PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Alıntı yapılan: nouma26 - 26 Haziran 2014, 11:31:07
Sadece 20 gun uzerindekiler tiklarsa 1 gun suresi uzar.....

tamam hocam sağolun bu Global de de durum ay nı mı

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: sicher - 27 Haziran 2014, 01:12:10
tamam hocam sağolun bu Global de de durum ay nı mı

genel olarak bütün sitelerde hemen hemen aynıdır sicher , globalde de böyle.

ancak açık olması durumunda ref fiyatı 0.20$ olan sitelerde, 20 günden uzun süresi olan refin tıkladığında 0.0057 kesilir ve 1 gün kazandırır;

eğer 2-3-4 tık yapıyorsa mesele değil. ancak tek tık yapıp bırakan bir refse ve sen standartsan zarar bile etmiş olursun :D

sicher

tamamdır bilal hocam sağolun :)

ivedidahi

bazı ptc sitelerinde 700 ile 800$ civarı fiyatları olan üyelikler var bunlardan tavsiye edebileceğiniz sağlam site önerebilirmisiniz.tahmini getirisi ne kadar zamanda ne kadar getirebilir ortalama olarak.

abcb

Bir siteye gerçekten bir çırpıda 700-800 dolar yatıracakmısın  ???
Cevabın evetse "evet" yaz, tekrar tekrar tekraaarrr düşünüp sonra yazalım, """hadi ortağım yaaa şu siteye yatırıver paranı""" diyecek kadar basit bir meblağdan bahsetmiyoruz çünkü  :g

ElisaMcCline

Siteye, zamana, yatırımcının durumuna ve sonrası için harcama gücüne göre değişir diyelim.
Ama tavsiye etmiyorum ben de tabii ki.

Alıntı yapılan: abcb - 30 Haziran 2014, 14:42:43
Bir siteye gerçekten bir çırpıda 700-800 dolar yatıracakmısın  ???
Cevabın evetse "evet" yaz, tekrar tekrar tekraaarrr düşünüp sonra yazalım, """hadi ortağım yaaa şu siteye yatırıver paranı""" diyecek kadar basit bir meblağdan bahsetmiyoruz çünkü  :g

Evet yazıp göndersin mi ? :P

abcb

:g Göndersin Hocam, kaçtı numaramız  ??? :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 30 Haziran 2014, 21:13:31
:g Göndersin Hocam, kaçtı numaramız  ??? :g

Bana değil yahu, diyanet işlerininkini bulmak lazım. onlar aracılığıyla, Allah' a havale ediyoruz :))

hakanatik01

Yeri burasımı emin olamadım ama aklıma takıldı sormak istedim ,Havale masrafı var mı ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Temmuz 2014, 00:08:16
Yeri burasımı emin olamadım ama aklıma takıldı sormak istedim ,Havale masrafı var mı ?

Baktım ama göremedim ???

[spoiler]http://www.diyanet.gov.tr/tr/iletisim :PP[/spoiler]