PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

hakanatik01

Zaten scam sitelere atmışız ki :P Konuyu tanıtıp nasıl forumlarını incelemiyorlar çok ilginç ama aslında sorulması gereken konu o konuyu tanıttın tıklamıyor musun tıklıyorsan forumuna bakmak şart yoksa scam olur sen tıklar durursun sitelerin forumları aslında  en önemli olaydır :P hoş vakitte parada onların der geçerim ama yazık yahu üzülüyor insan genede :)

malatyadetay

sayın arkadaşlar ben gptbazaar adlı siteden ödeme istediğim zaman "You Joined From United States But Now Trying To Cashout From Turkey. Cashout Request wont Be Proceeded Unless You Send A Support Ticket To Explain The Reason Of Country Change!" uyarısı alıyorum bu ne anlama geliyor.. yardımcı olabilecek kimse var mı acaba...

gsliali30

google translate yardımcı olabilir :DD dostum diyorki anladığım kadarıyla abd ödeme yapıyoruz şimdi türkiye içinde çalışıyoruz gibi bişeyler yani ödeme almak için biraz beklemen gerekecek heralde

aydyar13

Siteye üye olurken sizi Amerika' dan diye algılamış. Şimdi ödeme isterken Türkiye diye görünüyormuşsunuz. Üye olurken ülkeyi Amerika mı seçtiniz ya da VPN vs mi kullandınız? Yoksa üye olurken Amerikada mıydınız ?

Size bu durumun sebebini sorup ticket atın diyor.

ero

arkadaslar ben bi siteden paid the signup denilen reklamdan 10 adet aldim 10 kisi tamamlanmis gozukuyo ama ref verdigim sitede sifir kisi nasil olabilir bu

hakanatik01

Ref linki verdiğin sitede sorun vardır yada ref verdiğin yerdeki DR sınırına da ulaşmış olabilirsin.Hangi siteye ref arıyordun  daha açık yazarsan daha yardımcı cevaplar gelebilir belki aynı sitede bu sorunu yaşayanlar vardır.

ElisaMcCline

Yalan beyanda bulunuyorlar.
Üye olmadan olmuş gibi yaklaşıyorlar. Yani Aslolan reflinkini verdiğin sitedeki bilgilerdir. Reject etmelisin hepsini.

ero

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Şubat 2015, 23:35:41
Yalan beyanda bulunuyorlar.
Üye olmadan olmuş gibi yaklaşıyorlar. Yani Aslolan reflinkini verdiğin sitedeki bilgilerdir. Reject etmelisin hepsini.

reject ne ise yarar bilmiyorum,lidonnaxtan vermistim inadclixe bakiyorum10kisi dolmus ama inadclixe gelen kimse yok,birde oldu diyelim bunlara parayi nasil vericem

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ero - 15 Şubat 2015, 23:41:49

reject ne ise yarar bilmiyorum,lidonnaxtan vermistim inadclixe bakiyorum10kisi dolmus ama inadclixe gelen kimse yok,birde oldu diyelim bunlara parayi nasil vericem

Tamamladığını belirtip tamamlamayanı reject ediyorsunuz. yani O parayı alamıyor.
Tamamlayanı ellemiyorsunuz. Ya da Onaylamak için bir buton varsa onaylıyorsunuz.
O kredileri siz zaten ödediniz siteye. Onaylananın ya da reject olmadığı için zamannı geldiğinde otomatik onaylananın hesabına sistem (admin) gönderiyor.