk faktörüdür. Bahsettiğin 3 kuruş için çalışan arkadaşlarımız bazen maaşlarını alamıyor. Zaman ve emek faktörünü koyunca orada daha zararlı çıkmış oluyoruz.  Sizlerin düşüncesine saygım sonsuz inanın. Ama örneklerinizi diğer yöndende eleştirin.
3 kuruş için çalısan bütün insanlar eğer bi yol bulamazsa hayatları boyunca 3 kuruşa devam etmek zorundalar. Bi iş kurabilirler ama oraya koymaları gereken sermaye ve risk daha büyük. 
Aylık gelen 3 kuruşun 1 kuruşu ile mantıklı yatırım yapıp daha iyi  hale gelebilirler.

Belliki bitcoin konusunda hepimizden bilgilisin. Bitcoin konu altında onuda tartışabiliriz. Tabi öncesinde blockchaini ve bitcoini güzel araştırmanı isterim.

breakheart

Alıntı yapılan: gaddar - 07 Nisan 2018, 18:24:40
https://www.gtb.gov.tr/duyurular/detay-maxinet-denetim-sonucuna-iliskin-basin-duyurusu

Hepsi aynı b.kun değişik renkleri çıkıyor :)

Evet ponzi oldukları resmi olarakta belgelenmiş.   üye girişi bittiği an aynen güm

boss

Alıntı yapılan: gaddar - 07 Nisan 2018, 18:24:40
https://www.gtb.gov.tr/duyurular/detay-maxinet-denetim-sonucuna-iliskin-basin-duyurusu

Hepsi aynı b.kun değişik renkleri çıkıyor :)

Hayır bu değil. bu da değil. Bunların hiç birisi değil. Bu belgeler yalan bu belgeler amerikanın oyunu. Lütfen konu sahibine daha gerçekci kanıtlarla geliniz. Yoksa sayfaya yorum yapmayınız.  :g

Bylondon