Genesis-mining - Bitcoin Madencilik

Başlatan tiki93, 10 Ocak 2017, 00:54:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

amoresmuerte

merhabalar

genesis mining den zcash yatırım yaptım. bunun ödeme şekli nasıl oluoyr? hala bir hareketlilik yok sitede. neden acaba bir fikri olan var mı ?

tiki93

Alıntı yapılan: amoresmuerte - 01 Aralık 2017, 16:48:24
merhabalar

genesis mining den zcash yatırım yaptım. bunun ödeme şekli nasıl oluoyr? hala bir hareketlilik yok sitede. neden acaba bir fikri olan var mı ?
https://www.genesis-mining.com/mining-allocation bu adresten hangi cooin çeşidini kazacağını sseçiyorsun başka bir şey yapmana gerek yok cüzdan adresine otomatik yolluyor

Ümit Korkmaz

Artık güvenilir bir tarafı kalmadı.
Zaten kazanç düşük birde bu yetmez gibi sürekli gün atlıyorlar. Her ay en azından 3 gün güme gidiyor. Şu anda min ödemeyi 50 bin sato geçtiğim halde 2 gündür göndermiyor.  Arada ödeme yapıyor diye scam da olmuyor.

smbllr424

Alıntı yapılan: Ümit Korkmaz - 06 Aralık 2017, 10:54:02
Artık güvenilir bir tarafı kalmadı.
Zaten kazanç düşük birde bu yetmez gibi sürekli gün atlıyorlar. Her ay en azından 3 gün güme gidiyor. Şu anda min ödemeyi 50 bin sato geçtiğim halde 2 gündür göndermiyor.  Arada ödeme yapıyor diye scam da olmuyor.
min. ödeme 50 bin degil en son 150 bindi..
bana son ödeme 200 binde geldi, sanırım şuan 200k..
1 yıldır kullanıyorum ödemelerde sorun yok

Ümit Korkmaz

Bende uzun zamandır kullanıyorum.
Temmuz ayında 180 Bin satoya kadar geldiği halde ödeme alamadım. O yüzden o dönem doge ye döndüm ve ödeme almaya başladım. Kaç kere ticket attığım halde o dönem ki eksik giderilmedi.

Kasım ayında 23 Kasım ödeme gelmedi. 6 Kasım 4 farklı güçten 3 ü gelmedi. Yine Kasım ayında 16 Kasım ödemesi gelmedi. Şu anda 247 bin satoya ulaştığım halde Cüzdana ödeme yapılmadı. Hatta arada ödenmeyen günleride eklersek 300 bin satoyu geçti.

Yani sıkıntı çok fazla.

tiki93

bende sıfır sıkıntı var şuan min ödeme 0.002 btc eğer ulaştı iseniz sistem size yollamadıysa cüzdan adresinizi değiştirin eksik ödemelere gelince bende öyle bir sıkıntı olmadı ama daha önceden açıklama yapmışlardı eksik ödemeler meydana gelmiştir bunları düzelticez diye sen en iyisi eksiklerin listesini yap ekran görüntüsü al hem destekten hem faceden yazabilirsin
Alıntı yapılan: Ümit KorkmazBende uzun zamandır kullanıyorum.
Temmuz ayında 180 Bin satoya kadar geldiği halde ödeme alamadım. O yüzden o dönem doge ye döndüm ve ödeme almaya başladım. Kaç kere ticket attığım halde o dönem ki eksik giderilmedi.

Kasım ayında 23 Kasım ödeme gelmedi. 6 Kasım 4 farklı güçten 3 ü gelmedi. Yine Kasım ayında 16 Kasım ödemesi gelmedi. Şu anda 247 bin satoya ulaştığım halde Cüzdana ödeme yapılmadı. Hatta arada ödenmeyen günleride eklersek 300 bin satoyu geçti.

Yani sıkıntı çok fazla.

emreyurt999

hocam kısa veadede kendim için yüklü ir miktarla girmeyi düşünüyorudum ama tavsiye etmez misin

tiki93

genesiste şuan için bende sıkıntı yok yatırıım tavsiye ediyorum ama bitcoin gücüne tavsiye ederim diğerleri için bir şey diyemem

aloco44

genesis  en son odeme  07.12.2017  yazıyor sizde de öyle mi

tunç

twitter hesabından bugün yarın başlayacak ödemeler deniyor