PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VoSToK

Ptc sitesinde bir ülkeden kaç kullanıcı oldugunu ögrenme şansımız varmı?

abcb

Alıntı yapılan: VoSToK - 11 Nisan 2013, 16:33:49

Bildiğim kadarıyla öğrenemiyoruz

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: VoSToK - 11 Nisan 2013, 16:33:49
Site size aitse bilebilirsiniz ancak...

f1b0n4cc1

ya bu neobux reklam reset tarihi değişmiyor mu ? Your advertisement clicks reset at 22:00 . ticket attım , maalesef yazmışlar . dün yine tıklayamadım.

abcb

Malesef değişmiyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 13 Nisan 2013, 14:30:04
ya bu neobux reklam reset tarihi değişmiyor mu ? Your advertisement clicks reset at 22:00 . ticket attım , maalesef yazmışlar . dün yine tıklayamadım.

22:00 daki reset ile ilgili sorunun ne olduğunu söylersen, ben çözüm için yardımcı olmaya çalışayım f1b0n4cc1.
22:00 dan sonrasına kalamamak gibi bir sorun mu ?
Tam olarak hangi şartta tıklayamama sorunu oluyor. Ona göre bir düzen önereyim.
Ref varsa o konuda da bilgi verirsen sevinirim.

hakanatik01

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Nisan 2013, 02:30:52
22:00 daki reset ile ilgili sorunun ne olduğunu söylersen, ben çözüm için yardımcı olmaya çalışayım f1b0n4cc1.
22:00 dan sonrasına kalamamak gibi bir sorun mu ?
Tam olarak hangi şartta tıklayamama sorunu oluyor. Ona göre bir düzen önereyim.
Ref varsa o konuda da bilgi verirsen sevinirim.

Doğrumu anladım bilmyorum sanırım demek istediği daha doğrusu benim anlamış olduğum reset saatini değiştirmek hocam ;
22:00 de reklamları sıfırlanıyormuş ama vakti olmuyor yada meşguliyeti çok oluyor sanırım o saattlerde dolayısıyla tıklayamıyor yani saati daha makul bir saate alabilirmiyiz misal akşam yemeğinden sonra olsa gibi bir soru benim anladığım :) benimde sabaha karşı 7:27ydi mesela   ama sanırım bu reset saati neobuxa üye olduğumuz saatle alakalı oluyor değilmi herkesin farklı reset saati? buda benden bir soru olsun :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Nisan 2013, 13:59:18
Doğrumu anladım bilmyorum sanırım demek istediği daha doğrusu benim anlamış olduğum reset saatini değiştirmek hocam ;
22:00 de reklamları sıfırlanıyormuş ama vakti olmuyor yada meşguliyeti çok oluyor sanırım o saattlerde dolayısıyla tıklayamıyor yani saati daha makul bir saate alabilirmiyiz misal akşam yemeğinden sonra olsa gibi bir soru benim anladığım :) benimde sabaha karşı 7:27ydi mesela   ama sanırım bu reset saati neobuxa üye olduğumuz saatle alakalı oluyor değilmi herkesin farklı reset saati? buda benden bir soru olsun :)

Ok ben soruyu anladım ve daha önce de değiştirilemeyeceğini konuştuk. bu sebeple zaten senin bilgi vermiş olman dolayısıyla da çözümün buna uygun tıklama düzeni yaratmakta olduğunu söylüyorum.
22:00 dan sonrasında müsait olamama durumu varsa, reklamları açılsa dahi 22:00 dan sonra turuncu tıklamaması gibi ;)
Diğer tüm reklamlar istediği zaman, ne zaman görürse, ama sadece turuncu reklamlar için artık her gün 22:00 a kadar tıklamış olmalı şeklinde bir düzenleme ile bu sorun aşılabilir.
22:00 da açılan turuncuu reklamlara 1 kere dahi tıklamış olsa, artık her gün 22:00 dan sonra açılacak turuncular.
dolayısıyla sadece turuncuları 07:00 - 22:00 arasında tıklayıp, 22:00 dan sonra da ayakta ya da PC başındaysa turunculara tıklamaması en doğru çözüm
( turuncular dışındaki diğerleri serbest)

Reset saatinin üye olunan saatle çok bir bağı yok. Sadece üye olunurken random atanıyor.
Üye olduktan 2 saat sonrasına reseti olan da gördüm... birkaç saat öncesine ( yani ertesi güne açılacak olan da.
Muhtemelen sistem yük dağılımı yapıp, reset saatlerini güne yayıyor.

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Nisan 2013, 13:59:18
benimde sabaha karşı 7:27ydi mesela

Sizin oralarda sabah kaçta oluyor?   :P

Bizim burada 05:00 gibi horozlar ötüyor. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 14 Nisan 2013, 18:25:21
Sizin oralarda sabah kaçta oluyor?   :P

Bizim burada 05:00 gibi horozlar ötüyor. :D
:P 05:00 kuşluk vakti bizim burda :P 7 ile 12 arası sabah ;12'de kalkanlar olabilir onlar için 12'de sabah olur :P haftasonuda olsa 1'de kalkan varsa yuuuh artık öğlene kadar yatılır mı hemde havalar bu kadar güzelleşmişken :)