Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 17 Ağustos 2024, 23:57:09@celalibo işte burada

vps de otomatik olmuyor artık. Cloudflare captcha onayı yapmış. Benimkiler without captchadan çıkamıyor. Anlamadım premium olmama rağmen robot değilim onayı çıkıyor. Otomatik her saat başı yaptırabiliyor musun ?

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 18 Ağustos 2024, 01:10:29vps de otomatik olmuyor artık. Cloudflare captcha onayı yapmış. Benimkiler without captchadan çıkamıyor. Anlamadım premium olmama rağmen robot değilim onayı çıkıyor. Otomatik her saat başı yaptırabiliyor musun ?
vps sürem doldu, yenileme için video desteği aldım; orada aws artık mesaj yollamıyor arama yapıyor ama bir türlüde arama gelmiyor denmiş bende vazgeçtim. pc de mpzillada yanda açık tutuyorum, cloud var ama yinede çalışıyor, otomatik oluyor

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 18 Ağustos 2024, 01:22:29vps sürem doldu, yenileme için video desteği aldım; orada aws artık mesaj yollamıyor arama yapıyor ama bir türlüde arama gelmiyor denmiş bende vazgeçtim. pc de mpzillada yanda açık tutuyorum, cloud var ama yinede çalışıyor, otomatik oluyor

ben cep telefonun internetinden aws kayıt yaptırıyorum en son 8 ay oldu sms geldi. aramada yapıyor.

başka bir eklenti buldum şimdi onu denedim oldu otomatik

https://github.com/felipelincoln/free-auto-roll

burdaki dosyayı zipten çıkarıp chromede eklentilerden developer açıp sol üste çıkan paket yükleden klasörü göstereceksiniz. o açılıp sonra her saat otomatik yapıyor.

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 18 Ağustos 2024, 02:13:56ben cep telefonun internetinden aws kayıt yaptırıyorum en son 8 ay oldu sms geldi. aramada yapıyor.

burdaki dosyayı zipten çıkarıp chromede eklentilerden developer açıp sol üste çıkan paket yükleden klasörü göstereceksiniz. o açılıp sonra her saat otomatik yapıyor.
bu mobil chromeda çalışıyor mu acaba, çalışıyorsa diğerinide mobil internetinden açmalı

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 18 Ağustos 2024, 02:13:56ben cep telefonun internetinden aws kayıt yaptırıyorum en son 8 ay oldu sms geldi. aramada yapıyor.

Forum adını değiştiriyorum üstadım. Senin adın bundan sonra HIZIR KAZIM PAŞA :g

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 18 Ağustos 2024, 02:39:02bu mobil chromeda çalışıyor mu acaba, çalışıyorsa diğerinide mobil internetinden açmalı

Eklenti oluyorsa çalışıyordur. Bende şaşırdım bunun çalışmasına.

Alıntı yapılan: nebu - 18 Ağustos 2024, 10:20:51Forum adını değiştiriyorum üstadım. Senin adın bundan sonra HIZIR KAZIM PAŞA :g

Sa kardeşim elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. İyisin İnşallah. Aile halkıda iidir umarım.

Bunu bulmasaydık bir alternatif daha var ona bakacaktım denemedim onu. Bu işimizi görüyor şimdilik. Yoksa vps leri kapatacaktım. 1 tanesi bu ay bitiyor. Bakalım yeni bir akraba telefonu bulup alacağız. Çekirdek ailede telefon kalmadı. :)

kazims

@smbllr424 @nebu

bu bendeki reward puanları yemiş. birde multiplay oynamış. sizde nasıl

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 22 Ağustos 2024, 20:38:40@smbllr424 @nebu

bu bendeki reward puanları yemiş. birde multiplay oynamış. sizde nasıl
modum bu sizin yerinize çekim bile yapar, tehlikeli öyleyse bu, ben iptal ettim mozilladan devam ediyorum diğer eklentiyle, tek sorun; mozillayı her kapatığ açışımda eklentiyi yeniden kuruyorum.

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 22 Ağustos 2024, 21:05:07modum bu sizin yerinize çekim bile yapar, tehlikeli öyleyse bu, ben iptal ettim mozilladan devam ediyorum diğer eklentiyle, tek sorun; mozillayı her kapatığ açışımda eklentiyi yeniden kuruyorum.

bende automa diye birşey var onu kurdum bakacağım.
olursa anlatırım
robot onayı istiyor. bizim premium olmamıza rağmen
diğer eklenti otomatik tıklatıyor  mu napıyorsa artık çok güzel .
ama rewards puanlar nereye gitti anlamadım.
rewards puanı olmayan eklentiyi kurup otomatik çalıştırıyor premium gibi oluyor. Birşey yatırmaya gerek yok. Ama sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum

denemedeyim. Bir aws ye premium olmayanı kurdum. Otomatik yapıyor. her saat 1 satoshi multiplay oynuyor. Reward puana bakacağım onda azalacak mı diye bekliyorum geceyi

kazims

Alıntı yapılan: kazims - 22 Ağustos 2024, 21:12:45bende automa diye birşey var onu kurdum bakacağım.
olursa anlatırım
robot onayı istiyor. bizim premium olmamıza rağmen
diğer eklenti otomatik tıklatıyor  mu napıyorsa artık çok güzel .
ama rewards puanlar nereye gitti anlamadım.
rewards puanı olmayan eklentiyi kurup otomatik çalıştırıyor premium gibi oluyor. Birşey yatırmaya gerek yok. Ama sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum

denemedeyim. Bir aws ye premium olmayanı kurdum. Otomatik yapıyor. her saat 1 satoshi multiplay oynuyor. Reward puana bakacağım onda azalacak mı diye bekliyorum geceyi

yok aynı şekilde captcha onayı istiyor. Diğeride rewards puanıları yiyiyor. Ama nereye gidiyor anlamadım puanlar. NAsıl azalıyor puanlar roll yapmadan bulamadım. Rewards puan nerede harcanıyor başka bilen varsa söylesin