Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

Alıntı yapılan: kazims - 31 Temmuz 2017, 13:01:43
bencede kesin olan birşey yok daha

zaten BCC verselerde işlem görmüyecek daha diye yazmış koinim

1 btc ye 1 bcc verecekler ise

1 btc 2700$ 1 Bcc 300$ desek

bedavadan 300$ nasıl verecekler btc de bir kayıp olmadan anlamak çok zor

ya btc 2400 olacak bcc ile sıfırlanacak yada başka birşey
Hocam benden daha tecrübelsiniz ama çatallanma olursa birisi sıfırlanmaz aksine ucuzken aliyim biraz diyip alan çok kişi olur diye tahmin ediyorum ama tabiki aralarında farkın yüksek olacağı kesin.

kazims

Alıntı yapılan: BySuat - 31 Temmuz 2017, 14:02:15
Hocam benden daha tecrübelsiniz ama çatallanma olursa birisi sıfırlanmaz aksine ucuzken aliyim biraz diyip alan çok kişi olur diye tahmin ediyorum ama tabiki aralarında farkın yüksek olacağı kesin.

beklenti alır almaz milletin BCC yi gömeceği şeklinde

bakalım 1 günden az kaldı ne olacak göreceğiz.

twitterda yapılan 500 kişinin katıldığı ankete %65 altcoindeyiz çıktı

çoğu kişi altcoinde

sebebide %100 ve daha fazla zarar

ben dahil

inşallah hayırlısı olurda kurtarırız

kazims

[spoiler][/spoiler]

en erkek btcttürk çıktı
helal olsun
BCC kabul edilemez dediler kabul etmediler.

Poloda aynı şekilde hala kabul etmedi.

dr1980m

Alıntı yapılan: kazims - 31 Temmuz 2017, 17:13:28
[spoiler][/spoiler]

en erkek btcttürk çıktı
helal olsun
BCC kabul edilemez dediler kabul etmediler.

Poloda aynı şekilde hala kabul etmedi.

Sayın modum yalnız burada biraz cinlik var
Her ne kadar bir kısım yatırıcılar paralarını kendi cüzdanlarına çekseler de büyük kesim btcturk'de tutacak
BtcTurk ise bu açıklama ile elindeki BTC'ler karşılığı alacağı BCC'leri cebe indirmiş oldu
BCC değeri şu an 200 dolar öngörülüyor ama çıkar çıkmaz hızlı satışla çok aşağılara düşecek
BTCTurk kaçtan satarsa satsın ek gelir sağlamış olacak..
Tavsiyem BTC'lerinizi kendi cüzdanlarınıza çekin ve gelecek olan BCC'lerinizden kar elde edin..

manjimurai

Alıntı yapılan: dr1980m - 31 Temmuz 2017, 17:50:57
Her ne kadar bir kısım yatırıcılar paralarını kendi cüzdanlarına çekseler de büyük kesim btcturk'de tutacak
BtcTurk ise bu açıklama ile elindeki BTC'ler karşılığı alacağı BCC'leri cebe indirmiş oldu
BCC değeri şu an 200 dolar öngörülüyor ama çıkar çıkmaz hızlı satışla çok aşağılara düşecek
Tavsiyem BTC'lerinizi kendi cüzdanlarınıza çekin ve gelecek olan BCC'lerinizden kar elde edin..

Coin turk , kripto haber vs tarzi siteler konu hakkinda tam manasiyla bi aciklama yapmadilar . Borsalarin  btcyi desteklemedigini soleyip bzim bcclere konma gbi bi drum varmi tam olrk bilmioruz . Ole bi drum varsa gider kendi cuzdanlarimiza yada bcc verenlere yatirirdik . Cunku bcc bitcoin agindan dogacaksa mantiken her walleta aynen bccninde otomatikman yansimasi gerekir yanlismiyim
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: dr1980m - 31 Temmuz 2017, 17:50:57

BCC verenler zaten satışa açmıyacak bcc leri

o açıdan bir sorun yok

olursa elinizde bcc olacak ama cüzdanı ne zaman açarlar o muhamma

verecekleri BCC alım satımı için bayağı beklemek gerekecek belkide

o da zaten o zamana kadar çöp olabilir.

şu anda BCC farklı adlarda coin olarak alınıp satılıyor. bunu nerden kazıyorlar btc bölündüde haberimiz mi yok.

çok soru var uçan havada

bakalım az kaldı yarın 15.30 da herşey belli olacak.

smbllr424

bu aralar cok giremedigim için konuya biraz uzak kaldım
ama gördüğüm yada öngörüm diyeyim,
kücük borsa ve cüzdanlar pastadaki dilimlerini büyütmek için
bcc yi destekliyor..
büyük borsa ve cüzdanlar ise bcc umrumuzda değil biz btc yi bilir tanırız diyor..
bence kesinlikle bölünme olmayacak ve btc de alt coinlerde tavan yapacak
bizim zararımız şu olacak en azından bnm
altcoinde kalmak bencede kesinlikle dogru fakat düşmeden önce aldıgımız için
tam kazanc sağlayamıycaz hatta bi coğumuz eski fiyatı görsek hemen satarız modundayız..
şu ara düşük fiyatlardan alanlar paralarını 2 ye katlayacalar gibi..
inş. hayırlısı neyse o olur..

kazims

https://www.bitcoincash.org/

hayır olsun dün bir dünya destekçi vardı bugün azalmış.

bittrex de yok aralarında

smbllr424

2 gün önce 0.0016 dan alınan strat
0.001834 ten satıldı..
xbc şuan 0.032 seviyesinde yine gerilemiş durumda
0.03 ve altı alınabilir, çok çabuk 0.04 ile 0.07 arasını görebilen bi coin

..risk olmadan kazanç olmaz, riskte elini taşın altına koyana aittir...

haluk

Çok düşük marjlarda işlem yaptığım halde elimdeki miktarı şu son bir ayda  yaklaşık %  100 civarı arttırma imkanım oldu ,bazen şans biraz da ekran başında sabahlamakla.......
     Son  üç gün hiç bir işlem yapmadan tamamen nakit bir şekilde bekleyip  bugün elimdeki miktarın hepsini beş alt coine bölüp ,pasif emre yazma gereği duymadan aktif alımlar yaptım. kazims modumuzun yaptığı paylaşıma göre yapılan  bir ankette yatırımcıların  % 65  lik bölümü alt coinde imiş..Genel de çoğunluğun yanlış tarafta olduğunu düşünürüm ama  fiyatlar cazip ötesi.........Btc ile ilgili ne sonuç çıkarsa çıksın  ,bende alt coinlerin öyle böyle ciddi bir atak yapacağına inananlardanım.Yatırımcılar kendi beklentilerine göre işlemlerini yaklaşık 1 aydır yapıyorlar,beklenti gerçekleştiğin de  tam tersini yapacaklar diye bekliyorum...Belki de beterin beteri bir durum...Gelişmeler bakalım nasıl olacak,zaman azaldı... ;)