Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Lite Bana Güzel Kazandırdı. Geçen Ay 100 Tlyken Bayagı Aldım. Kar Güzel Verdi :D
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

maximilyanus

AMOUNT RECEIVED          FEE
More than BTC 0.0016387     0

şu an durum bu  0,0016387 btc üzeri kesinti yok .. bu kesinti  alma gönderme hepsini kapsıyor mu? yani ücretsiz mi herşey?

Celalcenk89

İyi günler arkadaşlar benim yobit hesabımda 0.6 yovi var ama satamıyorum bunu nasıl değerlendirebilirim bilen birileri var mı acaba ?

haluk

İşler zorlaşmaya başladı..........Yazan çizen de azaldı.....
  8811-9093 aralığından  3483 adet BELA ile yeni deneme... Şimdilik zarar,umarım zararsız sonuçlanır.. :)

buzz

Alıntı yapılan: haluk - 07 Temmuz 2017, 01:13:28
  8811-9093 aralığından  3483 adet BELA ile yeni deneme... Şimdilik zarar,umarım zararsız sonuçlanır.. :)
zaten
kim, ne zaman, hangi coini alırsa alsın.. önce bir düşüş yaşanır ve zarara girilir
sonra bekler çıksında satsam diye  :D
her seferinde bende soruyorum "lan beni mi bekledin düşmek için" diye  -:))
önce ki sefer bela dan biraz kazanç sağlamıştım
sabırlı olmanı öneririm, nacizane
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

haluk

Değerleri nelere göre belirleniyor tam anlayamasam da  yakın zamandaki fiyatları ile şimdiki fiyatları karşılaştırınca  bir çok coin neredeyse çöp coin olmuş sanki......Sanırım btc deki olay netleşinceye kadar  sıkıntı devam edecek ,belki de daha çok  büyüyecek..Bekleyip görelim bakalım,zira coinlerin çoğu  yakın zamana göre  fiyat olarak oldukça  düştüğünden  belkide  alım zamanı yaklaşıyordur kim bilebilir ki........ (ok)

haluk

Alıntı yapılan: haluk - 07 Temmuz 2017, 01:13:28

Tamamen şans diyorum..Ekranı son kapadığımda fiyat 7900 altındaydı,hiç umudum olmadığı halde 9901 e satış yazmıştım... :) :)

BELA/BTC   Sell   Exchange   0.00009901

znrcn

1 haftadır pump gruplarını inceliyorum. Herhangi bir işlem yapmak maksadıyla değil, olayı biraz daha kavrayabilmek adına girdiğimi belirteyim. Belirli saatler belirliyorlar ve genelde düşük hacimli coinlere pump yapıyorlar. 1000 kişilik grupta 60000 kişilik grupta pump'ta başarılı oluyor. Coin bir bakıyorsunuz ikiye üçe beşe ona katlanmış dakikalar içinde. Bu kısma kadar herşey yolunda.

İşin pratiği öyle değil. Siz grupta pump yapılacağı belirlenen coini aldım ettim,sat emri verdim derken bir bakıyorsunuz aldığınız fiyatın altına düşmüş coin. Satamadan coin düştü zarardasınız  (hydr)

Kısacası; Trend belirlemeyi öğrenin. Temel formasyonları öğrenin bu bile size yeter. Herkes birşeyler diyor sonuçta. Grafik öğrenirseniz kimseye muhtaç kalmazsınız, aklınıza yatan yatırımı yaparsınız. Yanılırsanız kendi hatanız olur. Ders çıkarırsınız. Başkalarının sözleriyle zarar etmekten iyidir :)  Sakın ola bu gruplara inanıpta işlem yapmayın.

Ayrıca margin trading yapan varsa onlar için de şunu söyleyebilirim. Bir arkadaşım margin trading yaparak günde 40 dolar civarı kazanıyordu haziran ayında. Bu ay terste kaldı tüm btcleri su gibi aktı gitti. Elde var sıfır.  O olaya hiç bulaşmayın derim.

cocoextra

Kara bulutlar bi dağılmadı  gitti ,  acayip  zarardayım  (sns)

XRP
SC
ETH
DGB       

Hepsi  içeride  ,  LTC olmasa komple  batmıştım.

znrcn

Alıntı yapılan: cocoextra - 11 Temmuz 2017, 16:38:09
Kara bulutlar bi dağılmadı  gitti ,  acayip  zarardayım  (sns)

XRP
SC
ETH
DGB       

Hepsi  içeride  ,  LTC olmasa komple  batmıştım.

Satmadığınız sürece kağıt üstünde zarardasınız. Merak etmeyin herkes aynı durumda. @cocoextra