Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

bilgilendirme için yazıyorum..

bu fun çekimi bana pahalıya patladı,
hala elime ulaşmadı, içeride 6800 fun token bırakmama rağmen çektiğim zamandan beri; günlük verdiği 6 spin i vermiyor, ne zaman vermeye başlar bilmiyorum!

fun çekeceğinize piyasanın yarı fiyatına bozdurun daha iyi,

brkdmn

Alıntı yapılan: smbllr424 - 02 Ağustos 2024, 21:30:04bilgilendirme için yazıyorum..

bu fun çekimi bana pahalıya patladı,
hala elime ulaşmadı, içeride 6800 fun token bırakmama rağmen çektiğim zamandan beri; günlük verdiği 6 spin i vermiyor, ne zaman vermeye başlar bilmiyorum!

fun çekeceğinize piyasanın yarı fiyatına bozdurun daha iyi,

Benim locked halde tutmama rağmen spinler gelmiyor şu an siz diyince fark ettim biriktikçe çeviriyordum normalde. Bu çevirdiğimiz sayfanın link i var mıydı ya kendimiz gidebildiğimiz. Ana ekranda ki yazı gözükmüyor bende

smbllr424

Alıntı yapılan: brkdmn - 06 Ağustos 2024, 10:12:02Benim locked halde tutmama rağmen spinler gelmiyor şu an siz diyince fark ettim biriktikçe çeviriyordum normalde. Bu çevirdiğimiz sayfanın link i var mıydı ya kendimiz gidebildiğimiz. Ana ekranda ki yazı gözükmüyor bende
o zaman bu genel bir sorun mu acaba?

smbllr424

şükür, 17-18 gün sonra fun ödemesi gelmiş, muhtemelen ağdan kaynaklı ve ödeme geldikten sonra free spin leri tekrar vermeye başladı!

celalibo

bu sitede önceden script gibi birşey vardı ya da eklenti miydi neydi. her saat otomatik kendi tıklardı. onu hatırlayan var mı acaba?

nebu

Otomatik tıklama botu işe yaramıyor artık. Sistemi değiştirmişler maalesef. Çözümünü bulabilen olursa sevaba girer ;)

smbllr424

Alıntı yapılan: nebu - 17 Ağustos 2024, 17:37:32Otomatik tıklama botu işe yaramıyor artık. Sistemi değiştirmişler maalesef. Çözümünü bulabilen olursa sevaba girer ;)
hocam @kazims verdiği linkteki botu indirin, eklentilere gelip ayarlara tıklayın, eklentilerde hata ayıkla tıklayın, geçici eklenti yükleyi göreceksiniz, ordan indirdiğiniz botu kurun, mozillayı her kapatışınızda bunu yapmanız gerekiyor. doğrudan eklenti olarak kurarsanız hata veriyor ama bu şekilde işe yarıyor

celalibo

Alıntı yapılan: smbllr424 - 17 Ağustos 2024, 20:20:41hocam @kazims verdiği linkteki botu indirin, eklentilere gelip ayarlara tıklayın, eklentilerde hata ayıkla tıklayın, geçici eklenti yükleyi göreceksiniz, ordan indirdiğiniz botu kurun, mozillayı her kapatışınızda bunu yapmanız gerekiyor. doğrudan eklenti olarak kurarsanız hata veriyor ama bu şekilde işe yarıyor

bulamıyorum linkini. ilk mesaja eklememiş galiba. hangi mesajında vardı kazims'ın