Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haluk

@kazims   

öncelikle size sorayım ama bilgi sahibi olan arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim..
   Btc bölündü-bölünmedi,elimizdeki btc ler ne olacak ne kadar olacak vs. bunları bir çok arkadaş gibi bende tam anlayamadım.Btc bölünmezse sorun yok gibi de bölünürse alt coinler ne olacak yani onlar bu durumdan nasıl etkilenecek.Değerleri bakımından sormuyorum miktarları bakımından  artma-azalma onlarda bir değişiklik olma ihtimali var mı ? Ve herhangi bir coinin piyasadan silinme ihtimali..?

kazims

Alıntı yapılan: haluk - 28 Temmuz 2017, 11:18:33
@kazims   

öncelikle size sorayım ama bilgi sahibi olan arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim..
   Btc bölündü-bölünmedi,elimizdeki btc ler ne olacak ne kadar olacak vs. bunları bir çok arkadaş gibi bende tam anlayamadım.Btc bölünmezse sorun yok gibi de bölünürse alt coinler ne olacak yani onlar bu durumdan nasıl etkilenecek.Değerleri bakımından sormuyorum miktarları bakımından  artma-azalma onlarda bir değişiklik olma ihtimali var mı ? Ve herhangi bir coinin piyasadan silinme ihtimali..?

elinizde btc ler duracak kimsenin istemediği olursa o zaman nerdeyse btcleriniz hangi yolu seçtiyse o cüzdan yada exchage o yolda btcleriniz ilerleyecek. ( bunun olacağını sanmıyorum ) bunu bazı madenciler istiyor. çoğu istemiyor.

altcoinler bölünmeden etkilenmez eğer bölünme olacaksa. sadece fiyatta çok fazla dalgalanmalar olacaktır. bir aşağı bir yukarı inip çıkabilir altcoinler. ama sular durulduğunda eski günlere dönülecektir umut ediyoruz.

btc bölünmesinden altcoin sayınızda azalma altma olmaz zaten dediğim gibi altcoinler bölünmeden etkilenmiyor.

daha öncede mesajda yazdım 3 seçenek var duracağınız  altcoin usdt yada normal para likidite yada btc.

bunlardan birini seçeçeksiniz.

herkes farklı yolu seçiyor.

ama bu bittrex çıkıpta btc ne bcc vereceğim dediği için bugün altcoinler dibe girdi dene.

yoksa altcoinlerde btc ile yükselebilirdi bugünde.

bakalım hayırlısı

ben hala strat tayım bekleyeceğim. zaten dibin dibini görmüştük tekrar görebiliriz. inatla bekleyeceğim.

yatırım tavsiyesi değildir. kişisel yorumdur.

smbllr424

dün gece 0.029 dan aldıgım xbc yi 0.045 ten sattım ki yükseliş hala devam ediyor..

bu durumlardan hiç etkilenmeyen coinlerden xbc hiç yanıltmadı..

her 0.03 altını görüşü mutlaka 0.04 üstü oluyor..

başladıgım zamandan beri sadece xbc de işlem yapsam köşeliktim..

ama insanlık işte irade zayıf kalıyor  :m

caldera

Ben ne var ne yok Blockchain, Coinbase vb Bitcoinlerimi, Bitcoin Cash (BCC) destekleyen btc.com a transfer ettim. 1 Ağustos olası güncelleme sonrası BCC para ederse kullanabilirim belki.  ;)

znrcn

Alıntı yapılan: caldera - 28 Temmuz 2017, 13:34:08
Ben ne var ne yok Blockchain, Coinbase vb Bitcoinlerimi, Bitcoin Cash (BCC) destekleyen btc.com a transfer ettim. 1 Ağustos olası güncelleme sonrası BCC para ederse kullanabilirim belki.  ;)

Doğru olanı yapmışsınız havadan coin veriyorlar niye almayalım değil mi :) Birçoğu hala fork olmayacağını düşünüyor, yazıyor. Neye göre böyle yazıp çiziyorlar anlamış değilim. Siz kabul etmesenizde böyle bir fork olacak. Neden böyle bir durumdan yararlanmak bunu fırsata çevirmek yerine hala inatla fork olmayacak deniyor :) Kaç hafta önceden yazmıştım forumda durumu okunmamış demek ki. Son durumda birçok exchange BCC desteklediklerini açıkladı. Destekleyen exchangeler artık ne kadar BTC'niz varsa bir o kadar BCC hesabınıza ekleyecekler. 1 BTC'niz varsa 1 BCC ekstra olacak hesabınızda. 1 BCC 380$ civarında şuan. Şu an herkes bu fırsattan yararlanmak adına ellerindeki altcoinleri bozdurup BTC'ye geçiyor. Altcoinlerin dipleri görmesi bu sebepten. Emin olun 1 Ağustos sonrası herkes aldığı BCC'leri satacak ve diplerden altcoinleri toplayacak. BCC'nin pek geleceği parlak görünmüyor. Bir altcoin olarak ileride geleceğini sürdürebilir. Altcoinlerini zarardan satanlar ise pişman olacaklar gibime geliyor. BCC fiyatı biranda dip yapabilir o yüzden altcoinleri zararda bozdurmak daha da büyük zarara yol açar.

kazims

bcc denen illeti destekleyen yada desteklemeyen ortada bekleyenler

[spoiler][/spoiler]

znrcn

Alıntı yapılan: kazims - 28 Temmuz 2017, 17:32:46
bcc denen illeti destekleyen yada desteklemeyen ortada bekleyenler

[spoiler][/spoiler]

Kraken de destek veriyor modum.

kazims

Alıntı yapılan: znrcn - 28 Temmuz 2017, 18:03:25
Kraken de destek veriyor modum.

bu kadar bedava bcc nereden bulup verecekler merak ediyorum

krakende de ismi başka

birşeyler olacak ama bakalım hayırlısı

ya batacağız ya çıkacağız

ama fork olmadan bcc vereceğim demek saçma oldu biraz. ortada ilerleyen bir süreç var ama bunlar ortalığı çok fazla karıştırdı.

hayırlısı

znrcn

Alıntı yapılan: kazims - 28 Temmuz 2017, 21:26:02
bu kadar bedava bcc nereden bulup verecekler merak ediyorum

krakende de ismi başka

birşeyler olacak ama bakalım hayırlısı

ya batacağız ya çıkacağız

ama fork olmadan bcc vereceğim demek saçma oldu biraz. ortada ilerleyen bir süreç var ama bunlar ortalığı çok fazla karıştırdı.

hayırlısı

Bankaların promosyon olayına benzettim ben. Bankamızda tutun hesabınızı bizde size bir-iki çeyrek altın verelim hesabı. Birçoğu kullanıcılarının bitcoinlerini başka exchangelere transfer etmelerini önlemek amacıyla Bitcoin Cashi destekleme kararı aldılar bence. Kullanıcı kaybetmek yerine BCC vermek daha makul diye düşünüyorum. Pek bir geleceğinin olmaması fikri de bu duruma itmiş olabilir.

Örneğin BCC destekleyen exchangelere bakalım;
Bithumb 6 Haziranda BTC/KRW market hacmi 51.000.000$ iken bugün $153,952,000.
Bitfinex 6 Haziranda BTC/USD market hacmi 41.000.000$ bugün ise $136,643,000   .
OKCoin 6 Haziranda BTC/CNY market hacmi 38.000.000$ bugün ise 60.000.000$.
BTCC 6 Haziranda BTC/CNY market hacmi 36.000.000$ bugün ise 55.000.000$
HUOBI 6 Haziranda BTC/CNY market hacmi 35.000.000$ bugün ise 52.000.000$

kazims

Alıntı yapılan: znrcn - 28 Temmuz 2017, 22:21:17
Bankaların promosyon olayına benzettim ben. Bankamızda tutun hesabınızı bizde size bir-iki çeyrek altın verelim hesabı. Birçoğu kullanıcılarının bitcoinlerini başka exchangelere transfer etmelerini önlemek amacıyla Bitcoin Cashi destekleme kararı aldılar bence. Kullanıcı kaybetmek yerine BCC vermek daha makul diye düşünüyorum. Pek bir geleceğinin olmaması fikri de bu duruma itmiş olabilir.

Örneğin BCC destekleyen exchangelere bakalım;
Bithumb 6 Haziranda BTC/KRW market hacmi 51.000.000$ iken bugün $153,952,000.
Bitfinex 6 Haziranda BTC/USD market hacmi 41.000.000$ bugün ise $136,643,000   .
OKCoin 6 Haziranda BTC/CNY market hacmi 38.000.000$ bugün ise 60.000.000$.
BTCC 6 Haziranda BTC/CNY market hacmi 36.000.000$ bugün ise 55.000.000$
HUOBI 6 Haziranda BTC/CNY market hacmi 35.000.000$ bugün ise 52.000.000$

bu bcc nerede kazılacakda verecekler. o kadar bcc nereden bulacaklar dünya btc vardır exchangelerde

2 gün önce fork yok derken 2 gün sonra bu olayların olması kafa karıştırıyor.

altcoinleri satıp btc ye çevirip bcc destekleyenlere mi yollasak 3 gün kaldı şurada

altcoinlerden de zarardayız

yoruldum vallahi 1 aydır ne olacak olmaycak diye