İlburbux (SCAM)

Başlatan ikarayel, 26 Mayıs 2011, 11:54:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Yatırım şartı istendiği için tıklarınla kazandığını direk çekemezsin. Yatırım yaparak kazandığığını alabilirsin ancak yatırım yapmış arkadaşların yukarıda dediğine göre çok fazla bişey kazanmak imkansız. Yatırım yapmadığım halde bende buna katılıyorum adminin birkaç hamlesini gördükten sonra (ödeme limitini 100$'a çıkarması, reklam değerleriyle ikide bir oynaması, istisnasız hergün discount mailleri yollaması... vs. ).

Benimde şuan içeride 6$'a yakın bir mebkağ var. Limite getirip reklamda kullanıcam sonra görüşmemek üzere elveda ilburbux :)
Şu sıra imzasız'ım...

aksamgunesi

reklam vermek için ne kadar istiyor?

universitely76

En uygun paket ücreti 6$ :-\
Şu sıra imzasız'ım...

aksamgunesi

yani 6 dolar birikince reklam verebiliyoruz. Para cekme umudum kalmadı zaten bu durumda  :(

ElisaMcCline

Hesapta biriken parayla reklam için para harcayabiliyorsunuzdur umarım.. bence onu da kontrol edin ;)
Başıma geldi daha önce de, o yüzden hatırlatayım dedim :)

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Ağustos 2011, 02:33:08
Hesapta biriken parayla reklam için para harcayabiliyorsunuzdur umarım.. bence onu da kontrol edin ;)
Başıma geldi daha önce de, o yüzden hatırlatayım dedim :)

Yok bu sitede Allahtan yok öyle bir sistem.

Ancak dediğiniz sistem Tenadsplus sitesinde geçerli hocam. Birikmiş parayı reklamla değerlendirip siteden ayrılacaktım lakin baktım ki reklamı bile payment proccesorler üzerinden istiyor, lanet gelsin dedim şimdi ödeme limitine gelip ödeme istiycem. Umudum yok geleceğinden ancak kaç aydır tıkladığım siteden de hiç birşey yapmadan eli boş ayrılmak koyuyor açıkçası  :-X

Hemmenn Edit; Pardon yanlış bilgilendirme için bu sitede de rentale para PP veya LR üzerinden isteniyormuş  :'( Ne etcez şimdi ya  :( parayı çekebilmek için illa yatırım mı yapacaz yani...
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Evet arkadaşlar 6 $'a yakın bir para var balancede, reklamda kullanamıyorum, direk çekemiyorum yatırım şartı var. Bu parayı nasıl kullanabilirim  ::)

Standart üyelikte %115 çekim yapılabiliyor, premium'da(1 aylığı 10$) ise %120; yani üyelik yükseltmenin bir faydası yok. Ayrıca ödemeler tüm üyeliklerde manuel yapılıyor, anında gönderilmiyor.

Siteye de adminine de lanet olsun deyip geçip gideyim mi, yoksa bir şekilde bu parayı değerlendirebilir miyim  ::)

düşüncelerinizi bekliyorum...
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Sevgili universitely;
Hani reklama çevirilebiliyordu :D O yüzden özellikle sormuştum :D

Ayrıca,
Yazılarımı okumuyorsunuz çok üzüldüm :D Çok ayıp :D

(daha net görülebilsin diye kırmızı ve bold hale getirdim gerekli yerleri :) )

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Eylül 2011, 05:32:35
Sevgili universitely;
Hani reklama çevirilebiliyordu :D O yüzden özellikle sormuştum :D

Ayrıca,
Yazılarımı okumuyorsunuz çok üzüldüm :D Çok ayıp :D

Hocam bu yazınızı okumamışım :) yoksa sizin yazılarınızı okurken çok dikkatli olduğumu belirtmenk isterim :)
Reklama çevrilme olayında da olayı çözünce yukarıda ki yazımı da düzeltmiştim zaten.

Alıntı yapılan: universitely76 - 30 Ağustos 2011, 03:19:25Hemmenn Edit; Pardon yanlış bilgilendirme için bu sitede de rentale para PP veya LR üzerinden isteniyormuş  :'( Ne etcez şimdi ya  :( parayı çekebilmek için illa yatırım mı yapacaz yani...

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Eylül 2011, 07:26:29
Ben kendi adıma scam ilan ettim. Adamın talepleri bitmiyor.
Sitenin ilburbux ile de bağlantısı var. Bannerlarda da yimbux admini diye geçiyor.
Bu 3 sitede düzenini kurmuş olan arkadaşlara diyecek birşeyim yok ama yeni arkadaşlar uzak dursun derim.

Tüm defterleri kapatıp ilburbuxu hayatımdan çıkartayım öyle mi :-*

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Eylül 2011, 07:26:29Buxhostları da görmüş olduk :)
Ne bekliyorduk ki :D :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

:D
Buxhostlarla ilgili ben kendi adıma işleyişleri görmek istiyordum... ;)
Scripti görebilmek adına da bir bedel ödedim :) Yeterli :) (üyelik almadan bazı yapılabilecekler görülemiyor )

Tatilde bu kadar PTC yeter bana :) gittiklerine üzüldüm diyemem :)