PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

kredi kartıysa evet

sicher

hayır valla ben bu bankalara kötu konuscam ya onceden kart verelim diye inliolardı diodum yasım gelsin o zaman olur yaşım geldi şimdide vermiolar :) nasıl bi iş anlamadım neyse konuyu dagıtmım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 24 Nisan 2013, 00:30:50
hayır valla ben bu bankalara kötu konuscam ya onceden kart verelim diye inliolardı diodum yasım gelsin o zaman olur yaşım geldi şimdide vermiolar :) nasıl bi iş anlamadım neyse konuyu dagıtmım

Ehehe, istemeyince evet öyle oluyor tabii ki :D

Arkadaşlar kendi kafalarına göre bile kart çıkartıp, kuryeyle gönderiyorlar, ben de böyle bir talebim olmadı diyorum ve geri gönderiyorum :))
İşin tuhafı, o bankalarda hesabım bile yok :D

sicher

sicher

bi ptc sitesinde mesaj geldi :

Add fund NOW and Get %200 to ur purchase balance

Example: add fund $20 and get $60 Sum = $80

Expired : 72 Hours ( 04/29 )

bunun manası nedir acaba sadece add funds a misal 1$ yatırıp ole bırakcaz mı yoksa baskabirşeyde yapmak gerekiyor mu :)

enderege

purchase balance a   20$ at, bende sana 60$ hediye edeyim. Toplamda 80$ olur onunla reklam ver, ref al vs.... diyor. 29 nisan da son günmüş acele etcekmişsin!....

Kanmayın böyle şeylere.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sicher

aslı asdarı yok yani zaten hesapta 1$ anca var o yuzden düşünmüştüm ama hocam siz ole diyorsanız vardır bir bildiğiniz :)

michael

günaydın arkadaşlar, bu termbux ve türevleri(bestlifebux, koolbux, dearbux) hepsine üyeyim ancak kafamı karıştıran bir durum oluştu.

getsomebux tan ödeme istediğimde paypal onaylı olmadığı için hesabı banlamışlar, termbux ve türevlerinin paypal onaylı olacak şartı arayıp aramadığını nereden öğrenebilirim.

hakanatik01

TOS ta yazar ;Ki senin bu kullandığın  4 sitede aynı adamınsa aynı kurallarla kurmuştur tahminen,Biryerlere üye olmadan önce ufakta olsa TOS'lara göz atmakta fayda var;Bağlayıcılığı olmasada bir nevi kullanıcı sözlşemesi gibi birşey o;
Diğerlerinde yazmamış admin ama TermBuxta 11 maddede yazmış;

"We strictly do not allow you to invest with an unverified PayPal Account. Please choose another payment method such as Liberty Reserve, Payza or EgoPay if you have an unverified PayPal account. Otherwise, you can cashout with an unverified PayPal account.  "diğerlerinden istemeyi denedin mi?da burda benim anladığım demiş ki "Yatırımlar onaysız paypalla yapılamaz ,diğerlerini dene ama sen paypaldan ödeme isteyebilirsin[Otherwise, you can cashout with an unverified PayPal account. ] :)

Buxhostlara'da fazla takılmayın vaktiniz genelde boşa gidiyor bende çok siteye üyeydim zamnında %70'indende ödeme alamıyoruz :)

Edit:Sen getsumbux'tan ödeme alamamışsın termbuxta öyle bir madde yok ama ekleyebilirler ilerleyen zamanlarda adamların elinde herşey :)   Getsomebuxta yazmış zaten TOS ta 11 maddede ;"Payouts are made only to verified accounts to prevent cheating!",Hileleri önlemek için onaylı olmak gerekiyormuş;

michael

değerli bilgiler için teşekkür ederim Hakanatik :)