Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmn

Alıntı yapılan: kazims - 23 Ağustos 2024, 01:11:24yok aynı şekilde captcha onayı istiyor. Diğeride rewards puanıları yiyiyor. Ama nereye gidiyor anlamadım puanlar. NAsıl azalıyor puanlar roll yapmadan bulamadım. Rewards puan nerede harcanıyor başka bilen varsa söylesin
wof satın alabiliyor orada oynanmış olabilir mi hocam

smbllr424

cloud flare yi geçemeyince captcha olmadan tıklama karşılığı rewards yemiş olabilir, rewards point eksilmesi aşırı değilse bu olabilir, her saat cloud flare geçilmedikçe eklenti rool e başıyor ama hata veriyor, ne zaman cloud flare geçildi o zaman roll gerçekleşmiş oluyor ama o arada 5-6 defa eklenti deniyor sürekli.

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 23 Ağustos 2024, 01:59:43cloud flare yi geçemeyince captcha olmadan tıklama karşılığı rewards yemiş olabilir, rewards point eksilmesi aşırı değilse bu olabilir, her saat cloud flare geçilmedikçe eklenti rool e başıyor ama hata veriyor, ne zaman cloud flare geçildi o zaman roll gerçekleşmiş oluyor ama o arada 5-6 defa eklenti deniyor sürekli.

Aynen oyle. Captchasız yapmaya çalışıyor 100 rewards her saat roll de yemiş.
Şimdi bizim eskiyi deneyeceğim. Önce captchaya otomatik tıkla programıyla tıklatıp onay aldıracağım sonra bizimki zaten roll otomatik yapıyor. ama sayfanın XY koordinatları bozuluyor her refresh de. Bakalım ona çare arıyorum. Bir tane clicker vardı onu bulursam kayıt ediyordu ne yaptığını onu deneyeceğim.

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 23 Ağustos 2024, 04:39:23Aynen oyle. Captchasız yapmaya çalışıyor 100 rewards her saat roll de yemiş.
Şimdi bizim eskiyi deneyeceğim. Önce captchaya otomatik tıkla programıyla tıklatıp onay aldıracağım sonra bizimki zaten roll otomatik yapıyor. ama sayfanın XY koordinatları bozuluyor her refresh de. Bakalım ona çare arıyorum. Bir tane clicker vardı onu bulursam kayıt ediyordu ne yaptığını onu deneyeceğim.
müsait bir anında şu konudakinide denesene bir, kod u vermiş yazıda

kazims

aws amazon için macro recorder programıyla otomatik tıklama yaptırıyorum. Biraz uğraştırıyor tıkladığı yer kaçıyor felan ama bu gece deneyeceğim. yarına oluyorsa söylerim.

smbllr424

yakın zamanda aws amazon kiralayan var mı?

birde bu free spin ler artık gelmiyor, geçende de öyle oldu birden fazla verdiler, acaba günlükten haftalık/15 günlük gibi bişeye mi döndü?

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 24 Ağustos 2024, 19:35:11yakın zamanda aws amazon kiralayan var mı?

birde bu free spin ler artık gelmiyor, geçende de öyle oldu birden fazla verdiler, acaba günlükten haftalık/15 günlük gibi bişeye mi döndü?

ben geçen gün aldım. Farklı telefon numarası olması gerek her aldığında .

bazen spinlerde oluyor ama fazlada veriyor bazen. o gün roll yapmadıysan gelmiyor. İlla roll yapacaksın.

nebu

@kazims neler oluyor bu caaanım siteye böyle? Senin puanlar eksiliyor, bizim free spinler gelmiyor günlük. Bu da mı gümlüyor yoksa :P