Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haluk

Alıntı yapılan: maximilyanus - 03 Temmuz 2017, 03:18:50
Al- sat da hangi siteyi önerirsiniz hangisi güvenilir poloniex ? bittrex?

Güvenilir mi bilemem ama bir çok arkadaş gibi bende işlemleri polo üzerinden yapıyorum.....

maximilyanus

Alıntı yapılan: haluk - 03 Temmuz 2017, 03:38:06
  Güvenilir mi bilemem ama bir çok arkadaş gibi bende işlemleri polo üzerinden yapıyorum.....

fUECETHUB da da değişim yapılabiliyo bunu da polo gibi kullanamazmıyız? altcoin sayısı az 6-7 tane ama sonucta exchance var.
Mesela doge alsak %5 komisyon varmış. yükselince satsak olmaz mı?

alex219

Alıntı yapılan: maximilyanus - 03 Temmuz 2017, 04:20:11
fUECETHUB da da değişim yapılabiliyo bunu da polo gibi kullanamazmıyız? altcoin sayısı az 6-7 tane ama sonucta exchance var.
Mesela doge alsak %5 komisyon varmış. yükselince satsak olmaz mı?

%5   *) bu altcoin alıp satabileceğin borsalarda binde 2-3 falan  ;) sen hesap et gerisini

maximilyanus

Alıntı yapılan: alex219 - 03 Temmuz 2017, 07:55:51
%5   *) bu altcoin alıp satabileceğin borsalarda binde 2-3 falan  ;) sen hesap et gerisini

ben yanlış yazdım %0,5 fee:))
dün 97 sathosi idi dodge. 5529 satoshiye 57 tane aldım 29 sathosi kesinti yaptı . su an dodge 100 sathosi satsam 5700 satoshi orda da %0,5 fee var mantıklı değil mi?
Yani en azından LİTE,DODGE DASH,BLACK, PERCOİN, PRİMECOİN , BU ALTCOİNLERİ BURDAN ALMAK DAHA MANTIKLI GİBİ? YANLIŞ MIYIM

heralde fuecethubdan al-sat  yapmak altcoin borsasını etkilemez .. bunlar sadece mevcut kurdan değişim yapıyo fark bu?

znrcn

Alıntı yapılan: maximilyanus - 03 Temmuz 2017, 14:09:58
ben yanlış yazdım %0,5 fee:))
dün 97 sathosi idi dodge. 5529 satoshiye 57 tane aldım 29 sathosi kesinti yaptı . su an dodge 100 sathosi satsam 5700 satoshi orda da %0,5 fee var mantıklı değil mi?
Yani en azından LİTE,DODGE DASH,BLACK, PERCOİN, PRİMECOİN , BU ALTCOİNLERİ BURDAN ALMAK DAHA MANTIKLI GİBİ? YANLIŞ MIYIM

heralde fuecethubdan al-sat  yapmak altcoin borsasını etkilemez .. bunlar sadece mevcut kurdan değişim yapıyo fark bu?

@maximilyanus İyi de hocam, faucethub'un hacmi nedir? Baktınız mı hacimlere? Atıyorum 100.000 doge almak istiyorsunuz yada bozdurmak hemen gerçekleştirebiliyor musunuz?

maximilyanus

Alıntı yapılan: znrcn - 03 Temmuz 2017, 14:29:47
@maximilyanus İyi de hocam, faucethub'un hacmi nedir? Baktınız mı hacimlere? Atıyorum 100.000 doge almak istiyorsunuz yada bozdurmak hemen gerçekleştirebiliyor musunuz?
haklısın oraytı düşünmedim anlık 4400 dodge alabilirsin diyo :)

ya aslında poloniexe atmak için fazla sathosim yok ben de hevesimi burdan alayım bir nebze dedim :)

alex219

esmeye devam  :D ltc ayrılda gel sol baştan

bu arada @maximilyanus bu altcoinlerde borsada para kazanmak istiyorsan en azından biraz birikim yapmak zorundasın .. yoksa al sata giden miktar yüzdesel olarak karın çoğunu götürür .. yani para parayı çekiyor burda da  :m

[spoiler][/spoiler]

Ebubekir68ki

Merhabalr xcp 0.007 iken biraz biraz xcp aldım fakat şuan 0.0048 lerde sizce satmalı mıyım diğer coinlere mi yoğunlaşmalıyım yoksa beklemelimiyim

znrcn

Alıntı yapılan: znrcn - 01 Temmuz 2017, 13:10:42
[spoiler][/spoiler]

Kısa vadeli çizimimdir. Üçgen yukarı yönde kırılırsa 7000 seviyeleri, aşağı yönde kırılırsa 5900 seviyelerini bekliyorum. Muallakta bence. YTD.

Üçgeni yukarı yönde kırdık  (p) Umarım 7000 leri görür bu gözler :)

alex219

hiçbişeyin lite ı güzel değil .. tadı kötü oluyor da bu coinin lite ı  :m bal bal  (hydr) :D

[spoiler][/spoiler]