Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maximilyanus

polo öldü mü ne oldu exchance olayını nerden yapıyosunuz?

znrcn

Alıntı yapılan: maximilyanus - 11 Temmuz 2017, 16:54:00
polo öldü mü ne oldu exchance olayını nerden yapıyosunuz?

Polo değil coinlerin bazıları öldü. Bazıları ise ölü taklidi yapıyor. Elbet düzelecektir önümüzdeki aylarda.

cocoextra

Alıntı yapılan: znrcn - 11 Temmuz 2017, 16:52:16
Satmadığınız sürece kağıt üstünde zarardasınız. Merak etmeyin herkes aynı durumda. @cocoextra

Satılacak  gibi  değil  yoksa satardım  :g   

Hele sianın  artık   5 sato  falan olmasını  bekliyorum (sns)

maximilyanus

Alıntı yapılan: znrcn - 11 Temmuz 2017, 16:55:17
Polo değil coinlerin bazıları öldü. Bazıları ise ölü taklidi yapıyor. Elbet düzelecektir önümüzdeki aylarda.
hayır poloniex den bahsediyorum bende market acılmıyor da?

znrcn

Alıntı yapılan: cocoextra - 11 Temmuz 2017, 16:55:56
Satılacak  gibi  değil  yoksa satardım  :g   

Hele sianın  artık   5 sato  falan olmasını  bekliyorum (sns)

Yok hocam beklemek faydalı bu durumda bence. Ben öyle yapıyorum en azından. Stop Loss önemli yalnız. Bir saat önce STR aldım 623 sattan, hedef 700'dü. 670 lere çıktı, geri indi. %7 kardan olduk, coinde düştü :) . Bu dönem açısından %5-10 kar yeterli bence. Kimse %40 %50 falan beklemesin bu dönemde. Stop Loss önemli aldığınız fiyatın altına stop loss muhakkak koyun. %1-3 zarar telefi edilebilir çünkü.

znrcn

Alıntı yapılan: maximilyanus - 11 Temmuz 2017, 16:56:43
hayır poloniex den bahsediyorum bende market acılmıyor da?

Bir sorun yok ben sürekli işlem yapıyorum.

haluk

strat--rıc ile  + hanesine bir miktar yazdık... Görüntüye göre bir çok coin alım ağırlıklı ama güvenmek elbette zor ...Bu kadar oynaklık müthiş....Bu piyasalarda batan   olduğu gibi  kimileri de  sanırım zenginliklerine zenginlik katıyor....
  Biraz teknik ve biraz sabır..bazende onlarda işe yaramıyor.....Disiplin edinip bu işin inceliklerini hakikaten öğrenmek gerek..... ;)

znrcn

Piyasada düşerken bile kar alabilirsiniz sürekli kullandığım bir sistemi belki bilmeyenler vardır diye paylaşmak istiyorum.

Örneğin; elinizde 1000 doge var. Doge'nin değer kaybedeceğini düşünüyorsunuz. Atıyorum 79 sat değerinde doge. 79 sattan 1000 dogeyi satıyorsunuz. Elinizde 0.00079 Btc var. Beklentiniz doğru çıktı diyelim, doge 70 sata düştü. Daha da düşmeyeceğine eminseniz tekrar alım yapabilirsiniz. 0.0007 BTC karşılığında 70 sattan 1000 dogeniz olur.İşlemin başında 1000 dogeniz vardı, yine 1000 dogeniz var. Bu işlemle birlikte 0.00009 Btc karınız var. Bu işleme short açmak diyorlar.

kazims

1 ağustosa kadar sarsıntılı piyasa

Dikkat etmekte fayda var

Btc segwit olayı beklendiği gibi olursa yıl sonu 3000 olur btc ama beklenti dışı olursa düşünmek istemiyorum

Zaten stratta kaldık dünya zarar

Yatırım tavsiyesi degildir

manjimurai

@kazims sen bilirsin aslinda 1agust.com mu ne ole bi site varmis galiba segwit suresine kadar kullanicilari hergun yonlendiriyormus . Okudunmu yada girdinmi hic o siteye
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)